Loading...
btc
BTC
-0.82%
Bitcoin
63.247,24 USDT
eth
ETH
2.89%
Ethereum
3.221,86 USDT
bch
BCH
-0.94%
Bitcoin Cash
477,90 USDT
xrp
XRP
-0.91%
Ripple
0,52 USDT
ltc
LTC
-4.03%
Litecoin
84,54 USDT
bnb
BNB
-0.62%
Binance Coin
594,30 USDT
sol
SOL
1.35%
Solana
141,11 USDT
avax
AVAX
0.14%
Avalanche
34,47 USDT
ada
ADA
0.36%
Cardano
0,46 USDT
dot
DOT
-0.1%
Poladot
6,76 USDT
doge
DOGE
0.1%
Doge Coin
0,15 USDT
shib
SHIB
-1.16%
Shiba Inu
0,00 USDT

Önümüzdeki hafta yakından izlenmesi gereken 2 kripto para

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para uzmanları, beklenen bir dizi önemli gelişmeden dolayı bu 2 kripto paranın gelecek hafta izlenmesi gerektiğini düşünüyor. Bu coinler ile ilgili ayrıntılara bakalım.

Önümüzdeki hafta yakından izlenmesi gereken 2 kripto para

Kripto para piyasası, 60.000 dolar seviyesinin üzerindeki konumunu korumakta zorlanan Bitcoin (BTC) öncülüğünde düşüş baskısıyla karşı karşıya. Bu piyasa hareketi genel olarak Bitcoin’in tarihsel yarılanma sonrası geri çekilme modelinin bir parçası olarak yorumlanıyor. Bundan dolayı sektör ralli yapmadan önce bir düşüş yaşıyor.

Genel piyasanın kasvetli görünümüne rağmen Finbold, önümüzdeki hafta dikkat çekmeye değer iki kripto para birimi belirledi. Bu varlıklar, temellerinden dolayı yönlerinde değişim görebilirler.

Ethena (ENA)

Sentetik bir dolar protokolü olan Ethena (ENA), BitMEX’in kurucusu Arthur Hayes gibi sektörün önde gelen isimleri tarafından desteklendiği için, başlangıcından bu yana kripto piyasasında büyük ilgi gördü. Önümüzdeki hafta, planlanan token kilitlerinin açılması nedeniyle analistler dalgalanma potansiyeli olan ENA’ya odaklanacak.

Özellikle Ethena, dolaşımdaki arzın %3,76’sını temsil eden yaklaşık 46 milyon dolar değerinde 53,60 ENA tokeninin kilidini açacak. Özellikle Terra gibi sorunlu projelere potansiyel benzerliği hakkındaki spekülasyonların ortasında tokenin nasıl tepki vereceğini gözlemlemek ilgi çekici olacak.

İlgili – QCP Capital, Bitcoin ve Ethereum almak için en iyi zamanı açıkladı

Tron (TRX)

kripto Önümüzdeki hafta yakından izlenmesi gereken 2 kripto para

Kısa vadede, Tron (TRX) yeşil bölgede mütevazı kazançlar yaşayan kripto paralardan biri. Bu durum, Tron blok zincirinin 2024’ün ilk üç ayında çeşitli ölçütlerde kaydettiği olumlu büyümeyle aynı zamana denk geliyor.

Örneğin, Tron’daki USD Tether (USDT) dolaşımı 1. çeyrekte 50 milyar doları aştı. Bu dönüm noktası piyasa katılımcıları için önem taşıyor. Çünkü stabil coin akışı genellikle fiat geçişleri için bir köprü görevi görüyor ve uzun vadede fiyatı etkileme potansiyeline sahip.

İlgili – TRON TRX coin nedir? TRX/USD-TRY yorum ve geleceği

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.