Loading...
btc
BTC
-1.27%
Bitcoin
67.528,00 USDT
eth
ETH
-3.46%
Ethereum
3.518,26 USDT
bch
BCH
-0.55%
Bitcoin Cash
400,39 USDT
xrp
XRP
4.18%
Ripple
0,64 USDT
ltc
LTC
0.92%
Litecoin
86,71 USDT
bnb
BNB
-2.92%
Binance Coin
554,99 USDT
sol
SOL
-3.2%
Solana
195,40 USDT
avax
AVAX
3.52%
Avalanche
60,50 USDT
ada
ADA
-3.19%
Cardano
0,66 USDT
dot
DOT
-1.89%
Poladot
9,89 USDT
doge
DOGE
-7.05%
Doge Coin
0,14 USDT
shib
SHIB
-9.28%
Shiba Inu
0,00 USDT

2022 yılının geri kalanı için Bitcoin ve kripto para tahmini

Tahmin Cam Küre Bitcoin için 500.000 Dolar
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2022 yılının geri kalanı Bitcoin ve kripto para piyasası için ne getirir? Kripto para dünyasının önemli bir ismi olan William Quigley’e göre, önümüzde hala çok şey var. Açıklamasının ayrıntılarına bakalım.


2022 yılının geri kalanı için Bitcoin ve kripto para tahmini

William Quigley, birçok yönden kripto para sektörünün önemli bir ismi. En başta Magnetic’te fon yöneticisi ve dünyanın en çok işlem gören kripto parası Tether’in de kurucularından. Aynı zamanda video oyunu sanal nesneleri için kurulan blockchain WAX’in de kurucu ortaklarından.

William Quigley, kripto sektörünün toparlanmasının ne kadar süreceği de dahil bir dizi görüşlerini paylaştı.

Quigley, özel kripto para şirketlerinin gerçek değerlerinin çok üzerinde değerlendiğini söylüyor. Ona göre öncelikle bu durum düzelmeli. Birçok girişimci buradaki durumu anlamıyor.

Kripto için 2 büyük şok

Ünlü girişimciye göre, kripto sektörü için iki büyük potansiyel şok var. Bunların başında stabil coin yasaları geliyor. Diğeri ise kripto paraların bir menkul kıymet olarak kategorize edilmesi. Bunlar muhtemelen ABD’de 2024 yılında gerçekleşecek.

İlgili – ABD Kongre üyesinden iddialı Ripple-SEC davası kaybedeni yorumu

2022 NFT ve Metavese tahmini

Devler oyuna dahil oluyor. Metaverse çılgınlığı durdurulamıyor!

William Quigley, NFT’lerdeki hacmin yavaşlamasına rağmen, NFT’lerin hala popüler olduğunu ve hiçbir yere kaybolmayacağını belirtiyor.

Metaverse’in boyutu ve gelecekteki etkisi hakkındaki tahminler, terimin kendisinin tanımsız olmasından dolayı çok az güvenilirliğe sahip. Bu kavramın standart bir tanımı yok. Amorf bir pazarlama terimi haline geldi. İnsanların Metaverse ile kastettikleri izinsiz ve açık blockchain tabanlı bir ortamsa, bu yerleşik Web 2 şirketlerinden gelmeyecektir. Bunu sektörün yenileri yapacak. Bu da geliştirmenin uzun zaman alacağı anlamına geliyor.

İlgili – Metaverse nedir, geleceği nasıl? Güncel Metaverse haber ve gelişmeleri

Metaverse’in pazar büyüklüğü çok büyük olacak. Ancak bu kadar büyümesi en az on yıl sürecek. Oraya ulaşmak için büyük yatırım gerekiyor. Ayrıca, tek bir Metaverse olmayacak. Çoğu birlikte çalışamayan binlerce Metaverse olacak.

Apple ve Google gibi dev teknoloji şirketleri ise blockchain tabanlı ortamların temel ilkelerine karşı çıkıyor. Bundan dolayı bu dev şirketlerden hiçbir metaverse gelmeyecek.

Kaynak

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.