okx_koinmedya
okx_koinmedya
Loading...
btc
BTC
-0.64%
Bitcoin
63.453,89 USDT
eth
ETH
-1.32%
Ethereum
3.174,40 USDT
bch
BCH
-0.51%
Bitcoin Cash
462,73 USDT
xrp
XRP
0.26%
Ripple
0,52 USDT
ltc
LTC
-0.38%
Litecoin
83,19 USDT
bnb
BNB
0.63%
Binance Coin
596,54 USDT
sol
SOL
-1.44%
Solana
135,78 USDT
avax
AVAX
-1.82%
Avalanche
34,64 USDT
ada
ADA
-0.36%
Cardano
0,46 USDT
dot
DOT
-0.21%
Poladot
6,57 USDT
doge
DOGE
-0.3%
Doge Coin
0,14 USDT
shib
SHIB
-0.41%
Shiba Inu
0,00 USDT

Ünlü analistten Bitcoin fiyatı için ikinci bir düşüş uyarısı

Bazıları Bitcoin'in değerini sıfırlayacağını söylüyor. Hatta aynı cephelerden Bitcoin'in ölüm atlayışı gerçekleştirdiğini iddia ediyorlar.
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bloomberg’in ünlü analisti, son 24 saatte yaşanan Bitcoin ve kripto piyasası düşüşüne rağmen başka bir faktörün BTC ve altcoin fiyatlarının daha fazla düşmesine yol açabileceğini söylüyor. Analistin açıklaması ve uyarılarına kulak verelim.


Ünlü analistten Bitcoin fiyatı için ikinci bir düşüş uyarısı

Bloomberg Intelligence’in kıdemli analisti Mike McGlone, Bitcoin (BTC) fiyatının daha fazla düşmesine yol açabilecek önemli bir konuya dikkat çekiyor. BTC fiyatı son 24 saatte yüzde 6’ya varan bir düşüş sonucu 22.000 dolar bölgesine kadar geriledi. Bu düşüşün sebebi için bakınız:

İlgili – Bitcoin ve altcoin fiyatlarındaki keskin düşüşün sebebi

McGlone ise yeni bir kripto analizinde, ABD merkez bankası Fed’e dikkat çekiyor. Analiste göre, resesyon riskine rağmen eğer Fed enflasyonu düşürmek için faizi artırmaya devam ederse, bu durum Bitcoin gibi tüm riskli varlıklara düşüş baskısı yapacak. Şöyle diyor:

“Resesyon riskine rağmen Fed’in para politikasını daha da sıkılaştırması, riskli varlıklarda düşüşün başlıca sebebi olabilir. Özellikle de kripto paralar için.”

Güncel Bitcoin teknik analizi: BTC fiyatı ne olur?

Analist aynı zamanda bir konuyu daha sorguluyor: Kripto para ve hisse senetleri 2022 ayı piyasası dip seviyesinin de altına düşebilir mi?

“Kripto paralar ve hisse senetleri henüz dip oluşturmadıysa nasıl olur? Kripto ve hisse senetleri yükseldi. Bu da onları daha fazla düşerek 2022 düşüş trendini devam ettirme riski ile karşı karşıya getiriyor. Düşerken hisse senetleri dünyanın en şiddetli gücüne sahip olabilir. Fed’in yüksek resesyon riskine rağmen sıkılaşmaya devam etmesi de piyasalara büyük bir darbe vurabilir.”

McGlone son olarak 25.000 doların Bitcoin için kilit bir seviye olduğunu söylüyor. Mart ayı da önemli. Çünkü eğer BTC fiyatı bu kritik seviyeyi kırabilirse, Fed’in sıkılaşma kararlarına karşı ayakta kalabileceğini göstermiş olacak.

Son 24 saatteki düşüşten sonra Bitcoin fiyatı 22.300 dolar civarında işlem görüyor. Ayrıntılı analiz için bakınız:

İlgili – Bitcoin fiyatında keskin düşüşle kırılan 2 kritik seviye: Güncel BTC teknik analizi

Kaynak

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.