Loading...
btc
BTC
-4.88%
Bitcoin
60.750,83 USDT
eth
ETH
-6.82%
Ethereum
2.997,56 USDT
bch
BCH
-6.74%
Bitcoin Cash
433,76 USDT
xrp
XRP
-4%
Ripple
0,49 USDT
ltc
LTC
-5.59%
Litecoin
78,84 USDT
bnb
BNB
-5.42%
Binance Coin
560,72 USDT
sol
SOL
-7.33%
Solana
127,67 USDT
avax
AVAX
-6.84%
Avalanche
32,87 USDT
ada
ADA
-4.76%
Cardano
0,44 USDT
dot
DOT
-6.55%
Poladot
6,16 USDT
doge
DOGE
-6.4%
Doge Coin
0,13 USDT
shib
SHIB
-7.86%
Shiba Inu
0,00 USDT

Binance bu ülkelerde kripto vadeliler ve türevler hizmetlerini durduruyor

Binance
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Canlı sohbete katılmak, haber, uzman görüşü ve piyasa sinyallerini anında almak için TELEGRAM, TWITTER, FACEBOOK, INSTAGRAM’dan bizi takip edin.

Kripto para borsası Binance, tüm Avrupa ülkeleri müşterileri için kripto tabanlı vadeliler ve türevler işlemlerini durdurmayı planlıyor.


Binance, Avrupa ülkelerinde kripto vadeliler ve türevler hizmetlerini durduruyor

Bloomberg Terminal’in verdiği bilgiye göre, Binance Holdings artık Avrupa’da kripto vadeli sözleşmeler ve türevler işlemleri için hizmetler sağlamayacak.

Buna ilave olarak Almanya, İtalya ve Hollanda’daki kullanıcılarının ise kripto vadeliler ve türev ürünleri için yeni hesaplar açmaları hemen durduruluyor.

Walter Bloomberg (@DeItaone) ise olayı Twitter üzerinden şöyle duyurdu:

“Büyük kripto para borsalarından Binance, Avrupa genelindeki kripto vadeliler ve türev ürünler hizmetlerini durduracağını bildiriyor. Binance ayrıca Almanya, İtalya ve Hollanda’daki kullanıcıları için yeni vadeliler ve türev ürünler hesapları açmayı durduruyor ve bu hemen yürürlüğe koyuyor.”

Şu an Binance resmi olarak tam teşekküllü bir finans kurumu olmak için düzenleyicilerin ek soruşturmaları ve kontrollerini geçmenin yollarını arıyor. Şirketin CEO’su Changpeng Zhao (CZ) ise düzenleyici deneyimine sahip bir aday olması durumunda şirket yöneticisi olarak görevini bırakabileceğini söylemişti.

İlgili – Binance’ten Bitcoin çıkışı – Borsadan en büyük BTC çekimlerinden biri

Genel olarak ise en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance’in son zamanlarda başı dertte. Bir dizi ülkede borsanın faaliyetleri yasaklandı. En başta da İngiltere geliyor. İtalya, Hong Kong gibi ülkelerde de bankalar borsaya işlemleri yasaklarken Binance aleyhinde bir dizi yasal işlem başlatıldı.

Buna ek olarak Binance’in sahip olduğu WazirX borsası aleyhinde de Hindistan’da suç duyurusu var. Borsa, kara para aklama faaliyetlerine izin vermekle suçlanıyor.

İlgili – Lisansları iptal edilen Binance borsası çıkış yolu arıyor! Çözüm bulabilecek mi?

Kaynak

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.