Loading...
btc
BTC
-0.61%
Bitcoin
63.900,09 USDT
eth
ETH
0.34%
Ethereum
3.151,39 USDT
bch
BCH
-0.49%
Bitcoin Cash
477,07 USDT
xrp
XRP
-0.72%
Ripple
0,52 USDT
ltc
LTC
0.22%
Litecoin
83,41 USDT
bnb
BNB
0.41%
Binance Coin
611,27 USDT
sol
SOL
-0.61%
Solana
146,87 USDT
avax
AVAX
-2.13%
Avalanche
35,60 USDT
ada
ADA
-0.55%
Cardano
0,47 USDT
dot
DOT
-0.24%
Poladot
6,91 USDT
doge
DOGE
-0.29%
Doge Coin
0,15 USDT
shib
SHIB
-1.05%
Shiba Inu
0,00 USDT

Ripple yetkilisi, ‘XRP artık gereksiz’ söylentilerine cevap verdi

Güncel Ripple teknik analizi, Ripple fiyat grafiği ve XRP/USD paritesi! XRP fiyatı ve grafiklerindeki son duruma bakalım.
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ripple yetkilisi, XRP topluluğunun ‘XRP artık gereksiz’ yönündeki endişelerine cevap verdi. Bu endişelerin sebebi ise Ripple’ın stabil coini. Ripple yetkilisinin açıklamasının ayrıntılarına bakalım.

Ripple yetkilisi, ‘XRP artık gereksiz’ söylentilerine cevap verdi

Ripple’ın CTO’su David Schwartz, XRP topluluğundan bazı üyelerin dile getirdiği endişelere yanıt verdi. Ripple’ın yeni bir stabil coin çıkarma girişimleri, toplulukta XRP’nin artık gereksiz olduğu söylentileri ve endişelerine yol açmıştı.

Bu ayın başlarında Ripple, dolar destekli kendi stabil coinini çıkaracağını duyurarak manşetlere çıkmıştı. Ripple’ın stabil coini, ABD doları mevduatları, kısa vadeli hazine bonoları ve diğer nakit eşdeğerleri tarafından desteklenecek. Bu yeni coin, Ripple’ın genişleme çabalarının önemli bir parçasını oluşturuyor.

İlgili – Ripple, XRP coini USDT ile değiştirdi: İşte, nedeni

Stabil coin duyurusunun etrafındaki heyecanla birlikte, XRP’nin Ripple’ın gelecekteki ödeme çözümlerindeki rolü hakkında sorular ortaya çıktı. Bu endişelere yanıt veren Schwartz, XRP’nin şirket vizyonundaki stratejik önemini vurguluyor. Spekülasyonların aksine, Schwartz, stabil coinin tanıtımının, XRP’nin sorunsuz uluslararası işlemleri kolaylaştırmadaki önemini azaltmadığını açıklıyor.

David “JoelKatz” Schwartz (@JoelKatz), X üzerinden şöyle diyor:

“XRP’nin en iyi çalıştığı yerlerde, insanların onu kullanmasının ve en iyi deneyimi elde etmesinin önünde herhangi bir engel olmasını istemiyoruz. XRP’nin en iyi çalışmadığı yerlerde, insanların sırf bizi mutlu etmek için onu kullanmasını ve daha düşük bir deneyim ya da daha kötü bir ekonomi yaşamasını istemiyoruz.”

Schwartz, XRP ile ödeme yapabilen ödeme yazılımının hayati rolünü vurgulayarak, belirli senaryolardaki üstünlüğünü belirtiyor. Ripple’ın, XRP’nin başarılı olduğu yerlerde XRP’yi kullanarak kullanıcılara en iyi deneyimi sunmaya olan bağlılığını da vurguluyor.

İlgili – Glassnode analistleri: Bu formasyonla altcoinler %350 yükselecek

Schwartz’ın açıklamaları, XRP’nin Ripple ekosistemi içindeki öneminin azaldığına dair her türlü fikri çürütüyor. Bunun yerine, kullanıcıların ihtiyaçlarına en uygun ödeme yöntemlerine erişiminin önemini vurguluyor. Bu XRP olabilir veya yeni stabil coin olabilir.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.