Dogecoin’de bu metriklerde dikkat çeken artış!

Dogecoin
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Canlı sohbete katılmak, haber, uzman görüşü ve piyasa sinyallerini anında almak için TELEGRAM, TWITTER, FACEBOOK, INSTAGRAM’dan bizi takip edin.

Dogecoin, tüm zamanların en yüksek seviyelerini gördüğü geçtiğimiz yılının nisan ayından sonra yeniden ilginin merkezine mi oturuyor? Detaylar ve teknik veriler haberimizde.

Dogecoin’de bu metriklerde dikkat çeken artış!

Meme kripto para birimi Dogecoin, geçtiğimiz yıl mart ve nisan aylarında büyük bir çıkış yakalayarak dikkatleri üzerine çekti. Tesla’nın sahibi Milyarder iş insanı Elon Musk ve başka bir milyarder girişimci Dallas Mavercks’in sahibi Mark Cuban’ın desteklerini arkasına alan Doge, 8 Mayıs 2021’de tüm zamanların en yüksek değeri olan 0.7376 dolara kadar yükseldi.

İlgili: Dogecoin nedir, geleceği nasıl?

Bu yükselişle kripto piyasasının en değerli 10 varlığı arasına girmeyi başaran DOGE, o günden bu yana değerinin %80’ini kaybetti. Ancak piyasa sıralamasında hala ilk 10’u zorluyor. Yazının kaleme alındığı anlarda 0.1429 dolardan işlem gören kripto para, 18,9 milyar dolarlık piyasa değerine sahip. Bu değer ile piyasanın en değerli 11’inci varlığı.

İlgili: Dogecoin fiyat tahmini

Birkaç gündür Doge metriklerinde dikkat çeken bir artış meydana geliyor. Meme kriptoyu elinde tutan aktif adreslerin sayısı son 48 saat içerisinde 11.410 artış gösterdi. Doge sahiplerinin sayısı 475.029’dan 486.439’a sıçradı. Bu 11,410 adresin Dogecoin biriktirmeye başladığı anlamına geliyor.

Dogecoin

Öte yandan WhaleStats, ilk 1000 BNB cüzdanının 46.481.982 dolar değerinde 323.502.178 DOGE tuttuğunu belirledi.

Dogecoin, geçtiğimiz yıldan bu yana önemli ölçüde artan bir kurumsal benimsenmeye sahip. Günlük hayatta alışverişlerde de kullanımı her geçen gün daha fazla artıyor. Şaka olarak ortaya çıkan kripto para tarihinde ilk kez bir yol haritası açıkladı. Geçtiğimiz günlerde de Tesla CEO’su Elon Musk, bazı Tesla parçalarının Dogecoin ile satışına başladıklarını duyurarak Doge’yi bir ödeme bicini olarak sisteme entegre etti.

İlgili: Dogecoin teknik analizi

Elon Musk’ın bu kararı Doge taraftarları arasında sevinçle karşılanırken. Bitcoin’i çıkarıp Dogecoin’i ödeme yöntemi olarak belirlemesi Bitcoin yatırımcıları tarafından eleştirildi.

Kaynak

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.