Loading...
btc
BTC
-4.88%
Bitcoin
60.750,83 USDT
eth
ETH
-6.82%
Ethereum
2.997,56 USDT
bch
BCH
-6.74%
Bitcoin Cash
433,76 USDT
xrp
XRP
-4%
Ripple
0,49 USDT
ltc
LTC
-5.59%
Litecoin
78,84 USDT
bnb
BNB
-5.42%
Binance Coin
560,72 USDT
sol
SOL
-7.33%
Solana
127,67 USDT
avax
AVAX
-6.84%
Avalanche
32,87 USDT
ada
ADA
-4.76%
Cardano
0,44 USDT
dot
DOT
-6.55%
Poladot
6,16 USDT
doge
DOGE
-6.4%
Doge Coin
0,13 USDT
shib
SHIB
-7.86%
Shiba Inu
0,00 USDT

Ethereum için büyük tehdit!

Analistten pump hazırlığında olan 3 kripto para için analiz!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Canlı sohbete katılmak, haber, uzman görüşü ve piyasa sinyallerini anında almak için TELEGRAM, TWITTER, FACEBOOK, INSTAGRAM’dan bizi takip edin.

Ünlü iş insanı Ethereum’daki büyük soruna işaret ederek Ethereum yatırımından vazgeçtiğini açıkladı. Ethereum’daki sorun hakkındaki ayrıntılar için haberimize göz atabilirsiniz.


Ethereum için büyük tehdit!

Ethereum geliştiricileri Ethereum blockchain’ini inşa ederken “dünya bilgisayarı” misyonu ile yola çıktılar. Geldiğimiz noktada Ethereum gerçekten küresel bir blockchain haline geldi. Ethereum’a “altcoinlerin annesi” lakabını taksak abartılı bir ifade olmaz.

Ethereum ağı birçok kripto paraya ve projeye ev sahipliği yapıyor. Örneğin top 50’de işlem gören DeFi (merkezsiz finans) platformlarının 49’u Ethereum üzerinde çalışıyor. Binlerce ERC-20 token’ı Ethereum ile entegre operasyonlarını yürütüyor. Bunun yanında dApps (blockchain tabanlı uygulamalar), akıllı sözleşmeler, NFT’ler, stabil coinler ve birçok proje Ethereum blockchain’inde işlem görüyor.

Ethereum o kadar çok büyüdü ki artık iki riski içerisinde barındırıyor.

  • Too big to fail: Ethereum ağı çökmeyecek kadar büyük. Aslında çökmemeli yoksa enkaz altında binlerce proje kalır.
  • Artan Ethereum transfer ücretleri

Three Arrows Capital’ın kurucusu Su Zhu, son günlerde artış gösteren Ethereum transfer ücretlerinden şikayet ederek Ethereum’u terk ettiğini açıkladı. Aşağıda Su Zhu’nun boşanma ilanını görüyoruz.

Su Zhu ilginç ifadelerle Ethereum’u terk ettiğini açıkladı.

“Evet, geçmişte desteklememe rağmen Ethereum’u terk ettim. Evet, eskiden desteklemesine rağmen Ethereum kendi kullanıcılarını terk etti.”

Gün içerisinde Three Arrow Capital ile ilişkili adreslerden 77 milyon dolarlık Ethereum’un FTX Borsasına transfer edilmesi akıllara şüphe bıraktı.

Su Zhu, diğer tweet’lerinde Ethereum işletim ücretlerinin 100 dolar ile 1,000 dolar arasında değiştiğini ve bireysel yatırımcıların 100 dolar altına Ethereum alamadığını belirtti.

Zhu’ya göre Ethereum geliştiricileri kimsenin düşüncelerine ve sözlerine önem vermiyor. Sadece kendi zenginliklerine zenginlik katıyorlar.

Zhu’nun protestosu Ethereum geliştiricilerinin ders almasına neden olur mu zaman gösterecek.

Aşağıdaki grafikte Ethereum fiyatlarındaki değişimi görüyoruz.

Ethereum fiyatları

Kaynak

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.