okx_koinmedya
Loading...
btc
BTC
3.03%
Bitcoin
67.215,21 USDT
eth
ETH
5.39%
Ethereum
3.103,52 USDT
bch
BCH
6.3%
Bitcoin Cash
472,82 USDT
xrp
XRP
2.19%
Ripple
0,53 USDT
ltc
LTC
1.94%
Litecoin
84,03 USDT
bnb
BNB
2.35%
Binance Coin
582,60 USDT
sol
SOL
7.03%
Solana
170,56 USDT
avax
AVAX
7.46%
Avalanche
37,03 USDT
ada
ADA
4.94%
Cardano
0,48 USDT
dot
DOT
3.19%
Poladot
7,25 USDT
doge
DOGE
4.09%
Doge Coin
0,16 USDT
shib
SHIB
2.43%
Shiba Inu
0,00 USDT

Blockchain.com bu kripto hesapları kapatıyor!

Blockchain.com bu kripto hesapları kapatıyor!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Canlı sohbete katılmak, haber, uzman görüşü ve piyasa sinyallerini anında almak için TELEGRAM, TWITTER, FACEBOOK, INSTAGRAM’dan bizi takip edin.

Kripto para cüzdan platformu Blockchain.com, Avrupa Birliği’nin aldığı yeni karardan sonra belirli hesapları kapatma kararı aldı. 27 Ekim’e kadar bu hesaplardan fonları çekme izni veriliyor. Ardından tamamen bloke edilecek. Bu hesaplarla ilgili ayrıntılara bakalım.


Blockchain.com bu kripto hesapları kapatıyor!

Kripto para cüzdanı platformu Blockchain.com, kullanıcılarına gönderdiği bir mektupta, 27 Ekim 2022 tarihinden itibaren Rusya vatandaşlarının hesaplarını bloke edeceğini bildirdi. Blockchain.com, Rusya vatandaşlarına artık hizmet vermemesinin sebebini de açıkladı. Gerekçe olarak Avrupa Birliği’nin kısa süre önce getirdiği yeni yaptırımlar gösterildi.

Bu yeni değişimin yaklaşık 2 hafta sonra uygulanması bekleniyor. Blockchain.com, o zamana kadar, yani 27 Ekim’e kadar Rusya vatandaşlarına paralarını cüzdanlarından çekme izni veriyor. Söz konusu tarihten sonra ise fonlarını geri alamayacaklar. Çünkü hesapları bloke edilecek.

İlgili – Bitcoin fiyatı yine 20,000 dolara geldi ama… Güncel BTC teknik analizi

AB, Rusya’ya karşı sekiz paketten oluşan bir yaptırım uyguluyor. Buna göre Rusya vatandaşları artık Blockchain.com platformundan muhafaza ve ödül hizmetleri alamaz.

Daha önceki yaptırımlarda Rusya ile AB arasındaki kripto ödemeleri 10,000 Rus rublesi (9,700 dolar) ile sınırlanmıştı. Son gelen yaptırım paketinden sonra ise Rusya ile AB ülkeleri arasındaki tüm kripto para hizmetleri ve sınır ötesi işlemlere yasak geldi.

Bir önceki yaptırımlar ise bu ayın başlarında uygulanmıştı.

Diğer kripto cüzdanlar da Rus hesaplarını bloke etmişti

Rusya'dan kripto para kullanımında çok önemli adım!

Şimdiye kadar bazı kripto cüzdanlar ve borsalar da Rusya’ya ve Rus vatandaşlara bazı yasaklar getirmişti. Mesela Kanada NFT pazar yeri olan The Dapper, Rus vatandaşlarının hesaplarını kapatmıştı. Bu hesapların alım satım ve diğer işlem yapmalarına bloke koyuldu. Ancak hesaplar henüz tamamen silinmedi.

Kripto para borsası LocalBitcoins de benzer adımlar atma planlarından bahsetmişti. Rusya vatandaşlarına sadece tek bir işlemde paralarını çekme izni verilecek.

İlgili – Ethereum fiyatında dalgalanma ve yeni seviyeler: Güncel ETH teknik analizi

Kaynak

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.