Loading...
btc
BTC
-0.16%
Bitcoin
64.395,21 USDT
eth
ETH
-0.11%
Ethereum
3.152,39 USDT
bch
BCH
-0.47%
Bitcoin Cash
475,93 USDT
xrp
XRP
-0.26%
Ripple
0,52 USDT
ltc
LTC
0.67%
Litecoin
84,34 USDT
bnb
BNB
-0.25%
Binance Coin
611,65 USDT
sol
SOL
-0.58%
Solana
144,01 USDT
avax
AVAX
-0.35%
Avalanche
35,47 USDT
ada
ADA
-0.11%
Cardano
0,47 USDT
dot
DOT
-0.31%
Poladot
6,84 USDT
doge
DOGE
-0.74%
Doge Coin
0,15 USDT
shib
SHIB
-0.78%
Shiba Inu
0,00 USDT

MultiversX Blockchain Verileri, Google BigQuery aracılığıyla Küresel İnternet Veri Akışlarına eklendi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kamusal dağıtılmış ağlarda sharding teknolojisinin lideri olan MultiversX, artık Google BigQuery’de faaliyet gösteriyor. Bu önemli bir kilometre taşını işaret eder ve Google’ın MultiversX Blockchain’den internete veri akışlarını yerleştirip kolayca kullanılabilir hale getirerek blockchain verilerine kolay bir şekilde erişimi açar.

Google BigQuery, maliyet etkin bir fiyatlandırma modeli ile işletme sınıfı, petabyte ölçekli bir bulut veri ambarıdır. Google hesabına sahip olan herkes artık özel yazılım çalıştırmadan ve kayıt defterini senkronize etmeyi beklemeden en iyi 100 blok üreticisi gibi MultiversX ağı hakkında bilgi alabilir.

BigQuery’de zincir üstü veri MultiversX Ağı için TIKLAYINIZ

Zincirde işlemlerini yürütmek ve kaydetmek için MultiversX kullanan geliştiricilere ve projelere artık araç setleri için önemli bir yeni enstrümana erişim sağlanıyor. Google BigQuery’nin yardımıyla, kullanıcılarının davranışlarını anlamak ve ürün geliştirme önceliklerinin ne olduğunu değerlendirmek için derinlemesine ürün analizi yapabilirler.

MultiversX Foundation CIO’su Lucian Mincu “Ürün kullanımı hakkında yararlı bilgiler ve bu bilgileri ortaya çıkarmak için verilerin analiz edilmesi ve yorumlanması, Web3 alanı için potansiyel faydasına kıyasla oldukça zor bir süreçtir. Google’ın MultiversX projeleri için güçlükteki büyük bir kısmını çözmek, DAPP’leri daha iyi, daha kullanışlı ve kitlelere daha çekici hale getirmek için önemli bir adımdır. ”dedi.

Bu hizmet, Google Bigquery’yi saatlik aralıklarla blockchain verileri ile çıkaran, dönüştüren ve besleyen katman 1 akıllı sözleşme platformunun çekirdek ekibi tarafından geliştirilen bir araç olan MultiversX ETL aracılığıyla sağlanır.

Google Cloud, MultiversX ekosistemine katılımı bu önemli entegrasyonun ötesine uzanıyor. Önde gelen iki teknoloji şirketi, bir başlangıç hızlandırıcı programı, hackathons ve geliştirici girişimleri ve Gitex Global, Dubai 2023’deki Google Cloud standındaki partneri MultiversX’in varlığı gibi ortak iş gelişmeleri de dahil olmak üzere Web3’ü hızlandırmak için birden fazla girişimde birlikte çalışıyor.

MultiversX Hakkında

MultiversX dar banttan geniş banta geçiş, önemli UX paradigma kayması ve kullanım sadeliği ile yaygın, küresel adaptasyon için kritik olan üç temel sorunu çözmek üzere inşa edilen 3200 validatör düğümü aracılığıyla merkeziyetsiz, sharding yoluyla son derece ölçeklenebilir bir public blockchain çözümüdür.

Google BigQuery Hakkında

Google BigQuery, hızlı SQL sorguları ve büyük veri kümelerinin etkileşimli analizi için bulut tabanlı ve ölçeklenebilir bir kurumsal veri ambarı görevi gören bir Google Cloud platform hizmetidir. Bu çözüm, hızlı işlem süresi ve büyük veri kapasitesi özellikleri ile bilinir.

 

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.