Solana için birden fazla iyi haber

Solana'da yine tehlike çanları! -
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Canlı sohbete katılmak, haber, uzman görüşü ve piyasa sinyallerini anında almak için TELEGRAM, TWITTER, FACEBOOK, INSTAGRAM’dan bizi takip edin.

Solana ekosistemi ve SOL token fiyatı için birden fazla iyi haber geldi. En başta SOL token yükseliş hazırlığında görünüyor. Başka bir önemli gelişme Coinbase’den geldi. Solana ile ilgili bu gelişmelere bakalım.


Solana için birden fazla iyi haber

Solana fiyatın son bir haftada yüzde 15 civarında yükseliş kaydetti. Şimdi önündeki kritik bir direnci geçmeye çalışıyor. Tabii rakibi sayılabilecek Avalanche gibi coinler yüzde 35 oranında değer kazandı. Yine de birkaç teknik indikatör, SOL fiyatının kırılma hazırlığında olduğunu gösteriyor.

İlgili – Avalanche (AVAX) ve Solana (SOL) karşılaştırması: Hangisi daha iyi bir yatırım?

Solana fiyatında kırılma hazırlığı

Solana fiyat hareketleri birden fazla boğa sinyal veriyor. Bundan dolayı SOL fiyatında bir kırılma beklentisi yüksek.

SOL fiyatı son bir haftada yüzde 15 yükselerek 93 dolar direncini test etti. Burası önemli. Çünkü günlük grafikte kama formasyonunun düşen trend çizgisi yakınında. 93 doların üzerinde kararlı bir mum kapanışı bu konsolidasyon formasyonunun kırılması anlamına gelecek. Böyle bir ortamda, olayı dışarından izleyen yatırımcılar piyasaya girme kararı alabilir. Bu durumda Solana fiyatı yaklaşık yüzde 34 yükseliş ile 120 dolara doğru harekete başlar.

İlgili – Güncel Solana fiyat tahmini ve SOL coin geleceği 2022 – 2025

Buna ek olarak RSI indikatöründe de aynı grafikte bir boğa dönüşüm oluşuyor. Solana bir dizi “lower low” yaparken, RSI da bir diz “higher high” yaptı. Böyle bir davranış, yükselen bir momentumun işareti. Bu da iyimser görüntüye destek veriyor.

Solana için birden fazla iyi haber

Solana grafiği Kaynak: TradingView

Eğer Solana 93 doları kızamazsa, bu boğa ihtimal doğrulanmaz. Bu durumda direncin kırılamaması SOL fiyatını formasyonun 75 dolardaki alt sınırına götürür.

İlgili – Solana nedir ve SOL coinin geleceği nasıl?

Coinbase Wallet, Solana’ya destek güncellemesi çıkardı

Bu arada en büyük borsalardan biri olan Coinbase’in kripto para cüzdanı Coinbase Wallet de Solana ekosistemini desteklemek için bir güncelleme çıkardı. Bu güncelleme ile cüzdan kullanıcıları artık Solana (SOL) ve SPL (Solana Program Library) tokenlerini buradan yönetebilecek. Böylece Solana ekosistemi daha geniş bir hedef kitleye ulaşacak.

Cüzdandaki desteğe ilave olarak Solana ekosistemindeki merkezsiz uygulamalar için de Coinbase cüzdana entegrasyon getiriliyor. SOL coin desteği şimdi gerçekleşiyor. Merkezsiz uygulama entegrasyonu ise kısa vadede yapılacak.

Kaynak

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Solana için birden fazla iyi haber
Yorum Yap
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.