okx_koinmedya
Loading...
btc
BTC
1.24%
Bitcoin
63.661,49 USDT
eth
ETH
0.69%
Ethereum
3.123,84 USDT
bch
BCH
2.96%
Bitcoin Cash
465,90 USDT
xrp
XRP
0.79%
Ripple
0,54 USDT
ltc
LTC
0.7%
Litecoin
82,43 USDT
bnb
BNB
0.69%
Binance Coin
590,97 USDT
sol
SOL
1.79%
Solana
146,26 USDT
avax
AVAX
1.62%
Avalanche
36,12 USDT
ada
ADA
0.1%
Cardano
0,47 USDT
dot
DOT
-0.5%
Poladot
7,21 USDT
doge
DOGE
13.13%
Doge Coin
0,17 USDT
shib
SHIB
4.89%
Shiba Inu
0,00 USDT

Microstrategy kurucusu Saylor’dan ETH, XRP, ADA ve SOL coin için endişe verici tahmin

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Canlı sohbete katılmak, haber, uzman görüşü ve piyasa sinyallerini anında almak için TELEGRAM, TWITTER, FACEBOOK, INSTAGRAM’dan bizi takip edin.

MicroStrategy’nin kurucusu Michael Saylor, başta ETH, XRP, ADA ve SOL olmakla bir dizi altcoin ile ilgili sert sözler kullandı. Ünlü ismin bu altcoinler ile ilgili endişe verici açıklamasının ayrıntılarına bakalım.

Microstrategy kurucusu Saylor’dan ETH, XRP, ADA ve SOL coin için endişe verici tahmin

MicroStrategy’nin kurucusu ve tanınmış Bitcoin destekçisi Michael Saylor, Ethereum (ETH) ve diğer altcoinler hakkında endişe verici tahminlerde bulundu. Bu altcoinler arasında XRP, Cardano (ADA) ve Solana (SOL) bulunuyor.

MicroStrategy’nin son “Bitcoin for Corporations” etkinliğinde konuşan Saylor, bu altcoinlerin, menkul kıymet oldukları için ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından spot borsa yatırım fonları (ETF) için onaylanmayacağını iddia etti.

Ethereum ETF de bundan etkilenebilir

Saylor, SEC’in bu yaz Ethereum tabanlı spot ETF başvurularını reddedeceğine inanıyor. Bu durumun, ETH’yi bir emtia yerine kayıtsız bir menkul kıymet olarak sınıflandırabileceğini düşünüyor.

İlgili – Efsanevi trader, bu formasyonla Bitcoin fiyatının pump yapacağını tahmin ediyor

SEC Bitcoin ETN ve Ethereum ETN

KoinMedya’nın daha önce bildirdiği gibi, SEC, belirli Ethereum işlemlerinin yatırım sözleşmesi olarak nitelendirilip nitelendirilmediğini araştırıyor. Bu durum, Ethereum tabanlı ETF başvurularının kaderini etkileyebilir. Ethereum henüz kesin olarak bir menkul kıymet olarak etiketlenmemiş olsa da, devam eden soruşturmalar belirsizlik oluşturuyor.

Saylor, Ethereum (ETH), XRP, Binance Coin (BNB), Cardano (ADA) ve Solana (SOL) gibi popüler altcoinleri eleştirdi ve bunları kayıtsız kripto menkul kıymet olarak nitelendirdi. Spot ETF beklentilerinin olmaması nedeniyle bu altcoinlerin ana akım benimsenme olasılığının düşük olduğuna inanıyor. Bu altcoinlerin potansiyel menkul kıymet sınıflandırmaları için SEC tarafından incelendiğini belirtmek önemli.

İlgili – Bitcoin milyarderi Arthur Hayes, BTC dip yaptı diyerek bir sonraki adımı açıklıyor

Örneğin, SEC, Aralık 2020’deki Ripple’a karşı dava sürecinde XRP’yi bir menkul kıymet olarak kabul etti. Benzer şekilde, düzenleyici kurum, Coinbase ve Binance’ye karşı yasal eylemlerinde SOL, ADA ve BNB’ye menkul kıymet etiketi uyguladı. Ancak, XRP, Temmuz 2023’te bir New York federal mahkemesinden menkul kıymet sınıflandırması alan tek altcoin olma ayrıcalığına sahip.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.