okx_koinmedya
Loading...
btc
BTC
4.71%
Bitcoin
61.848,48 USDT
eth
ETH
3.22%
Ethereum
3.082,57 USDT
bch
BCH
4.37%
Bitcoin Cash
447,75 USDT
xrp
XRP
1.87%
Ripple
0,53 USDT
ltc
LTC
2.34%
Litecoin
81,90 USDT
bnb
BNB
3.77%
Binance Coin
581,59 USDT
sol
SOL
3.35%
Solana
142,18 USDT
avax
AVAX
5.5%
Avalanche
35,43 USDT
ada
ADA
2%
Cardano
0,47 USDT
dot
DOT
0.38%
Poladot
7,30 USDT
doge
DOGE
6.52%
Doge Coin
0,14 USDT
shib
SHIB
5.38%
Shiba Inu
0,00 USDT

Bitcoin milyarderi Arthur Hayes, BTC dip yaptı diyerek bir sonraki adımı açıklıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Canlı sohbete katılmak, haber, uzman görüşü ve piyasa sinyallerini anında almak için TELEGRAM, TWITTER, FACEBOOK, INSTAGRAM’dan bizi takip edin.

Bitcoin milyarderi Arthur Hayes, kripto para piyasasının dip yaptığını söylüyor. Ona göre BTC fiyatı yavaş ama yukarı yönlü hareket edecek. Ünlü ismin açıklamasının ayrıntılarına bakalım.

Bitcoin milyarderi Arthur Hayes, BTC dip yaptı diyerek bir sonraki adımı açıklıyor

Bitcoin fiyatı düştüğünde, yatırımcılar genellikle korunma yolları arayışına giderler. Ayrıca piyasanın dip yapmasını ve yönünü tersine çevirmesini gösteren işaretler ararlar.

Bu bağlamda, Bitcoin milyarderi ve eski BitMEX CEO’su Arthur Hayes, biraz temkinli bir iyimserlik paylaşıyor. Bir blog yazısı paylaşan ünlü milyarder, “Kripto para fiyatlarının, son Amerikan para politikasının enflasyonist doğasını hemen tam anlamıyla yansıtmasını beklemiyorum,” diye yazdı. Ayrıca, “Fiyatların dip yapmasını, dalgalanmasını ve yavaşça yükselmeye başlamasını bekliyorum.” diye de ekledi.

İlgili – Bitcoin yatırımcısının kabusu: Tek tıkla 68 milyon doları nasıl kaybetti?

Başka bir deyişle, ona göre en kötüsü şimdilik geride kaldı.

Bu haftanın başlarında, Bitcoin, Fed’in toplantısından önce 57,000 doların altına düştü. Ancak Fed Başkanı Jerome Powell, faiz oranlarının yine değişmeyeceğini duyurduğunda, birçok yatırımcı bunu bekliyordu, fiyatlar yatay hareket etti.

bitcoin Bitcoin milyarderi Arthur Hayes, BTC dip yaptı diyerek bir sonraki adımı açıklıyorBu yazı hazırlandığı sırada, Bitcoin, Nisan ayının sonundan bu yana ilk kez 61,000 doları geri kazandı ve CoinGecko verilerine göre son 24 saatte %4.6 artış gösterdi.

Hayes, Bitcoin için dip noktanın göründüğünü tahmin ederken, stratejisi BTC portföyünü artırmayı içermiyor. Şöyle açıkıyor:

“Kesinlikle Bitcoin’i bebek bakıcılığı yaparken bulamazsınız. Son zamanlarda yaşanan yoğun düşüş, sahip olduğum USDe coinleri stake’ten çıkarma ve sentetik dolarları yüksek beta’lı shitcoinlere harcama fırsatı sunuyor. Momentumlu ticaret pozisyonları için Solana ve köpek temalı coinleri alıyorum.”

Ona göre iyi haber şu ki, ABD Hazinesi, Federal Rezerv ve Republic First Bank’ın son kurtarma operasyonundaki son gelişmeler, dolar likiditesinin artmaya başlayacağını gösteriyor. Sadece bir ay önce, son Bitcoin yarılanmasından önce, Hayes yaptığı açıklamada, dolar likiditesinin azalması nedeniyle fiyatlar konusunda düşüş beklediğini ifade etmişti.

İlgili – Ünlü ekonomist, Bitcoin beklentisini ve yatırım yaptığı 6 altcoini açıkladı

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.