Loading...
btc
BTC
-4.46%
Bitcoin
61.018,32 USDT
eth
ETH
-6.78%
Ethereum
2.998,64 USDT
bch
BCH
-6.12%
Bitcoin Cash
436,63 USDT
xrp
XRP
-3.93%
Ripple
0,49 USDT
ltc
LTC
-5.71%
Litecoin
78,75 USDT
bnb
BNB
-5.04%
Binance Coin
562,93 USDT
sol
SOL
-6.98%
Solana
128,15 USDT
avax
AVAX
-7.45%
Avalanche
32,65 USDT
ada
ADA
-6.41%
Cardano
0,43 USDT
dot
DOT
-5.85%
Poladot
6,20 USDT
doge
DOGE
-6.5%
Doge Coin
0,13 USDT
shib
SHIB
-7.91%
Shiba Inu
0,00 USDT

En başarılı Blockchain geliştiren firmalar hangileri?

blockchainin geleceği
blockchainin geleceği
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Canlı sohbete katılmak, haber, uzman görüşü ve piyasa sinyallerini anında almak için TELEGRAM, TWITTER, FACEBOOK, INSTAGRAM’dan bizi takip edin.
En iyi blockchain hangisi ve en iyi blockchain geliştirme firmaları hangisi aslında sektörün teknolojik anlamda en önemli konularından. Çünkü sektör şu anda hız ve ölçeklenme gibi önemli sorunlar üzerine yoğunlaşmış bir şekilde sürekli geliştirme yapmak zorunda. Bu konuda özellikle ön alanların geleceği belirleyeceği açık.

Bu yazımızda en iyi blockchain geliştirme firmalarını tanıtacağız. Eğer bir fikriniz varsa ve bunu proje haline getirmek ve sonrasında ICO ile projenize fon toplamak istiyorsanız bu konuda size teknik destek sunabilecek iyi bir geliştirme ekibi yada firması ile çalışmanız gerek.

en İyi Blockchain En başarılı Blockchain geliştiren firmalar hangileri?

Dünyanın En İyi Blockchain Firmaları

Firmaların her birinin kendi dilinden kısa tanıtımlarını bulabilirsiniz.

#1 openGeeksLab

Bir ICO için tüm aşamalarda destek oluyoruz. Token dizaynından akıllı kontrata, fonlama yapısından ICO kampanyasına, ICO platform kurulumundan, ana sayfa tasarımına kadar her şeyi. Firmamız Ukrayna’da yerleşik olan Yazılım mühendisliği ve Çözümleri konusunda hizmet veren bir firmadır. Biz bir ICO için geliştirmenin temiz ve şeffaf olması gerektiğini biliyoruz. Biz bütün aşamalarında büyük tecrübeye sahip olduğumuz ICO konusunda tüm strateji, yol haritası ve sırayla uygulanacak taktikler konusunda girişimcilere destek veriyoruz.

#2 Treehouse Teknoloji Grubu

Treehouse Teknoloji Grubu (TTG) dünyayı değiştirme potansiyeline sahip olan bu devrimsel teknolojide en önde yer alan ve gerekli hizmetleri sağlayan bi firmadır. Blockchain denilince akla her ne kadar kripto para gelse de bu devrimsel teknoloji değer transferi yada değişimi, izleme ve analiz gereken hemen her sektörde kullanılabilir. Güvenli, dağıtık ve merkeziyetsiz bir çerçevede blockchain teknolojisi masrafları düşürebilir, işlemleri hızlandırabilir ve taraflar arasında merkeziyetsizlik kaynaklı bir güven ile güvenlik ve kayıt konusunda iş gücünü azaltan bir fonksiyon görebilir.

#3 LeewayHertz

Biz özellikle AI, IoT ve Bulut hizmetleri konusunda derin bir bilgiye sahip tecrübeli bir blockchain firmasıyız. Biz dağıtık defter teknolojisini daha hızlı ve risksiz olarak kurabiliriz. Blockchain açık kaynak kodlu, değiştirilemez defter teknolojisi ile işlem geçmişini kayıt altına alabiliyor. Yeni nesil uygulamalar karşılıklı güven sağlayacak şekilde kurulabilir, şeffaflık ve güven sağlayabilir. Bitcoin blockchain teknolojisini kullanan ilk kripto para. İş dünyası Hyperledger, Ethereum ve Hashgraph gibi dağıtık teknolojileri kullanarak daha güvene dayalı ve daha az sürtünme olan işlemleri bünyelerine katabilirler.

#4 Intellectsoft

Biz Dağıtık Defter Teknolojisi’nin (DLT) iş, hükümet, kar gütmeyen kuruluş ve diğer bir çok nokta tarafından kullanılarak iş yapış biçimini çok daha verimli hale getirebileceklerine inanıyoruz. Geleceği bu şekilde şekilleneceği ortada. Biz ekip olarak bu parlak gelecekte rol alarak bu konuda çalışan girişimlere ve kurumlara destek oluyoruz. Grubumuz Doğu Avrupa’da büyük bir teknik iş gücüne sahip. Şu ana kadar bir çok KOBI’ye destek olduğumuz gibi dünya çapında büyük kurumlardan E&Y, Londra Borsası, Dünya Bankası, Nestle ve Shell gibi bir çok firma ile de çalıştık.

#5 VironIT

Güvenli uygulamalar konusunda geniş bir deneyime sahip olan VironIT firmaların blockchain uygulama geliştirmeleri konusunda bir çok hizmet sunuyor. Şirketimiz hizmet verdiği firmalara rakipler IBM Hyperledge, akıllı kontrat ve mobil uygulamalarda blockchain teknolojisini kullanmadan evvel onları bir adım öne geçirmeye çalışıyor. Firmamız blockchain danışmanlığı yaparak konseptin anlaşılması ve her seviyede bu kompleks teknolojinin uygulanabilirliği ile ilgili firmalara destek sunmaktadır.


 

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.