Loading...
btc
BTC
0.19%
Bitcoin
64.409,86 USDT
eth
ETH
0.32%
Ethereum
3.150,81 USDT
bch
BCH
-0.38%
Bitcoin Cash
477,58 USDT
xrp
XRP
-0.1%
Ripple
0,53 USDT
ltc
LTC
0.3%
Litecoin
83,48 USDT
bnb
BNB
-0.07%
Binance Coin
608,36 USDT
sol
SOL
-0.89%
Solana
146,47 USDT
avax
AVAX
-1.01%
Avalanche
36,00 USDT
ada
ADA
-0.07%
Cardano
0,47 USDT
dot
DOT
0.07%
Poladot
6,94 USDT
doge
DOGE
-0.19%
Doge Coin
0,15 USDT
shib
SHIB
-0.58%
Shiba Inu
0,00 USDT

2022 Bitcoin çöküşünü bilen analistten iki altcoin için yeni çöküş tahmini: Ethereum,…

2022 Bitcoin çöküşünü bilen analistten iki altcoin için yeni çöküş tahmini: Ethereum, 
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mayıs 2022 Bitcoin çöküşünü bilen popüler bir kripto analisti, ilk 10’da yer alan 2 dijital varlığın yakın zamanda keskin fiyat düşüşleri ile karşı karşıya kalacağını söylüyor.

2022 Bitcoin ayı piyasasını bilen analist Ethereum ve BNB’de düşüş bekliyor

Mayıs 2022 Bitcoin çöküşünü bilen kripto analisti, ilk 10’da yer alan bu 2 dijital varlığın yakında bir kez daha büyük düşüşlerle karşı karşıya kalacağını söyledi.

Sosyal medyada Capo olarak tanınan analist, Twitter‘da takipçilerine en büyük akıllı sözleşme platformu Ethereum’un 600 ila 650 dolara doğru büyük bir düzeltme yapmasını beklediğini belirtti.

Piyasa değerine göre ikinci sırada yer alan en büyük altcoin, son 24 saat içinde %2,64’lük bir düşüşle şu anda 1.218 dolardan işlem görüyor. Capo’nun fiyat tahminindeki gibi bir geri çekilme, Ethereum (ETH için yaklaşık %50’lik bir düşüş anlamına geliyor.

 

 

İlginizi çekebilir:

Analistin düşüş beklediği bir diğer altcoin ise, işlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para platformu olan Binance’in yerel tokeni olan Binance Coin (BNB). Capo, BNB’nin 250$’ın altına düşmesi ve bu seviyeyi direnç olarak onaylaması durumunda, 125$ ila 135$ aralığına düşeceğini öngörüyor.

 

 

Yazımızı yayına hazırladığımız sırada BNB, CoinMarketCap verilerine göre 308$ değerinde. Capo’nun belirlediği düşüş hedefi, kripto para için yaklaşık %60’lık bir düzeltmeye işaret ediyor.

Ancak Capo, Ethereum ve BNB’de düşüş beklese de popüler bir piyasa analiz firması tam tersini söylüyor. Santiment, traderler capitulation* (pes etme/teslim olma) belirtileri gösterirken, ETH dahil kripto piyasalarının yükselebileceğini söylüyor.

(*Kripto piyasalarında capitulation nedir, ne anlama geliyor? Bu dönem, uzun süren ayı piyasalarında kaçınılmaz bir son olarak görülür. Bu evreye gelindiğinde, büyük bir satış çılgınlığı yaşanır ve yapılan sayısız işlem sonucu volatilite artar. Yüksek hacimli panik satışları piyasayı çöküşe doğru götürür. Ancak iyi tarafı şu ki; burada fiyatlar, gelecek akümülasyon süreci için önemli olan dip seviyeleri bulur.) 

İlginizi çekebilir:

Analiz şirketi, kripto konusunda yatırımcı duyarlılığının düşüş eğilimi gösterdiğini vurguluyor. Ve bunun da şu anda piyasalarda sıçrama ile sonuçlanabilecek bir atmosfer yaratabileceğini belirtiyor.

“‘Dead- Ölü’ kelimesi, kasım ayında kripto platformlarında hızla yayılıyor. Daha fazla düşüş hissi veren kelimelerden biridir. Ve bu, traderlerin piyasaların toparlanacağına olan inancının tükendiğine dair bir işarettir. İronik bir şekilde, aslında bu kapitülasyon süreci, tarihsel olarak piyasaların toparlandığı zamandır.”

 

2022 Bitcoin çöküşünü bilen analistten iki altcoin için yeni çöküş tahmini: Ethereum, 

 

ETH balina ve köpekbalığı faaliyetlerine de bakan Santiment, bu gruptaki yatırımcıların 2020’den bu yana kaydedilen en yüksek alımı yaptığını tespit etti. Ve platform, en son 2020’de buna benzer kaydedilen son akümülasyonun, ETH’de yaklaşık bir ay gibi bir süre içinde %50’lik bir ralliyi tetiklediğini söylüyor.

İlgili: Ethereum balinalarından son iki yılın en yüksek rakamı!

İşte Ripple fiyatında boğaların hedeflediği seviye!

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.