okx_koinmedya
Loading...
btc
BTC
1.95%
Bitcoin
65.262,88 USDT
eth
ETH
2.08%
Ethereum
3.201,88 USDT
bch
BCH
3.04%
Bitcoin Cash
483,15 USDT
xrp
XRP
2.91%
Ripple
0,54 USDT
ltc
LTC
2.81%
Litecoin
83,61 USDT
bnb
BNB
1.39%
Binance Coin
600,22 USDT
sol
SOL
6.9%
Solana
155,79 USDT
avax
AVAX
5.49%
Avalanche
39,40 USDT
ada
ADA
3.34%
Cardano
0,47 USDT
dot
DOT
1.63%
Poladot
7,42 USDT
doge
DOGE
4.51%
Doge Coin
0,17 USDT
shib
SHIB
3.86%
Shiba Inu
0,00 USDT

Ünlü analist: Bitcoin fiyatı ‘en iyi senaryoya’ doğru ilerliyor

Bitcoin en iyi ikinci çeyrek
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Canlı sohbete katılmak, haber, uzman görüşü ve piyasa sinyallerini anında almak için TELEGRAM, TWITTER, FACEBOOK, INSTAGRAM’dan bizi takip edin.

Doğru Bitcoin tahmini ile ünlü bir analist, BTC grafiğinde oluşan yapının, fiyatın en iyi senaryoya doğru gittiğinin işaret olduğunu söylüyor. Analistin açıklamasının ayrıntılarına bakalım.

Ünlü analist: Bitcoin fiyatı ‘en iyi senaryoya’ doğru ilerliyor

Bitcoin’in 2022 dip seviyesini doğru tahmin eden bir kripto analisti, BTC’nin geçen ay çoğunlukla düşüş gösteren fiyat hareketinin ardından en iyi senaryoya tanık olmaya yakın olduğunu düşünüyor.

Yeni bir analiz videosu paylaşan DonAlt takma isimli analist, 59.200 YouTube abonesine yaptığı açıklamada, Bitcoin’in bu ayın başlarında 60.000 dolar kaybettikten sonra güçlü göründüğünü ifade ediyor. Çünkü birkaç gün sonra bu kilit seviyeyi geri kazandı.

Analiste göre, yanlış aşağı yönlü hareket BTC için yukarı yönlü bir patlamayı tetikleyebilecek bir katalizör olacak. Şöyle açıklıyor:

“Burada ilginç bir yapı oluştu. Bunlara bayılıyorum. Neredeyse her zaman günlük zaman diliminin düşüş eğiliminde olduğu ancak haftalık ve aylık zaman dilimlerinin yükseliş eğiliminde olduğu durumları yakaladığımda, düşüş tersine döndüğünde genellikle biraz para kazanırsınız.”

İlgili – Türk kripto traderlerin en çok ilgi gösterdiği 10 kripto para

DonAlt BTC’de yükseliş öngörürken, lider kripto paranın henüz tüm zamanların en yüksek seviyelerini görmesini beklemiyor. Üst düzey trader, Bitcoin’in Ekim’den Mart’a kadar %170’in üzerinde yükseldiğini vurguluyor. BTC’nin daha yüksek seviyelere patlama yapmadan önce bu hareketini “sindirmesi” için daha fazla zamana ihtiyacı olduğuna inanıyor. Sözlerine şöyle devam ediyor:

“Bu, birkaç hafta önce söylediğim bir şey: Ne kadar uzun süre yatay giderse, boğalar için o kadar iyi. Çünkü temelde sahip olduğumuz hareketi sindiriyoruz. Bu gerçekten çok agresif bir hareketti. Genelde bu tür hareketleri tüm piyasayı sarsarak sindirmeniz gerekir. Ancak yeterince uzun süre yatay seyrederek de sindirebilirsiniz.

 

Sonrasında yanlara doğru yanlış bir kırılma bence en iyi durum senaryosu olacaktır. Genel olarak 62.500 doları geri aldığınız ve 61.000 doları tekrar kaybetmediğiniz sürece bu alanın gerçekten çok iyi göründüğünü düşünüyorum.”

Bu yazının yazıldığı sırada Bitcoin 64.285 dolardan işlem görüyor.

İlgili – Bitcoin’in bir sonraki hedefi: BTC önceki boğa döngüsünü tekrar ediyor

İşte, analistin ilgili açıklamaları:

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.