okx_koinmedya
okx_koinmedya
okx_koinmedya
Loading...
btc
BTC
-0.76%
Bitcoin
63.377,42 USDT
eth
ETH
-1.41%
Ethereum
3.171,48 USDT
bch
BCH
-0.83%
Bitcoin Cash
461,25 USDT
xrp
XRP
-0.41%
Ripple
0,51 USDT
ltc
LTC
-0.36%
Litecoin
83,21 USDT
bnb
BNB
1.42%
Binance Coin
601,24 USDT
sol
SOL
-1.37%
Solana
135,88 USDT
avax
AVAX
-1.18%
Avalanche
34,86 USDT
ada
ADA
-0.69%
Cardano
0,45 USDT
dot
DOT
-0.02%
Poladot
6,59 USDT
doge
DOGE
-0.56%
Doge Coin
0,14 USDT
shib
SHIB
-0.69%
Shiba Inu
0,00 USDT

En büyük LUNA yatırımcısı sessizliğini bozdu!

Altcoin
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Canlı sohbete katılmak, haber, uzman görüşü ve piyasa sinyallerini anında almak için TELEGRAM, TWITTER, FACEBOOK, INSTAGRAM’dan bizi takip edin.

Terra (LUNA) çöküşü sonrası LUNA coinin en büyük yatırımcılarından biri Zhu Su kriz ile ilgili konuştu.

En büyük LUNA yatırımcısı sessizliğini bozdu!

3AC, geçen ay 119 dolarla ATH zirvesi yapan Terra (LUNA) coinin en önemli yatırımcılarından biri. Terra krizi sonrası, 3AC CEO’su Zhu Su, ilk defa konuşarak sessizliğini bozdu.

Twitter üzerinden yaptığı açıklamada Su, Terra ekosisteminden gelen uyarıları dikkate almadığı için pişman ve üzgün olduğunu dile getirdi.

Zhu Su 2022 yılı başlarından itibaren, Ethereum ve ETH üzerine giderek LUNA ve Terra güzellemeleri yapmaya başladı. Zhu Su ve Terra ekosistem topluluğunun yoğun propagandasına inanan traderlar LUNA ve ekosistem stablecoini UST coin almaya başladılar.

Hafta başından itibaren çöküşe geçen LUNA coin kısa sürede 12 milyar dolarlık market cap değerinden, yazı anı itibariyle, 0,8 milyar dolarlık değere düştü. Kriz LUNA ve UST alan traderları derinden etkilerken, kripto para piyasasının genelini de düşüş trendine soktu.

Kendisini takip edenlerden özür dileyen Su, Terra ekosistemine yardım etmeye devam edeceğini de ifade etti.

Ethereum rakibi Terra'dan stabil coin ekosistemine AVAX'lı dev destek!

Bilindiği gibi Terra stablecoini UST’nin çöküşü LUNA coini de beraberinde dibe sürükledi. Terra, resmi olarak 7607789 numaralı block sonrası UST mintini durdurdu ve ekosistem genelinde yeni bir token dağıtımına gideceklerini duyurdu.

Terra, algoritmik stablecoini UST’yi piyasaya sürmesi sonrası, L1 blockchainler, DEx ve Ethereum üzerine ağır eleştiriler getirerek kripto para piyasasında ses getirmişti.

Terra’nın çöküşü yalnızca UST coin değil stablecoinlerin genelinde önemli sorunlara yol açtı. Kripto para piyasasının en büyük stablecoini konumunda bulunan USDT 12 Mayıs günü 0,94 dolara kadar gerileyerek, piyasada kısa süreli bir panik havası yaratsa da Tether’in açıklamaları ile birlikte tekrar 0,99-1 dolar bölgesine ulaştı.

Günün sonunda BTC 25 bin dolara kadar gerilese de tekrar alım görmesiyle beraber 30.000 dolar bölgesine çıkmayı başardı.

Canlı BTC fiyatı: [mcrypto coin=”BTC” currency=”USD”]

İlgili : Bitcoin teknik analizi, grafik ve yorumlar

İlgili: Bitcoin güncel fiyat tahmini, BTC geleceği yorum ve analiz.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.