Tapswap TAPS coin nedir? TAPS/USD yorum, geleceği ve haberler

Tapswap TAPS coin nedir? TAPS/USD yorum, geleceği ve haberler
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Canlı sohbete katılmak, haber, uzman görüşü ve piyasa sinyallerini anında almak için TELEGRAM, TWITTER, FACEBOOK, INSTAGRAM’dan bizi takip edin.

Tapswap TAPS coin nedir? TAPS coin yorumları nasıl? Tapswap coin geleceği ve fiyat tahminleri umut vadediyor mu? TAPS coin ile ilgili gelişmeler bu yazımızda.


Tapswap TAPS coin yorumları

 

Tapswap TAPS coin nedir?

TapSwap (TAPS), Telegram tabanlı bir kripto oyunudur. Oyuncular, çeşitli oyun içi etkinliklere katılarak TAPS coinleri kazanabilirler. Basit ve eğlenceli “tıkla ve kazan” mekanikleri sayesinde herhangi bir akıllı telefon kullanıcısı bu oyuna katılabilir. Günlük bonuslar da oyuncuları motive eder ve genel coin kazançlarını artırır. Ayrıca, TapSwap’taki her karakter bir NFT olarak işlev görür ve bu NFT’ler ticaret veya satış için pazar yerinde kullanılabilir.

TapSwap, oyuncuların çeşitli oyun içi etkinliklere katılarak TAPS paraları kazanabilecekleri trend olan bir Telegram mini uygulamasıdır. Temmuz 2024 başı itibariyle 55 milyondan fazla oyuncuya sahip olan oyun, akıllı telefonu olan herkesin katılmasına olanak tanıyan basit ama ilgi çekici dokun-kazan mekaniği sayesinde hızla popülerlik kazanmıştır. TapSwap’in kripto madenciliğine yönelik kullanıcı dostu yaklaşımı ve gerçek ödüller vaadi, geniş ve aktif bir kullanıcı tabanını kendine çekmiştir. TapSwap ayrıca Mayıs ayı sonunda Notcoin’i geride bırakarak ve Hamster Kombat’ı takip ederek Telegram’daki en büyük kripto topluluğu olma özelliğini kazandı.

Tapswap X (eski Twitter): https://x.com/tapswapai
Tapwasp Telegram oyunu: t.me/tapswap_bot

İlgili – Hamster Kombat coin nedir? HMSTR/USD yorum, geleceği ve haberler

Tapswap TAPS coin yorum ve grafiği

Coingecko, Tapswap TAPS coinin şu an TAPSWAP/SOL paritesi ile merkezsiz ticaret platformu Orca’da işlem gördüğünü gösteriyor. Henüz yeni bir coin.

Tapswap TAPS coin nedir? TAPS/USD yorum, geleceği ve haberler

Tapswap TAPS coin fiyatı ve grafiği

Tapswap TAPS coin, Coingecko’in DEX’ten elde ettiği verilere göre şu an 0.01088 dolardan işlem görüyor. Fiyat grafiği daha fazla yorum yapacak veri sağlamıyor. TAPS coin fiyat keşfine devam ettikçe KoinMedya olarak ayrıntılı analizlerle karşınızda olacağız.

 

Tapswap TAPS coin geleceği ve fiyat tahmini

Tapswap TAPS coinin geleceği, değeri ve gelecekteki başarısı, oyuncu tabanının büyüklüğü, oyun içi ekonomi ve benzeri faktörlere bağlı olacaktır. Daha fazla benimsenirse ve geliştirilirse, TAPS coinin değeri artabilir. Ancak, kripto dünyasında her zaman riskler olduğunu unutmamalıyız.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.