CryptoQuant CEO’su: Bitcoin boğa piyasası gelecek yıla kadar devam edecek – İşte fiyat hedefi

CryptoQuant CEO'su: Bitcoin boğa piyasası gelecek yıla kadar devam edecek – İşte fiyat hedefi
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Canlı sohbete katılmak, haber, uzman görüşü ve piyasa sinyallerini anında almak için TELEGRAM, TWITTER, FACEBOOK, INSTAGRAM’dan bizi takip edin.

CryptoQuant CEO’suna göre Bitcoin boğa piyasası daha devam edecek. Ne zamana kadar devam edeceğini de belirtiyor. Ayrıca hedef seviyeleri de açıklıyor. İşte, açıklamasının ayrıntıları.


CryptoQuant CEO’su Bitcoin boğa piyasasının gelecek yıla kadar devam edeceğini söylüyor – İşte fiyat hedefi

Blockchain analiz platformu CryptoQuant’ın CEO’su Ki Young Ju, mevcut Bitcoin (BTC) boğa koşusunun 2025’in ilk birkaç ayına kadar süreceğini tahmin ediyor.

Ju, sosyal medya platformu X’teki 351.000 takipçisine, Bitcoin’de daha fazla düşüş potansiyeli gördüğünü, belki de 47.000 dolar seviyelerine kadar inebileceğini, ancak yine de boğa piyasasının önümüzdeki yılın başlarına kadar devam etmesini beklediğini belirtti. Şöyle diyor:

“Bitcoin boğa döngüsünün gelecek yılın başına kadar devam edeceğine inanıyorum.

Spot işlem yapanlar için, buradan 47.000 dolara düşebileceğini göz önünde bulundurarak DCA (dolar maliyet ortalaması) yapmaları akıllıca olacaktır.

Tecrübeli bir vadeli işlemci değilseniz, tweetlerime dayanarak yüksek kaldıraçlı uzun veya kısa pozisyonlar açmayın.

Son bir ay içinde dolaylı olarak aşırı risk almaya karşı uyardım, ancak bazı insanların uzun vadeli döngü hakkında attığım tweetlere dayanarak hala yüksek kaldıraçlı uzun pozisyonlar açtığını görüyorum.

Tweetlerim, spot ticaret ve uzun vadeli döngü perspektifinden. Düzeltmeler hakkındaki uyarılar, riskten bahsetmeleridir. Her zaman kendi araştırmanızı yapın (DYOR).”

İlgili – Zengin Baba Yoksul Baba yazarından Bitcoin tahmini: Büyük bir çöküş, sonra hızlı ralli

CryptoQuant CEO'su: Bitcoin boğa piyasası gelecek yıla kadar devam edecek – İşte fiyat hedefi

Boğa piyasası zirvesi için potansiyel bir fiyat hedefi sorulduğunda Ju, her bir Bitcoin’in son hareket ettiği fiyatı inceleyen bir on chain metrik olan gerçekleştirilen sermaye göstergesine dayanarak bir tahmin açıkladı. Hedef seviyeleri şöyle açıklıyor:

“Zirve 112.000 dolar.”

Ju ayrıca, Batılı hükümetlerin el koydukları Bitcoin’leri satma konusundaki mevcut belirsizliğin, ellerinde tuttukları nispeten küçük piyasa payı nedeniyle abartıldığını söylüyor.

“Hükumetlerin Bitcoin satışları abartılıyor.

2023’ten bu yana bu piyasaya 224 milyar dolar girdi. Hükumet tarafından el konulan BTC, gerçekleştirilen sermayeye yaklaşık 9 milyar dolar katkıda bulunuyor.

Bu, 2023’ten bu yana toplam kümülatif gerçekleştirilen değerin sadece %4’ü. Hükumet satış korkularının (FUD) işlemlerinizi mahvetmesine izin vermeyin.”

Bu yazının yazıldığı sırada, Bitcoin 57.879 dolardan işlem görüyor.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.