Loading...
btc
BTC
-1.24%
Bitcoin
69.125,62 USDT
eth
ETH
-2.06%
Ethereum
3.513,48 USDT
bch
BCH
14.14%
Bitcoin Cash
547,05 USDT
xrp
XRP
-2.66%
Ripple
0,61 USDT
ltc
LTC
-1.24%
Litecoin
94,58 USDT
bnb
BNB
-1.23%
Binance Coin
573,20 USDT
sol
SOL
-2.87%
Solana
185,00 USDT
avax
AVAX
-2.55%
Avalanche
54,36 USDT
ada
ADA
-1.4%
Cardano
0,66 USDT
dot
DOT
-2.22%
Poladot
9,47 USDT
doge
DOGE
1.51%
Doge Coin
0,19 USDT
shib
SHIB
-1.66%
Shiba Inu
0,00 USDT

2023 rallisini bilen analist, aniden Bitcoin ve altcoin satmaya başladı: İşte, kritik sebebi

Bitcoin(BTC) güne göre fiyat düşüşünü sürdürürken, Bitcoin satın almak populerite kazanıyor. Bunda, yatırımcıların varlıklara dalmaya devam etmesinin etkisi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin fiyatının bu yıl başındaki yükselişi doğru tahmin ederek kazanç elde eden analist, aniden elindeki Bitcoin ve altcoinleri satmaya başladı. Analist neden böyle bir adım attığının gerekçelerini de açıklıyor. İşte, ayrıntılar.


2023 rallisini bilen analist, aniden Bitcoin ve altcoin satmaya başladı: İşte, kritik sebebi

Ünlü analist DonAlt, Youtube’da 50.900 abonesi ile yeni bir kripto para analiz videosu paylaştı. Burada son günlerde Bitcoin (BTC) fiyatındaki sıkıntılı duruma dikkat çekiyor. BTC fiyatı geçen hafta 28.500 doları ziyaret ettikten sonra 27.000 dolara düzeltme yaptı. Analist ise bu gelişmenin kendisi için piyasadan çıkma vaktidir sinyali olduğunu söylüyor.

İlgili – Dogecoin (DOGE) fiyat tahmini, geleceği ve 2023 – 2025 beklentileri

Analist, Bitcoin’in mevcut piyasa yapısının kendisine boğa olmak için hiçbir sebep vermediğini de ifade ediyor. Şöyle açıklıyor:

“Piyasalarda bir süredir riskten uzak durmaya çalışıyorum. Bitcoin’de kısa süre önce bir miktar zarar yaşadım. Ancak Litecoin’de büyük bir kazanç, XRP’de ise çok daha büyük bir kazanç sağladım.

Ancak şimdi riskten uzak durma vakti. Her ne kadar bu düşüş de kısa süreli olacak desek bile. Genel olarak piyasadan uzak durmayı tercih ediyorum. Teknik olarak Bitcoin yatırımımı tutmak için iyi bir sebebim yok artık.”

DonAlt, Litecoin (LTC) ve XRP pozisyonlarından kazanç elde ettiğini söylüyor. Ancak Bitcoin’deki mevcut zayıflığın, ralli yapan altcoin piyasasındaki yükselişlerin kısa süreli olacağına işaret ettiğini de belirtiyor.

İlgili – Litecoin fiyatında yükselişin devamı için kritik seviye: Güncel LTC teknik analizi

Analist aynı zamanda Bitcoin’in son haftalarda yatay bir seyir izlediğine de dikkat çekiyor. Hem de hisse senetleri piyasasının önemli ölçüde güç kazanmasına rağmen.

Ünlü analist DonAlt, sonuç olarak, altcoinden kazandıklarını kaybetmek yerine bu aralar piyasalardan uzak durmayı tercih ettiğini söylüyor.

İlgili – BitMEX kurucusundan Bitcoin rallisi tahmini: İşte, tarihi ve sebebi

İşte, analistin ilgili analiz ve açıklamalarının yer aldığı video:

Kaynak

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.