Loading...
btc
BTC
0.33%
Bitcoin
64.005,47 USDT
eth
ETH
0.35%
Ethereum
3.094,98 USDT
bch
BCH
-0.58%
Bitcoin Cash
484,00 USDT
xrp
XRP
0.22%
Ripple
0,50 USDT
ltc
LTC
-0.3%
Litecoin
79,71 USDT
bnb
BNB
0.82%
Binance Coin
542,02 USDT
sol
SOL
0.78%
Solana
137,29 USDT
avax
AVAX
0.13%
Avalanche
34,81 USDT
ada
ADA
0.03%
Cardano
0,46 USDT
dot
DOT
0.06%
Poladot
6,70 USDT
doge
DOGE
0.63%
Doge Coin
0,16 USDT
shib
SHIB
0.6%
Shiba Inu
0,00 USDT

2022 sonuna kadar Bitcoin’de büyük kırılma olur mu?

Ripple'a Talep Patlaması Var İki Yeni Şirket Daha Onay Verdi
Ripple'a Talep Patlaması Var İki Yeni Şirket Daha Onay Verdi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mevcut ekonomik veriler ve piyasa durumu, 2022 yılının geri kalan döneminde Bitcoin için ne gösteriyor? Yeni rapor, BTC ve kripto paraları 2022 bitmeden ne beklediğini ortaya koyuyor. Ayrıntılara bakalım.


2022 sonuna kadar Bitcoin’de büyük kırılma olur mu?

Dijital varlık yöneticisi CoinShares, yeni bir kripto para raporu yayımladı. Buna göre Bitcoin (BTC) fiyatının 2022 yılının geri kalan döneminde büyük hareketler görme ihtimali çok düşük.

CoinShares, yeni iki haftalık raporunda, ABD Doları Endeksi’nin (DXY) daha fazla yükselme gücü olabileceğini belirtiyor. DXY, bir grup fiat paraya karşı ABD Doları’nın değerini ölçüyor. ABD Doları endeksi birkaç aydır ralli yapıyor.

DXY’ın yükselmesi ise genel olarak Bitcoin gibi riskli varlıklar için düşüş baskısı anlamına geliyor. Raporda son durum şöyle açıklanıyor:

“DXY aşırı fiyatlanmış görünüyor ama yine de kısa vadede daha fazla değer kazanabilir. Resesyon konusunda ise bir sonuca varmadan da çok uzağız. ABD’de ekonomik verilerde bir zayıflık hala devam ediyor. Bundan dolayı da DXY yılın sonuna doğru daha da yükselmeye devam edebilir.

Bitcoin ile DXY arasında ters bir korelasyon var. Bundan dolayı BTC fiyatının bu yılın geri kalan döneminde dikkat çeken yukarı yönlü kırılmalar yapma ihtimali düşük. Tabii makro ekonomik verilerde aniden bir değişme yaşanmazsa.”

İlgili – Bitcoin fiyatına baskı yapan kritik seviye: Güncel BTC teknik analizi

bitcoin 2022 sonuna kadar Bitcoin’de büyük kırılma olur mu?

Lider kripto para yönetimi şirketi CoinShares aynı zamanda ABD merkez bankası Fed’in şahin para politikasında yakın bir zamanda değişme olmayacağını da belirtiyor. Bu da BTC için ek bir baskı anlamına geliyor. Rapor şöyle devam ediyor:

“En azından şimdilik Fed’in daha yumuşak bir para politikası durumuna geçmeyeceği çok açık. Çünkü birçok kişi bunu bekliyordu. Bunun da ABD Doları ve faiz oranlarına hassas olan varlıklara bir etkisi var. Bitcoin ve hisse senetleri gibi.

Fed’in şahin duruşu muhtemelen Bitcoin ve benze varlıkların fiyatlarını etkilemeye devam edecek. Makro ekonomik veriler ve durum bunu gösteriyor.”

İlgili – Ethereum fiyatında yükselişin önündeki başlıca engel: Güncel ETH teknik analizi

Kaynak

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.