okx_koinmedya
Loading...
btc
BTC
-3.42%
Bitcoin
61.678,74 USDT
eth
ETH
-5.39%
Ethereum
3.043,57 USDT
bch
BCH
-3.72%
Bitcoin Cash
447,78 USDT
xrp
XRP
-2.73%
Ripple
0,50 USDT
ltc
LTC
-3.02%
Litecoin
80,99 USDT
bnb
BNB
-1.99%
Binance Coin
581,02 USDT
sol
SOL
-5.37%
Solana
130,38 USDT
avax
AVAX
-5.21%
Avalanche
33,44 USDT
ada
ADA
-3.87%
Cardano
0,44 USDT
dot
DOT
-3.19%
Poladot
6,38 USDT
doge
DOGE
-3.47%
Doge Coin
0,14 USDT
shib
SHIB
-3.38%
Shiba Inu
0,00 USDT

Kırmızı bültenle aranan Terra CEO’sunun nerede olduğu tespit edildi!

terra do kwon
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Canlı sohbete katılmak, haber, uzman görüşü ve piyasa sinyallerini anında almak için TELEGRAM, TWITTER, FACEBOOK, INSTAGRAM’dan bizi takip edin.

Güney Koreli yetkililer Kırmızı bültenle aranan Terra CEO’su Do Kwon’un nerede olduğunu tespit etti. Habere ilişkin detaylara yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Kırmızı bültenle aranan Terra CEO’sunun nerede olduğu tespit edildi!

Bu yılın ilk yarısında çöken Terra’nın CEO’su Do Kwon, olaydan sonra kayıplara karşmıştı. Kwon’un Singapur’da olduğu iddia edilmiş ardından hem Koreli hem de Singapurlu yetkililerden ünlü CEO’nun bu ülkede olduğuna dair yalanlamalar gelmişti.

Güney Kore medya kuruluşları, Terraform Labs’ın kurucu ortağı Do Kwon’un Sırbistan’da olduğunu bildirdi. Tartışmalı isim, birçok soruşturma ve dava arasında Terra ekosisteminin çöküşünden bu yana firari durumuda.

Güney Koreli yetkililer, Do Kwon’un önce Dubai’ye gittiğini buradan Singapur’a geçtiğini ve çok durmadan Sırbistan’a hareket ettiğini belirledi.

İlgili: Kripto para nedir, nasıl alınıp satılır?

Raporlar, Kwon’un Dubai’de olabileceğini belirtiyordu. Güney Kore Adalet Bakanlığı’nın davada Sırp hükümetinden iş birliği istediği bildiriliyor. Güney Kore ve Sırbistan’ın suçluların iadesi anlaşması yok, ancak her ikisi de Suçluların İadesine İlişkin Avrupa Sözleşmesi’ne dahil olmuş durumda.

Kwon’un pasaprtu da iptal edilmiş durumda bu durum Terra kurucusunun yeni bir ülkeye seyehat etmesini zorlaştırıyor. Ancak komşu bir ülkeye geçmiş olabileceği de ihtimaller arasında gösteriliyor.

Do kwon

 

Terraform Labs’ın çökmesi ve Kwon’un durumu, 2022’de sektördeki en önemli olaylar arasında gösteriliyor.  Yetkililer Kwon’un peşine düşerken Terra Classic Community, ekosistemi canlandırma çabalarına devam ediyor. Topluluk, Terraform Labs’ı Kwon’dan ayırma teklifini görüşüyor. Kwon olmadan devam etmenin projeye fayda sağlayacağına  inanılıyor.

 

Kaynak

 

 

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.