okx_koinmedya
Loading...
btc
BTC
-3.42%
Bitcoin
61.678,74 USDT
eth
ETH
-5.39%
Ethereum
3.043,57 USDT
bch
BCH
-3.72%
Bitcoin Cash
447,78 USDT
xrp
XRP
-2.73%
Ripple
0,50 USDT
ltc
LTC
-3.02%
Litecoin
80,99 USDT
bnb
BNB
-1.99%
Binance Coin
581,02 USDT
sol
SOL
-5.37%
Solana
130,38 USDT
avax
AVAX
-5.21%
Avalanche
33,44 USDT
ada
ADA
-3.87%
Cardano
0,44 USDT
dot
DOT
-3.19%
Poladot
6,38 USDT
doge
DOGE
-3.47%
Doge Coin
0,14 USDT
shib
SHIB
-3.38%
Shiba Inu
0,00 USDT

Uzmandan mevcut “kripto kışı” ile ilgili rahatlatan açıklama

Asya'dan gelen dev ortaklık! - XRP fiyatı için güzel günler yakın mı?
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Canlı sohbete katılmak, haber, uzman görüşü ve piyasa sinyallerini anında almak için TELEGRAM, TWITTER, FACEBOOK, INSTAGRAM’dan bizi takip edin.

Kripto para borsası Kraken yetkilisi Dan Held, içinde bulunduğumuz kripto kışı ile ilgili bir açıklama yaptı. Uzman, mevcut piyasayı 2018 yılındaki ayı piyasası ile kıyaslıyor. Öyle görünüyor ki kış ile ilgili bir nebze de olsa iyi haber var.


Uzmandan mevcut “kripto kışı” ile ilgili rahatlatan açıklama

Kraken yetkilisi Dan Held, mevcut ayı piyasasının 2018’de gördüğümüz kadar çok şiddetli olmayacağını söylüyor.

CoinMarketCap’in metaverse üzerinde düzenlediği The Capital konferansında konuşan Dan Held, mevcut ayı piyasası ve kripto kışı ile ilgili öngörüsünü paylaştı. Ona göre bu kış, önceki kadar sert olmayacak. Çünkü girişim sermayesi fonları, “on milyarca dolar toplayarak bu ekosisteme girme planları” yapıyorlar.

İlgili – Güncel Ethereum ETH teknik analizi

Bu öngörüsünün başka bir açıklaması da var. Uzmana göre, son yaşanan boğa koşusu, öncekiler gibi dramatik olmadı. Bundan dolayı Bitcoin de önceki gibi zirvelerden büyük düşüşler yaşamayacak. Kraken yetkilisi Dan Held şöyle açıklıyor:

“Bitcoin’in gerçekten de FOMO’da zirve yaptığını görmedik. Bence 2017 öncesinde bunu hissetmiştiniz. 2013’te de. Saf bir FOMO’nun ateşli enerjisi. Son rallinde hız kazandığını (FOMO’nun) hisseder gibi olduk ama gerçekten o zirveyi görmedi. Bundan dolayı da mevcut ayı piyasasının da bir miktar sönük kalacağını düşünüyorum.”

Güncel altcoin rehberi: Altcoin nedir, nasıl alınır?

Dan Held’e göre mevcut ayı piyasasının nasıl olacağının o kadar da önemi yok. Buna bağlı kalmadan sektörün yeni ürünler inşa etmeye odaklanması gerektiğini belirtiyor.

İlgili – Bitcoin kaçıncı kez öldü?

Held aynı zamanda Bitcoin’in ölüyor olabileceği yönündeki tahminlerin de gerçeği yansıtmadığını belirtiyor. Ona göre sektör hiç bu kadar güçlü bir pozisyonda olmadı. Ayrıca dünyanın en büyük kripto parası çevresindeki negatif söylemlerin her zaman mevcut olduğunu da belirtiyor. Şöyle diyor:

“Bence Bitcoin’in yararlı bir şey yapmadığı eleştirisi inanılmaz derecede yanlış. Ve bence bu genellikle birinin kişisel olarak kullanmadığı bir şeyi sevmeme eğilimini gösteriyor.”

Kaynak

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.