okx_koinmedya
Loading...
btc
BTC
-1.21%
Bitcoin
63.238,61 USDT
eth
ETH
-2.01%
Ethereum
3.073,57 USDT
bch
BCH
1.55%
Bitcoin Cash
476,16 USDT
xrp
XRP
3.99%
Ripple
0,55 USDT
ltc
LTC
0.2%
Litecoin
81,49 USDT
bnb
BNB
-0.52%
Binance Coin
588,93 USDT
sol
SOL
4.3%
Solana
151,99 USDT
avax
AVAX
-0.16%
Avalanche
37,29 USDT
ada
ADA
0.88%
Cardano
0,46 USDT
dot
DOT
-1.33%
Poladot
7,21 USDT
doge
DOGE
-3.5%
Doge Coin
0,16 USDT
shib
SHIB
-2.33%
Shiba Inu
0,00 USDT

Uzmana göre Ripple XRP fiyatının hedefi 1 dolar: İşte, sebebi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Canlı sohbete katılmak, haber, uzman görüşü ve piyasa sinyallerini anında almak için TELEGRAM, TWITTER, FACEBOOK, INSTAGRAM’dan bizi takip edin.

Ripple – SEC davasında yaşanacak gelişmeler XRP fiyatını 1 dolar seviyesine taşıyabilir. Dava ile ilgili son gelişmeler ve XRP fiyatına etkileri ile ilgili ayrıntılara bakalım.

Uzmana göre Ripple XRP fiyatının hedefi 1 dolar: İşte, sebebi

XRP fiyatı bugün genel boğa piyasası görünümünü yansıtarak güç gösteriyor. Ancak Mayıs, Bitcoin de dahil olmak üzere kripto paraların büyük ölçüde değer kaybettiği bir karmaşa ile başladı. ABD’deki artan enflasyon ve düşen piyasa beklentileri, XRP’nin 0.5 dolarlık desteği aşmasına ve 0.4785 dolara kadar pozisyonları temizlemesine neden olmuştu.

Bireysel yatırımcılar, Bitcoin’in yarılanmasının ardından gelen coşkunun eksikliği konusunda özellikle endişeliydiler. Fiyat artışları baskılandı ve bu da hemen ralli beklentilerini öldürdü. Ancak Ripple – SEC davası ile ilgili beklentiler XRP fiyatına farklı bir etki yapıyor. X kullanıcısı @AshleyPROSPER1 şöyle bir paylaşımda bulundu:

“Yarın, SEC’in Ripple davasının uzlaşma aşamasındaki son yanıtını göreceğiz. Bundan sonra Temmuz veya Ağustos, belki de Eylül ayına kadar Yargıç Torres’in nihai kararını bekliyeceğiz. Bundan sonra her iki taraftan da itiraz görür müyüz? Bence görürüz, ama…”

Davayı izleyenler, bir uzlaşmanın şimdi ile Eylül civarında beklenen karar arasında herhangi bir zamanda ortaya çıkabileceğini söylüyor. Ayrıca, taraflardan herhangi biri itiraz edebilir.

İlgili – Analist, ‘altın bilet’ olarak gördüğü 3 altcoini açıkladı

Ancak, Bitcoin’in yarılanmasının kripto fiyatları üzerindeki uzun vadeli etkisine güvenen yatırımcılar, geçen haftanın indirimli fiyatlarından yararlanarak 2024’teki boğa koşusunun öncesinde yatırımlrını artırdılar.

Şimdi kripto paralar Pazartesi günü genel bir yükseliş yaşarken, XRP fiyatı 0.5318 dolarda dalgalanıyor. Son yedi günde %5 artarken, son bir aydaki %9.5’lik kayıpları telafi etmeye çalışıyor.

xrp Uzmana göre Ripple XRP fiyatının hedefi 1 dolar: İşte, sebebi

XRP’nin performansı da, coini çıkaran şirket Ripple ve Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) arasındaki devam eden davaya bağlı.

Ripple, Temmuz 2023’te mahkemenin XRP’nin ikincil satışlarının menkul kıymet oluşturmadığını ilan ettiğinde kısmi bir dönüm noktası zaferi kutladı. Ancak kurum o zamandan beri blockchain şirketinin doğrudan kurumsal satışlardaki rolü için ödeme yapmaya odaklandı.

İlgili – Ripple coin yorum: XRP teknik analizi ve geleceği

Bu davanın sonucu, XRP fiyatının 1 doların üzerine çıkıp tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3.4 dolara hedeflerken patlaması ya da sıfıra yakın seviyelere düşmesi konusunda belirleyici olabilir.

Önümüzdeki birkaç hafta, hem Ripple hem de SEC için önemlidir. Çünkü teraziyi lehlerine çevirmek için mücadele edecekler. 22 Nisan’da Ripple, düzenleyicinin önerdiği 2 milyar dolarlık cezaya karşı çıkarak kuruma yanıtını sunmuştu. SEC’nin 7 Mayıs’ta Ripple’ın argümanlarına yanıt vermesi bekleniyor.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.