Loading...
btc
BTC
-0.61%
Bitcoin
63.900,09 USDT
eth
ETH
0.34%
Ethereum
3.151,39 USDT
bch
BCH
-0.49%
Bitcoin Cash
477,07 USDT
xrp
XRP
-0.72%
Ripple
0,52 USDT
ltc
LTC
0.22%
Litecoin
83,41 USDT
bnb
BNB
0.41%
Binance Coin
611,27 USDT
sol
SOL
-0.61%
Solana
146,87 USDT
avax
AVAX
-2.13%
Avalanche
35,60 USDT
ada
ADA
-0.55%
Cardano
0,47 USDT
dot
DOT
-0.24%
Poladot
6,91 USDT
doge
DOGE
-0.29%
Doge Coin
0,15 USDT
shib
SHIB
-1.05%
Shiba Inu
0,00 USDT

Coinbase’den sürpriz listeleme: Yeni çıkan Ethereum tabanlı AI altcoin

Coinbase haberi sonrası Ethereum tabanlı altcoinden büyük pump!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase, bir sürpriz yaparak yeni çıkan Ethereum tabanlı yapay zeka (AI) altcoinini listeledi. Aniden yapılan bu listeleme ile ilgili ayrıntılara bakalım.

Coinbase’den yeni çıkan Ethereum tabanlı AI altcoin’ine sürpriz listemele

İşlem hacmi bakımından ABD merkezli en büyük kripto borsası, yeni bir yapay zeka (AI) altcoin’i listeledi.

Coinbase’in sosyal medya platformu X hesabı Coinbase Assets aracılığıyla yaptığı açıklamaya göre, yeni kripto projesi Karrat (KARRAT) platformda “deneysel bir varlık” olarak listeleniyor. Açıklamada şöyle deniliyor:

“Karrat (KARRAT) artık coinbase.com’da ve Coinbase iOS ve Android uygulamalarında Deneysel etiketiyle yayında. Coinbase müşterileri bu varlıkları satın almak, satmak, dönüştürmek, göndermek, almak veya saklamak için giriş yapabilirler.”

İlgili – 2022 Bitcoin dip tahmini doğru çıkan analistten güncel BTC zirve paylaşımı

Coinbase’e göre borsa, deneysel varlık etiketini “platformumuz için yeni olan veya daha geniş kripto pazarımıza kıyasla nispeten düşük işlem hacmine sahip belirli alınıp satılabilir varlıklara” ekliyor.

Karrat kesinlikle düşük işlem hacmi altında kalıyor. Altcoin, ilgili listeleme duyurusundan bu yana %6,4 düşüşle bu yazı yazıldığı sırada 0,848 dolardan işlem görüyor.

Chainwire’dan yapılan basın açıklamasına göre, Karrat Vakfı tarafından oluşturulan Karrat protokolü, Web3 teknolojisini eğlence, oyun ve yapay zekaya getirmeyi amaçlayan yapay zeka odaklı bir altcoin projesidir. KARRAT protokolün yönetim tokeni olarak görev yapıyor.

İlgili – Ripple-SEC davası başlarken bilmeniz gereken 3 XRP fiyat tahmini

“My Pet Hooligan” adlı oyun protokolde başlatılan ilk oyun oldu. Oyun, oyuncuların oyun içi değiştirilemez token (NFT) olarak oynamasına olanak tanıyor ve My Pet Hooligan NFT’lerine sahip olanlar yaklaşan KARRAT airdrop etkinliğine katılma hakkı elde ediyor.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.