Sushi Super Swap: DeFi Ekosisteminde Yeni Bir Dönem

Sushi büyük çöküş sonrası
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Canlı sohbete katılmak, haber, uzman görüşü ve piyasa sinyallerini anında almak için TELEGRAM, TWITTER, FACEBOOK, INSTAGRAM’dan bizi takip edin.

Sushi, DeFi ekosisteminin önde gelen merkeziyetsiz borsa (DEX) platformlarından biri olarak, kullanıcı deneyimini ve işlevselliği artırmaya yönelik iddialı bir plan olan Sushi Super Swap yol haritasını duyurdu. Bu kapsamlı plan, çoklu blok zincir ağlarında genişleme ve geliştirme hedeflerini içeriyor.

Çoklu Zincir Ekosisteminin Genişlemesi

Sushi, Super Swap yol haritasında, cross-chain agregasyonuna büyük önem veriyor. Bu bağlamda, Route Processor (RP5) tarafından desteklenen bir Swap API’si entegre edilecek ve Sushi’nin cross-chain ürünü SushiXSwap’ın geliştirilmesine devam edilecek. Şu anda 35’ten fazla zincirde faaliyet gösteren Sushi, yeni ve mevcut ekosistemler arasında sorunsuz işlemler sağlamak için genişlemeye devam ediyor. Kullanıcılar, bu özelliklere kullanıcı dostu bir arayüz üzerinden erişebilecek.

Route Processor ve Swap API

Route Processor, merkeziyetsiz bir cross-chain agregasyon yelpazesi sunarak, yüzlerce kaynaktan likidite toplar. Bu, kullanıcıların parçalanmış ağlarda bile rekabetçi fiyatlandırma ve optimal işlem yolları bulmasını garanti eder. Ayrıca, Swap API’si, ortakların Sushi’nin sorunsuz swap deneyimini uygulamalarına doğrudan entegre etmelerine olanak tanır. Gelecek güncellemeler, ortaklar için yeni gelir akışları açacak bir ücret toplama mekanizmasını da içerecek.

SushiXSwap’ın İkinci Versiyonu

SushiXSwap’ın ikinci versiyonu artık aktif durumda ve kullanıcıların 15 ağ arasında varlık swap’ı yapmalarına olanak tanıyor. Gelecekte daha fazla ağın eklenmesi bekleniyor. Platformun yol haritası, kullanıcıların ticaret ve portföy yönetimini kolaylaştırmak için vergi token desteği, dolar maliyet ortalaması (DCA), limit emirleri ve mini portföyler gibi temel araçları içeriyor.

Blade AMM ve Yerel DEX’lerin Geliştirilmesi

Sushi, Blade AMM’yi tanıtarak likidite sağlayıcı topluluğundaki geçici kayıpları azaltmayı vaat ediyor. Ayrıca, likidite sağlayıcılarının yönetimini geliştirmek ve gelirlerini artırmak için Kubo ve ALM akıllı havuzları üzerinde çalışıyor.

Sushi’nin çoklu zincir stratejisi kapsamında, ApeChain’de Saru, Layer N’de Susa ve Solana’da Wara gibi çeşitli blok zincir ekosistemleri için yerel DEX’ler geliştiriliyor. Bu DEX’ler, daha geniş Sushi ekosistemine bağlı olacak ve likidite havuzlarını paylaşarak yenilikçi yönlendirme teknolojisini kullanarak sorunsuz cross-chain işlemlerine olanak tanıyacak.

Sushi Labs ve Yeni Gelişmeler

Sushi, birkaç ay önce büyümeyi teşvik etmeyi amaçlayan Sushi Labs adlı yeni bir girişimi duyurmuştu. Ayrıca, Layer N ile birlikte bir türev borsa lansmanı olan Susa üzerinde de çalışmaları sürdürdüğünü açıkladı. Bu girişimler, platformun türev piyasasındaki yeteneklerini geliştirmeye devam edecek.

Sushi’nin Super Swap yol haritası, kullanıcılar ve likidite sağlayıcıları için daha fazla fırsat ve gelişmiş işlevsellik sunarak DeFi ekosistemindeki etkisini artırmayı hedefliyor. Bu yenilikler, platformun gelecekteki büyümesini ve kullanıcı tabanını genişletme potansiyelini güçlendiriyor.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.