IQ coin nedir? IQ/USD yorum, geleceği ve haberler

IQ coin nedir? IQ/USD yorum, geleceği ve haberler
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Canlı sohbete katılmak, haber, uzman görüşü ve piyasa sinyallerini anında almak için TELEGRAM, TWITTER, FACEBOOK, INSTAGRAM’dan bizi takip edin.

IQ coin nedir? IQ coin yorumları nasıl? IQ coin geleceği ve fiyat tahminleri umut vadediyor mu? IQ coin ile ilgili gelişmeler bu yazımızda.


IQ coin yorumları

 

IQ/USD – 1 IQ kaç dolar? Canlı IQ coin fiyatı

IQ coin nedir?

IQ Coin, bilgi ve yapay zeka teknolojilerini kullanarak daha akıllı bir gelecek inşa etmeyi amaçlayan bir kripto para birimidir. Merkezi olmayan bir bilgi ekosistemini destekler ve bu ekosistemin içinde IQ GPT, IQ.wiki ve IQ.social gibi çeşitli uygulamalar bulunur.

IQ Coin’in bazı kullanım alanları şunlardır:

  • IQ.wiki: Dünyanın en büyük kripto para ve blockchain teknolojisi odaklı ansiklopedisi olan IQ.wiki platformunda içerik oluşturmak ve oy kullanmak için kullanılır.
  • IQ GPT: Blockchain tabanlı bir AI asistanı olan IQ GPT’ye erişim ve hizmetler için kullanılır.
  • IQ.social: Merkezi olmayan bir sosyal medya platformu olan IQ.social’da bahşiş göndermek ve içerik oluşturucuları ödüllendirmek için kullanılır.
  • Yönetişim: IQ Coin sahipleri, IQ Coin projesinin geleceği hakkında kararları etkilemek için oy kullanabilir.
  • Defi: IQ Coin, merkeziyetsiz finans (DeFi) uygulamalarında teminat olarak kullanılabilir.

IQ Coin’in bazı önemli avantajları vardın. Bunları kısa kısa anlatalım. IQ Coin, herhangi bir merkezi otorite tarafından kontrol edilmeyen bir kripto para birimidir. Bu, onu sansüre ve manipülasyona karşı daha dirençli hale getirir. IQ Coin, IQ.wiki, IQ GPT ve IQ.social gibi çeşitli uygulamalarda kullanılabilen kullanışlı bir kripto para birimidir. IQ Coin sahipleri, IQ Coin projesinin geleceği hakkında kararları etkilemek için oy kullanabilir. IQ Coin, gelişmekte olan bir kripto para birimidir ve önemli bir büyüme potansiyeline sahiptir.

İlgili – IMARO coin nedir? IMARO/USD yorum, geleceği ve haberler

 

IQ coin yorum ve grafiği

IQ coini daha iyi anlamak için bir de grafiği ve fiyat verilerine bakalım. IQ coin şimdiye kadarki en yüksek seviyesini 2018 yılında yaşanan altcoin boğa koşusu sırasında kaydetmişti. Ancak ardından yüzde 93’ü aşan bir düşüş yaşadı. Tüm zamanların en düşük seviyesini de 2020 yılında görmüştü. İşte, IQ coinin zirve ve dip seviyeleri:

  • IQ coin fiyatı tüm zamanların zirvesi: 0.07653 dolar (16 Temmuz 2018)
  • IQ coin fiyatı tüm zamanların dip seviyesi: 0.0006241 dolar (13 Mart 2020)

IQ coin IQ coin nedir? IQ/USD yorum, geleceği ve haberler  IQ coin fiyatı ve grafiği Kaynak: TradingView

IQ coin grafiğine Elliot Dalga analizi yaptığımızda şöyle bir tablo ortaya çıkıyor. Buna göre fiyat Mart ayında gördüğü yerel zirveden bu yana ABC düzeltmesi formasyonu ile geriliyor. Hala daha fazla gerileyebilir. Ancak son günlerde yükselme girişimi var. Eğer kısa süre önce oluşan desteği korur ve önündeki kritik direnci (200 EMA, mavi çizgi) aşarsa daha fazla yükselebilir. Aksi durumda daha fazla gerileme ve konsolidasyon görebiliriz.

 

IQ coin geleceği ve fiyat tahmini

Genel olarak, IQ Coin’in geleceği belirsizdir. Potansiyeli yüksek olsa da, önemli riskler de vardır. Yatırım yapmadan önce, araştırmanızı yapmanız ve riskleri değerlendirmeniz önemlidir.

İşte, IQ coin için gelecek yıllarda beklenen ve öngörülen seviyeler:

Yıl En düşük En yüksek
2025 $ 0.004597 $ 0.014582
2026 $ 0.003675 $ 0.007632
2027 $ 0.003296 $ 0.00499
2028 $ 0.003726 $ 0.007625
2029 $ 0.003382 $ 0.018521
2030 $ 0.001984 $ 0.007983

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.