okx_koinmedya
Loading...
btc
BTC
1.12%
Bitcoin
63.581,51 USDT
eth
ETH
0.67%
Ethereum
3.123,47 USDT
bch
BCH
2.62%
Bitcoin Cash
464,36 USDT
xrp
XRP
0.61%
Ripple
0,53 USDT
ltc
LTC
0.51%
Litecoin
82,27 USDT
bnb
BNB
0.56%
Binance Coin
590,21 USDT
sol
SOL
1.49%
Solana
145,83 USDT
avax
AVAX
1.85%
Avalanche
36,20 USDT
ada
ADA
0.12%
Cardano
0,47 USDT
dot
DOT
-1.05%
Poladot
7,17 USDT
doge
DOGE
11.48%
Doge Coin
0,16 USDT
shib
SHIB
3.89%
Shiba Inu
0,00 USDT

ChatGPT, Mayıs ayında 5-10x yapabilecek düşük değerleri kripto paraları seçti

ChatGPT, Mayıs ayında 5-10x yapabilecek düşük değerleri kripto paraları seçti
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Canlı sohbete katılmak, haber, uzman görüşü ve piyasa sinyallerini anında almak için TELEGRAM, TWITTER, FACEBOOK, INSTAGRAM’dan bizi takip edin.

Yapay zeka sektörünün yıldızı ChatGPT’nin tahmini, bu düşük değerli kripto paraların Mayıs ayında 5-10x yapabileceğine işaret ediyor. Ayrıntılara bakalım.

ChatGPT tahminine göre Mayıs ayında 5-10x yapabilecek düşük değerleri kripto paralar

Kripto piyasasında, yapay zekanın yaptığı tahminler zaman zaman yatırımcıların ilgisini uyandırıyor. 2024 boğa koşusu devam ederken, düşük maliyetli coinlerin mevcut değerlerinin beş ila on katına çıkabileceği beklentisiyle piyasa heyecanla dolu. ChatGPT analizine göre, Mayıs ayında birçok coini geride bırakabilecek 3 altcoin ile ilgili ayrıntılara bakalım.

NEAR Protocol (NEAR)

NEAR Protokolü’nün değeri, son ayda nispeten stabil oldu ve küçük değişiklikler gösterdi. Genel piyasa baskılarına karşı güçlü durdu. Genel olarak, yatırımcıların bu varlığa karşı olumlu bir görüşü var. Muhtemelen teknolojisi ve büyüme potansiyeli nedeniyle. Mevcut piyasa davranışı, coinin dikkat çekmeye ve kullanılmaya devam etmesi durumunda yukarı yönlü hareket potansiyeline işaret ediyor.

İlgili – Analist PlanB’ye göre Bitcoin için 100.000 dolar bu yıl kaçınılmaz: İşte, sebebi

Dogwifhat (WIF)

chatgpt ChatGPT, Mayıs ayında 5-10x yapabilecek düşük değerleri kripto paraları seçti

Dogwifhat token şu anda bir volatilite dönemi yaşıyor. Son altı ayda önemli bir büyüme görmesine rağmen, son haftalar bir düşüşe işaret ediyor. Yatırımcılar, boğa ve ayı güçleri arasında bir çekişme gözlüyor. Token fiyatı geniş bir işlem aralığında hareket ediyor. Momentum göstergeleri, alıcıların gücünü kaybettiğini öne sürüyor. Ancak genel eğilim olumlu kalmaya devam ediyor. Bu, bir belirsizlik dönemini gösterebilir. Dogwifhat yatırımcıları dikkatle bir sonraki büyük hareketi izliyor.

Bonk (BONK)

Son birkaç ayda, Bonk coinin dikkate değer aktivite ve performans artışıyla kripto meraklılarının dikkatini çekti. Bazı düşüşlere rağmen, eğilim yatırımcı ilgisini ve potansiyeline olan inancın arttığını yansıtıyor. Bonk etrafındaki beklentiler temkinli bir şekilde iyimser. Daha önceki destek seviyelerini korumaya devam ediyor. Bu da yatırımcı güvenini yansıtıyor. Bonk’un son fiyat hareketleri, volatiliteli kripto piyasasında önemli bir oyuncu olabileceğini ve hem yatırımcıların hem de coin sahiplerin ilgisini çekebileceğini öne sürüyor.

İlgili – BONK Coin Nedir? BONK/USD Yorum ve Geleceği

ChatGPT tahminleri piyasada heyecan uyandırsa da bu coinler ile ilgili yatırım kararı almadan önce kendi araştırmanızı yapmanızı öneririz.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.