okx_koinmedya
Loading...
btc
BTC
-3.42%
Bitcoin
61.678,74 USDT
eth
ETH
-5.39%
Ethereum
3.043,57 USDT
bch
BCH
-3.72%
Bitcoin Cash
447,78 USDT
xrp
XRP
-2.73%
Ripple
0,50 USDT
ltc
LTC
-3.02%
Litecoin
80,99 USDT
bnb
BNB
-1.99%
Binance Coin
581,02 USDT
sol
SOL
-5.37%
Solana
130,38 USDT
avax
AVAX
-5.21%
Avalanche
33,44 USDT
ada
ADA
-3.87%
Cardano
0,44 USDT
dot
DOT
-3.19%
Poladot
6,38 USDT
doge
DOGE
-3.47%
Doge Coin
0,14 USDT
shib
SHIB
-3.38%
Shiba Inu
0,00 USDT

FTX CEO’su kripto projeleri kurtarmak için milyonlar harcadı! Peki, sonuç?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Canlı sohbete katılmak, haber, uzman görüşü ve piyasa sinyallerini anında almak için TELEGRAM, TWITTER, FACEBOOK, INSTAGRAM’dan bizi takip edin.

Kripto para borsası FTX’in CEO’su, yazın başlarında ayı piyasası ve çöküşlerden dolayı zor durumda olan kripto projelere milyonlarca dolar yatırarak kurtarmaya çalışmıştı. Şimdi bu çabasının sonuçlarıyla ilgili konuşuyor.


FTX CEO’su kripto projeleri kurtarmak için milyonlar harcadı! Peki, sonuç?

Kripto para borsası FTX’in CEO’su Sam Bankman-Fried, şirket olarak kripto para sektörlerinde bazı projeleri kurtarma çabalarının vasat sonuçlar verdiğini söyledi.

FTX CEO’su, Bloomberg’e yeni bir röportaj verdi. Burada sunucu David Rubenstein’e yaptığı açıklamada, şirket olarak kripto projeleri bu ayı piyasası sırasında kurtarma çabalarını hepsinin istenilen sonucu vermediğini söyledi. Buna sorunlar yaşayan kripto aracı şirketi olan Voyager Digital’i kurtarmak için harcanan para da dahil. Şöyle açıklıyor:

“Aldığımız sonuçlar temelde karışık. Bence bazıları sonuç olarak kazanç sağlayabilecek ve bazıları da yok. Mesela Voyager konusunda oraya 70 milyon dolar koyduk ve bunu bir daha görüp göremeyeceğimiz konusunda emin değilim.

Hızlı kararlar vermek zorundaydık. Bu kararları verirken öyle yaptık ki eğer bunlar sonuç verirse iyi bir yatırım olacak. Eğer kötü sonuç verirse kötü yatırım. Tabii aynı zamanda kaybedeceğimiz miktarları da sınırlı tuttuk.”

İlgili – FTX Token (FTT) nedir, geleceği nasıl? Güncel FTT token haber ve gelişmeler

Güncel FTX Token fiyat tahmini, FTT token gelecek ve beklentileri 2022-2025

Röportaj sırasında kripto para milyarderi Sam Bankman-Fried’e söz konusu projelere yapılan yüklü kurtarma yatırımlarını nereden bulduğu da soruldu. Şöyle açıklıyor:

“Birkaç yerden aldık. Bir kısmını FTX bakiyesinden. Biz şirket olarak nakit paramızı dolarda tutuyoruz. Son birkaç yılda buraya birkaç milyar dolar biriktirebildik. Çok kazançlı bir işletmeyiz.

Bazı alımlar yaptık. Bir kısmını buradan dengeliyoruz. Ayrıca bir miktar nakit paramız da kalmıştı. Mesela, BlockFi anlaşması konunda bence FTX.US bakiyesini kullandık.”

İlgili – FTX CEO: Bitcoin ve kripto için en kötüsü bitti

Daha yazın başlarında ödünç platformu BlockFi, FTX.US ile 400 milyon dolarlık bir kredi anlaşmasına varmıştı. Bir seçenek de FTX’in BlockFi’yi 240 milyon dolara kadar varan çeşitli değerlerde satın almasıydı.

Kaynak

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.