İşte ünlü analiste göre dipten alınabilecek altcoinler!

bitcoin
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Canlı sohbete katılmak, haber, uzman görüşü ve piyasa sinyallerini anında almak için TELEGRAM, TWITTER, FACEBOOK, INSTAGRAM’dan bizi takip edin.

Ünlü kripto analisti piyasa yatay bir dönemden geçerken dipten satın alınabilecek altcoinleri takipçileri ile paylaştı. Detaylar haberimizde.

İşte ünlü analiste göre dipten alınabilecek altcoinler!

Kripto piyasası haftanın son gününe durgun girdi. Altcoinler genel olarak yatay bir seyir izlediği gün geçirirken günün yıldızı Avalanche (AVAX) oldu. AVAX, tüm zamanların en yüksek seviyelerini işaretlemeye devam ediyor. AVAX, bugün 138 dolarlık yeni bir ATH kaydetti.

CryptoBusy’den Josh Moden, altcoin sezonu tekrar başlamadan önce satın alma fırsatının sinyallerini veren 4 altcoin’i aboneleriyle paylaştı. Dilerseniz Moden’ın listesindeki altcoinlere birlikte göz atalım.

Ünlü analistin listesindeki ilk kripto para Polkadot (DOT). Yazının kaleme alındığı anlarda Coinmarketcap verilerine göre 40,86 dolardan işlem gören DOT’ta ayılar hakimiyeti ele geçirdiği için düşüş başladı. Analist DOT için 32 dolarlık seviyenin alım fırsatı olacağını değerlendiriyor.

altcoin İşte ünlü analiste göre dipten alınabilecek altcoinler!

İlgili: Polkadot (DOT) fiyat tahmini

Listedeki ikinci altcoin ise son dönemlerde yatırımcıların beklediği patlamayı bir türlü yapamayan Ripple (XRP). Ripple yazım anında 1,08 dolardan işlem görüyor. Moden, XRP için 0,95 dolar ile 1 dolar arasının kuvvetli bir destek aralığı olduğunu ve bu noktadan alım yapılabileceğini belirtti.

altcoin İşte ünlü analiste göre dipten alınabilecek altcoinler!

İlgili: Ripple (XRP) fiyat tahmini

Listenin 3. sırasında Chainlink (LINK) buunuyor. Link, anlık olarak 28,20 dolardan işlem görüyor. LINK’in yükseliş trendi kırıldı ve 25 dolarlık destek hattına doğru bir geri çekilme bekleniyor. Ünlü analist LINK’ın 25 dolarlık bu seviyeden toparlanacağını düşündüğü için bu seviyeyi alım fırsatı olarak görüyor.

altcoin İşte ünlü analiste göre dipten alınabilecek altcoinler!

İlgili: Chainlink (LINK) fiyat tahmini

Ünlü analistin listesinin son sırasında Enjin (ENJ) bulunuyor. Yazım anında ENJ, 3,49 dolardan işlem görüyor. Ünlü analist ENJ için 3,3 dolar ve 3,6 dolarlık seviyelerine dikkat çekiyor. 3,26 dolarlık direnç seviyesindeki kararlı bir kırılımın ENJ için yeni zirvelerin işareti olacağını savunduğu için bu seviyeleri alım fırsatı olarak değerlendiriyor.

altcoin İşte ünlü analiste göre dipten alınabilecek altcoinler!

Kaynak

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.