okx_koinmedya
okx_koinmedya
okx_koinmedya
Loading...
btc
BTC
-0.76%
Bitcoin
63.377,42 USDT
eth
ETH
-1.41%
Ethereum
3.171,48 USDT
bch
BCH
-0.83%
Bitcoin Cash
461,25 USDT
xrp
XRP
-0.41%
Ripple
0,51 USDT
ltc
LTC
-0.36%
Litecoin
83,21 USDT
bnb
BNB
1.42%
Binance Coin
601,24 USDT
sol
SOL
-1.37%
Solana
135,88 USDT
avax
AVAX
-1.18%
Avalanche
34,86 USDT
ada
ADA
-0.69%
Cardano
0,45 USDT
dot
DOT
-0.02%
Poladot
6,59 USDT
doge
DOGE
-0.56%
Doge Coin
0,14 USDT
shib
SHIB
-0.69%
Shiba Inu
0,00 USDT

Ünlü analistten Bitcoin piyasa değeri için müthiş öngörü!

Ünlü analistten Bitcoin piyasa değeri için müthiş öngörü!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Canlı sohbete katılmak, haber, uzman görüşü ve piyasa sinyallerini anında almak için TELEGRAM, TWITTER, FACEBOOK, INSTAGRAM’dan bizi takip edin.

Ünlü bir on chain analisti, Bitcoin piyasa değeri için müthiş bir iddiada bulundu! Analist bu şarta bağlı olarak, dünyanın en büyük dijital varlığının değerinde inanılmaz bir artış bekliyor.

Bitcoin piyasa değeri için çok konuşulacak rakamlar!

Popüler bir on chain analisti olan Willy Woo, Bitcoin piyasa değerinin önümüzdeki on yıl içinde mevcut seviyelerden 20 kattan fazla artış görebileceğini söyledi.

Bitcoin (BTC)‘nin piyasa değeri çok daha yüksek olacak. Belki de 20 trilyon dolara yaklaşacak.”

Ünlü analist katıldığı yeni bir röportajda, Bitcoin’in 10 ila 20 yıl içinde yaklaşık 20 trilyon dolarlık bir piyasa değerine ulaşabileceğini öne sürdü.

İlgili – Güncel Bitcoin teknik analizi: BTC fiyatı ne olur?

Ünlü analistten Bitcoin piyasa değeri için müthiş öngörü!

(Bitcoin (BTC) fiyatı, yazımızı yayına hazırladığımız sırada, yaklaşık 830 milyar dolarlık piyasa değeri ile 43,936 dolardan işlem görüyor.)

Bitcoin’in multi-trilyonluk bir piyasa değerine ulaşıp ulaşamayacağının, düzenleyiciler tarafından atılacak adımlara bağlı olduğunu söyleyen kripto para analisti, şu anda bu konuda pek çok bilinmeyen olduğunu söylüyor.

İlgili: Tüm Bitcoin ayı sezonlarını doğru bilen analistten yeni tahmin!

Woo’ya göre, çoğunlukla Avrupa ülkelerindeki yetkililer piyasalarda korku, belirsizlik ve şüpheyi (FUD) tetikleyerek, Bitcoin fiyatını olumsuz etkiliyor.

“Özellikle Avrupa’daki merkez bankalarının yetkilileri, Bitcoin’i mahvediyor ve şu anda piyasalarda çok fazla FUD var..”

Nitekim Woo’nun da söylediği gibi; 2021’de Avrupa Merkez Bankası başkanı Christine Lagarde, Bitcoin’i “komik işler” yürütmek için kullanılan “son derece spekülatif bir varlık” olarak nitelendirdi.

Bitcoin’in oldukça spekülatif olduğunu ve dolandırıcılık için kullanıldığını ileri süren Legarde, sonuç olarak bu yeni varlık türünün düzenlenmesi gerektiğini savundu. Ve en büyük kripto para birimini düzenlemek üzere, diğer regülatörlere küresel bir işbirliği çağrısında bulundu.

Ayrıca geçtiğimiz ay, Avrupa Menkul Kıymetler ve Piyasalar Otoritesi başkan yardımcısı Erik Thedeen, Avrupa Birliği bloğuna, Bitcoin madenciliğinin yasaklanması için çağrıda bulundu.

Sonuç olarak; onchain analisti de bu yaklaşımlar yüzünden, Bitcoin’in tam olarak potansiyelini gerçekleştiremeyebileceğini söylüyor.

İlgili: Güncel Bitcoin fiyat tahmini ve BTC gelecek beklentisi 2022- 2025

Kaynak

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.