Loading...
btc
BTC
0.03%
Bitcoin
63.479,21 USDT
eth
ETH
1.12%
Ethereum
3.292,02 USDT
bch
BCH
0.27%
Bitcoin Cash
478,35 USDT
xrp
XRP
0.2%
Ripple
0,52 USDT
ltc
LTC
0.79%
Litecoin
84,55 USDT
bnb
BNB
1.05%
Binance Coin
602,43 USDT
sol
SOL
0.3%
Solana
141,73 USDT
avax
AVAX
0.23%
Avalanche
34,55 USDT
ada
ADA
0.47%
Cardano
0,47 USDT
dot
DOT
0.66%
Poladot
6,85 USDT
doge
DOGE
0.6%
Doge Coin
0,15 USDT
shib
SHIB
-0.48%
Shiba Inu
0,00 USDT

Forbes, 20 ‘zombi coin’ listesini açıkladı: Aralarında XRP, ADA, FTM…

Ripple Forbes 50
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü iş dünyası dergisi Forbes, ‘zombi coin’ olarak gördüğü 20’den fazla kripto paranın listesini açıkladı. Aralarında XRP, ADA, FTM gibi büyük değerli coinlerin olduğu bu kripto paralar ile ilgili ayrıntılara bakalım.

Forbes, 20 ‘zombi coin’ listesini açıkladı: Aralarında XRP, ADA, FTM…

Forbes’in yakın tarihli bir haberinde, Ripple (XRP), Cardano (ADA) ve Fantom (FTM) gibi kripto paralar “zombi coin” olarak nitelendiriliyor. Bunlar minimum pratik faydaya rağmen milyarlarca dolarlık değerlere sahip coinler olarak tanımlanıyor.

Forbes, bu coinleri “hiçbir işe yaramayan” blok zincirleri olarak tanımlıyor. Bu ağları, işlevsel talepten ziyade büyük ölçüde spekülasyona dayalı ticarete ve teknoloji odaklı piyasalardan ziyade spekülatif bir balon özelliklerine sahip olduğunu belirtiliyor.

İlgili – Ünlü analist, Bitcoin’in 2020 benzeri parabolik ralli yapabileceğini düşünüyor

Ripple (XRP), Cardano (ADA), Fantom (FTM) Hiçbir İşe Yaramıyor: Forbes

Ripple’ın SWIFT ile doğrudan rekabet ederek bankacılık transferlerinde devrim yapma hedefine rağmen, hedeflerine ulaşmakta büyük ölçüde başarısız oldu. Ağ, geçen yıl 36 milyar dolarlık piyasa değerine kıyasla çok küçük bir rakam olan 583.000 dolarlık işlem ücreti işleyerek faaliyet göstermeye devam ediyor.

Forbes, yeni bir raporda bu tutarsızlığın gerçek finansal faydadan ziyade spekülatif doğasına işaret ettiğini açıklıyor.

Cardano ve Fantom da benzer bir hikaye anlatıyor. 23 milyar dolarlık yüksek piyasa değerleri ve hazinede kilitli önemli meblağlara rağmen gerçek dünyadaki uygulamaları gecikiyor.

Forbes, 20 ‘zombi coin’ listesini açıkladı: Aralarında XRP, ADA, FTM...

Kurucusu Charles Hoskinson’ın kapsamlı gelişim planlarına ve kamuoyu katılımlarına rağmen Cardano birçok açıdan henüz pilot aşamaların ötesine geçemedi. Bu arada Fantom, daha az duyurulmasına rağmen, minimum işlem hacmiyle aynı yüksek spekülasyon dalgasını sürdürüyor.

İlgili – Ripple coin yorum: XRP teknik analizi ve geleceği

Forbes, 20’den fazla kripto para birimini, ticaret platformları dışında önemli kullanıcı tabanları veya işlevsel uygulamaları olmaması nedeniyle zombi olarak sınıflandırıyor. Bu durum kripto para piyasasındaki daha geniş bir sorunu vurguluyor. Önemli miktarda sermaye, geleceği ve faydası şüpheli projelere bağlanmış durumda.

Forbes’in bu değerlendirmesi, yatırımcıları ve kullanıcıları temkinli davranmaya sevk ediyor. Zira bu platformların uzun ömürlülüğü ve başarısı temel değerden ziyade büyük ölçüde piyasa durumuna dayanıyor.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.