okx_koinmedya
Loading...
btc
BTC
0.32%
Bitcoin
64.099,09 USDT
eth
ETH
1.15%
Ethereum
3.153,10 USDT
bch
BCH
0.84%
Bitcoin Cash
466,78 USDT
xrp
XRP
-0.07%
Ripple
0,53 USDT
ltc
LTC
-0.7%
Litecoin
81,08 USDT
bnb
BNB
0.97%
Binance Coin
591,35 USDT
sol
SOL
1.23%
Solana
147,85 USDT
avax
AVAX
-0.31%
Avalanche
37,24 USDT
ada
ADA
-0.39%
Cardano
0,46 USDT
dot
DOT
0.54%
Poladot
7,16 USDT
doge
DOGE
0.48%
Doge Coin
0,16 USDT
shib
SHIB
-0.67%
Shiba Inu
0,00 USDT

Analist, ufukta Bitcoin için kaç aylık parabolik ralli olduğunu açıkladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Canlı sohbete katılmak, haber, uzman görüşü ve piyasa sinyallerini anında almak için TELEGRAM, TWITTER, FACEBOOK, INSTAGRAM’dan bizi takip edin.

Popüler kripto para analisti, Bitcoin’in önünde parabolik bir ralli dönemi olacağını ifade ediyor. Bu parabolik rallinin kaç ay süreceğini de paylaşıyor. Analistin açıklamasının ayrıntılarına bakalım.

Analist, ufukta Bitcoin için kaç aylık parabolik ralli olduğunu açıkladı

Tanınmış on chain analist Checkmate, Bitcoin’in (BTC) mevcut piyasa döngüsüne ilişkin görüşünü güncelledi. Ona göre BTC fiyatında parabolik bir yükseliş yaşanacak.

Checkmate takma isimli analist, sosyal medya platformu X’teki 90.000 takipçisine yaptığı açıklamada, önceki döngülere dayanarak, Bitcoin’in büyük olasılıkla yaklaşık altı aylık gerçek bir trend değişimi olmadan dalgalı bir konsolidasyon dönemi içinde olduğunu söylüyor.

Checkmate, altı ay sonra, tarihsel emsallere dayanarak altı ay ile bir yıl arasında parabolik hareketlerin olabileceğini söylüyor. Şöyle açıklıyor:

“Bitcoin tarihi tekrarlama eğilimindedir ve şimdiye kadar bu döngü de farklı değildir. Son iki döngü boyunca yaşanan durum, önümüzde yaklaşık altı aylık dalgalı konsolidasyonu ve ardından 6-12 aylık parabolik ralli olduğunu gösteriyor.”

İlgili – ChatGPT, Mayıs ayında 5-10x yapabilecek düşük değerleri kripto paraları seçti

Analist, ufukta Bitcoin için kaç aylık parabolik ralli olduğunu açıkladı

Kaynak: Checkmate/X

Bazıları Bitcoin’in boğa koşusunun zirvesini çoktan görmüş olabileceğini düşünürken Checkmate, böyle bir senaryonun BTC’nin geçmiş piyasa döngülerinden büyük bir kopuş olacağını söylüyor. Sözlerine şöyle devam ediyor:

“Döngünün en yüksek seviyesinden ölçtüğümüzde de aynı durumu görüyoruz. Burada bir boğa piyasası zirvesi oluşturmak hiç şüphesiz Bitcoin geçmiş verilerinden büyük bir kopuş olacaktır. Bu kesinlikle gerçekleşebilir, ancak araştırmak için daha derine inmeliyiz.

 

Nisan ayında fiyatlar aylık bazda 8.250 doların üzerinde düşüş gösterdi. Bazılarından ‘Hey dostum, Bitcoin’de ne var ne yok, çok düştü, umarım satmışsındır’ diye mesajlar bekliyordum.”

Checkmate, Bitcoin yarılanmasının gerçekleştiği her yılı bakıyor ve söz konusu yıllarda benzer düşüşler gördüğünü ifade ediyor. Bunun Bitcoin için beklenen olduğunu söylüyor.

İlgili – Efsanevi trader, bu formasyonla Bitcoin fiyatının pump yapacağını tahmin ediyor

Bu yazının yazı hazırlandığı sırada Bitcoin 63.433 dolar seviyesinde işlem görüyor.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.