Loading...
btc
BTC
0.33%
Bitcoin
64.502,28 USDT
eth
ETH
0.55%
Ethereum
3.157,89 USDT
bch
BCH
-0.42%
Bitcoin Cash
477,38 USDT
xrp
XRP
0.25%
Ripple
0,53 USDT
ltc
LTC
1.46%
Litecoin
84,45 USDT
bnb
BNB
1.05%
Binance Coin
615,17 USDT
sol
SOL
-0.22%
Solana
147,46 USDT
avax
AVAX
-1.7%
Avalanche
35,75 USDT
ada
ADA
-0.49%
Cardano
0,47 USDT
dot
DOT
-0.11%
Poladot
6,92 USDT
doge
DOGE
0.31%
Doge Coin
0,15 USDT
shib
SHIB
0.55%
Shiba Inu
0,00 USDT

2023 Bitcoin ve Ethereum boğa koşusu ne zaman ve nasıl başlayacak?

2023 Bitcoin ve Ethereum boğa koşusu ne zaman ve nasıl başlayacak?
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto topluluğunun yakından takip ettiği bir analist, 2023 Bitcoin ve Ethereum boğa koşusuna dair çarpıcı tahminlerde bulundu.

2023 Bitcoin ve Ethereum boğa koşusu ne zaman?

InvestAnswers YouTube kanalının analisti ve sunucusu, 2023 Bitcoin ve Ethereum (ETH) boğa koşusunun ne zaman başlayacağına dair öngörülerini paylaştı.

 

2023 Bitcoin ve Ethereum boğa koşusu ne zaman ve nasıl başlayacak?

 

İlginizi çekebilir:

 

Yeni bir piyasa değerlendirmesinde analist, Bitcoin için bir sonraki boğa koşusunun yılın ikinci yarısında başlayacağına inandığını söylüyor:

“2023’ün sonlarında veya 2023 yazından sonra, Bitcoin boğa koşusu yeniden başlayabilir. Bunun garantisi yok ama bildiklerime bakınca, evet çok çok kötü bir yıl geçirdik. Bitcoin çok sarsıldı. Ama sonsuza kadar düşüşte kalmaz. Yoğun bir birikim altında. Arz, borsalarda azalıyor. Baktığınız her bir teknik gösterge, buranın dip olduğunu söylüyor. Ve insanlar artık bilgili. Yarılanmanın (halving) neyle ilgili olduğunu biliyorlar ve önceden ne yapacaklarını biliyorlar. Bu yüzden 2023’ün sonlarında bir Bitcoin boğa koşusu olacağına inanıyorum.”

( CoinMarketCap verilerine göre, yazımızı yayına hazırladığımız sırada Bitcoin fiyatı 16.732 dolardan işlem görüyor.)

 

 

İlginizi çekebilir:

Analist, en büyük akıllı sözleşme platformu Ethereum için de bir boğa koşusu öngörüyor. Mart ayında stake kilidinin etkinleştirilmesinin, kurumlar da dahil olmak üzere daha fazla yatırımcıyı ETH’lerini kilitlemeye teşvik edebileceğini ve bunun da ETH üzerinde satın alma baskısı oluşturabileceğini söylüyor.

“Mart 2023’te bazı şeyler olacak. Zinciri güvence altına almak için ETH’lerini taahhüt ettikleri için şu anda yıllık yaklaşık %5 faizle Ethereum’larını stake eden stakerler var.

Ancak para çekme işlemleri etkinleştirilmedi. Fakat Mart 2023’te etkinleştirilecek. Beacon zincir para çekme işlemleri etkinleştirilmesi.. stake sahiplerine daha fazla stake yapma konusunda daha fazla güven verebilir. Sanırım şu anda toplam arzın yaklaşık %13’ü stake edilmiş durumda. Ancak bu arada ETH’lerini geri almak için altı ila dokuz ay veya daha uzun bir süredir bekleyenler satacaklar ve bu biraz satış baskısına yol açabilir.

Ama aynı zamanda, yani satış baskısı oluştuktan sonra, çok daha fazla staking yapılmasına yol açacağını düşünüyorum. Hatta belki de kurumlar bile, bir sonraki boğa koşusunda yükselecek olan ETH’lerini stake etmek için bu %5’in bir kısmını almak isteyecek.”

Bu arada kripto topluluğunun yakından takip ettiği bir başka analist de Ethereum (ETH)’a rakip olarak geliştirilen Solana (SOL)’nın 2022’de değerinin yaklaşık %95’ini kaybettikten sonra dip yapmaya yakın olduğunu söylüyor.

 

 

Sosyal medyada kendisini Cantering Clark olarak tanıtan analist, Twitter’da takipçileriyle akıllı sözleşme platformu Solana (SOL) hakkında önemli detaylar paylaştı. SOL’un piyasa duyarlılığının çok düşük olduğunu ve gerçekten bunun da yerel dip seviyesi için bir sinyal olabileceğini söyledi.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.