okx_koinmedya
Loading...
btc
BTC
1.03%
Bitcoin
63.817,93 USDT
eth
ETH
0.42%
Ethereum
3.075,66 USDT
bch
BCH
2.33%
Bitcoin Cash
484,08 USDT
xrp
XRP
-0.26%
Ripple
0,54 USDT
ltc
LTC
1.49%
Litecoin
82,00 USDT
bnb
BNB
0.95%
Binance Coin
593,79 USDT
sol
SOL
1.29%
Solana
154,80 USDT
avax
AVAX
-0.65%
Avalanche
36,87 USDT
ada
ADA
-0.22%
Cardano
0,45 USDT
dot
DOT
0.96%
Poladot
7,19 USDT
doge
DOGE
0.18%
Doge Coin
0,16 USDT
shib
SHIB
-0.28%
Shiba Inu
0,00 USDT

Piyasa değerine göre en büyük 10 yapay zeka (AI) coini

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Canlı sohbete katılmak, haber, uzman görüşü ve piyasa sinyallerini anında almak için TELEGRAM, TWITTER, FACEBOOK, INSTAGRAM’dan bizi takip edin.

Yapay zeka coinleri, kripto sektörünün en ilgi gören alanlarından biri. CoinMarketCap verilerine göre büyük değerli 10 AI coini ile ilgili ayrıntılara bakalım.

Piyasa değerine göre en büyük 10 yapay zeka (AI) coini

Yapay zeka (artificial intelligence – AI) teknoloji sektörünün en sıcak konularından biri. Yapay zeka aynı zamanda kripto para sektörünün de bir parçası. Son yıllarda yapay zeka coinlerine büyük bir ilgi var. Şu an piyasada yer alan en büyük değerli AI coinleri ile ilgili ayrıntılara bakalım.

1. NEAR Protocol (NEAR)

Piyasa değeri 8,076,029,969 dolar olan NEAR coin, NEAR Protocol, AI teknolojisi ile birleştirilmiş bir blok zincir platformudur. NEAR, kullanıcıların AI’yi kendi uygulamalarına entegre etmelerini sağlayan bir pazar yaratır.

NEAR Protocol, geliştiricilerin merkeziyetsiz uygulamalar (dApps) oluşturmasına olanak tanıyan bir katman 1 blok zinciridir. NEAR, yapay zekayı, daha hızlı ve daha verimli bir ağ sağlamak için kullanır.

2. Render (RNDR)

4,150,983,401 dolar piyasa değerine sahip RNDR coin, Render, mimari tasarımlar için AI destekli bir render oluşturucudur. Render, kullanıcıların projelerinin resimlerini yüklemelerine ve birkaç saniye içinde fotogerçekçi AI renderlarına sahip olmalarına olanak sağlar.

Render, 3D ve grafik tasarımcıların bulut tabanlı bir render çiftliği aracılığıyla iş yüklerini dağıtmalarına ve iş birliğine girmelerine olanak tanıyan bir platformdur. RNDR, yapay zekayı, renderleme sürecini optimize etmek ve daha hızlı sonuçlar sunmak için kullanır.

3. Bittensor (TAO)

TAO coin 2,965,384,895 dolar piyasa değerine sahip. Bittensor, makine öğrenme platformlarının geliştirilmesini devrimleştirerek süreci merkezsizleştirir ve makine zekası için eşler arası bir pazar yaratır.

Bittensor, yapay zeka modelleri için verileri merkeziyetsiz bir şekilde depolamak ve paylaşmak için bir platformdur. TAO, yapay zeka modellerinin daha verimli ve şeffaf bir şekilde geliştirilmesine ve kullanılmasına olanak tanır.

4. The Graph (GRT)

Piyasa değeri 2,767,075,107 dolar olan GRT coin, The Graph, blok zincirlerde depolanan verileri dizine eklemek ve sorgulamak için bir protokoldür. The Graph, AI destekli sorgulama ile yeni özellikler eklemeyi planlıyor.

The Graph, Ethereum ve diğer blok zincirlerinden veri toplamak ve indekse koymak için bir protokol ve ağdır. GRT, yapay zeka uygulamalarının bu verileri kolayca erişmesine ve kullanmasına olanak tanır.

İlgili – The Graph GRT coin nedir? GRT/USD yorum ve geleceği

5. Injective (INJ)

2,395,497,898 dolar piyasa değerine sahip INJ coin, Injective, Cosmos tabanlı bir blok zinciridir ve AI teknolojisini DeFi ile birleştirir.

Injective, merkeziyetsiz finans (DeFi) ve merkeziyetsiz borsalar (DEX) için katman 2 bir çözümdür. INJ, yapay zekayı, daha hızlı ve daha güvenli işlemler sunmak için kullanır.

yapay zeka (AI)

6. Theta Network (THETA)

THETA coin 2,256,287,094 dolar piyasa değerine sahip. Theta Network, video, medya ve eğlence için tasarlanmış bir blok zinciridir. Theta’nın altyapısı, medya platformlarının kullanıcı büyümesini sağlar ve içerik dağıtım maliyetlerini önemli ölçüde azaltır.

Theta Network, merkeziyetsiz bir video akış ağıdır. THETA, yapay zekayı, geleneksel video akış ağlarında karşılaşılan darboğazları azaltmak ve daha verimli bir video dağıtım sistemi oluşturmak için kullanır.

7. Fetch.ai (FET)

Piyasa değeri 2,085,027,071 dolar olan FET coin, Fetch.ai, AI hizmetlerine erişimi demokratikleştirmeyi amaçlayan merkezi olmayan bir makine öğrenme ağıdır.

Fetch.ai, otonom ekonomik ajanlar aracılığıyla yapay zeka hizmetleri ve verileri sağlayan bir platformdur. FET, yapay zekanın gerçek dünyada sorunları çözmek ve değer yaratmak için kullanılmasını kolaylaştırır.

İlgili – Fetch.ai FET coin nedir? FET/USD yorumu ve geleceği

8. SingularityNET (AGIX)

AGIX coin piyasa değeri 1,303,968,038 dolar. SingularityNET, AI hizmetlerinin merkezi olmayan bir ağıdır. SingularityNET, AI’nin sadece bir özellik olmadığı, ancak çok sayıda görevi yerine getirebilen akıllı, bağımsız programlar olan AI Ajanları oluşturmak için çekirdek sürücü olduğu bir platformdur.

SingularityNET, yapay zeka hizmetleri ve uygulamaları için merkezsiz bir pazar yeridir. AGIX, yapay zeka geliştiricilerinin çalışmalarını paylaşmaları ve yapay zeka çözümlerine erişim sağlanması için bir ortam sunar.

9. Akash Network (AKT)

AKT coin, 1,117,345,271 dolar piyasa değerine sahip. Akash Network, AI model eğitiminin Akash Network’ün merkezi olmayan bulut platformunda gerçekleştirilebileceğini göstermeyi hedefliyor.

Akash Network, bulut bilişim kaynaklarını paylaşmak için merkeziyetsiz bir pazar yeridir. AKT, yapay zekayı, bulut bilişim kaynaklarının daha verimli bir şekilde tahsis edilmesini ve yapay zeka uygulamaları için daha uygun maliyetli çözümler sunulmasını sağlar.

10. AIOZ Network (AIOZ)

Piyasa değeri 909,131,106 dolar olan AIOZ coin, AIOZ Network, hızlı, güvenli ve merkezi olmayan bir geleceği güçlendirir. AIOZ Network, kullanıcıların hesaplama kaynaklarını paylaşmaları karşılığında ödüllendirir.

AIOZ Network, yapay zeka destekli bir bulut bilişim platformudur. AIOZ, yapay zeka geliştiricilerine, yüksek performanslı donanım ve yazılım kaynaklarına erişim sağlayarak yapay zeka uygulamalarını daha hızlı geliştirmelerine ve dağıtmalarına olanak tanır.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.