Ünlü CEO’dan çılgın Bitcoin tahmini!

bitcoin
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Canlı sohbete katılmak, haber, uzman görüşü ve piyasa sinyallerini anında almak için TELEGRAM, TWITTER, FACEBOOK, INSTAGRAM’dan bizi takip edin.

BitMEX’in kurucu ortağı Arthur Hayes, küresel gelişmelerin ortasında Bitcoin ve altın için çılgın bir tahminde bulundu. Detaylar haberimizde.

Ünlü CEO’dan çılgın Bitcoin tahmini!

Bitcoin, hafta sonuna yükselişle başladı. Uzun bir aranın ardından 40,000 doların üzerinde bir kapanış yana lider kripto para birimi, bugün 42,000 doların üzerine sıçramayı başardı.

bitcoin

Geçtiğimiz yıl kasım ayında 68,789 dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyelerini gören BTC, o tarihten bu yana düşüş trendinde. Belirli dönemlerde toparlanma eğilimi gösterse de ardından düzeltmeler geldi. Ukrayna ve Rusya arasında yaşanan savaşın küresel ekonomiye etkileri de kripto piyasasında hissedilince Bitcoin, uzunca bir süre 40,000 doların altında konsolide oldu.

İlgili: Bitcoin teknik analizi

BTC, yazının kaleme alındığı anlarda ise Coinmarketcap verilerine göre 42,017 dolardan işlem görüyor. Bugün yatay bir seyir izleyen kripto para gün içerisinde 42,195 dolara kadar yükseldi. Son bir haftada %7’den fazla değer kazandı ve 797 milyar dolarlık piyasa değerine ulaştı.

Günlük Bitcoin (BTC) fiyat hareketleri

bitcoin

Küresel yatırım bankası Credit Suisse geçtiğimiz hafta radikal bir tahminde bulundu ve doların ünya rezerv para birimi olma döneminin sona ereceğini belirtti. Dolar yerine altının yükselişe geçeceğini belirtti.

BitMEX’in kurucu ortağı Arthur Hayes’de bu tahmini temel alarak önüzmüdeki 10 yıl içerisinde Bitcoin ve altının yükselişte olacağını tahmin etti. Hayes, ABD dolarının enflasyon karşısında daha fazla eriyeceğini düşünüyor.

İlgili: Bitcoin fiyat tahmini

Ünlü CEO, 600 milyar doları aşan Rus dış rezervlerinin dondurulmasının diğer devletlerin ABD’de para saklama konusunda bir güvensizliğe neden olacağını ifade etti. Hayes, özellikle 273 milyar dolarlık bütçe fazlası veren Çin’in artık daha temkinli olacağını ve fiat paralarda durmayacağını düşündüğünü belirtti.

Fiat paralara güvenin azalacağı dönemde servetin altın ve Bitcoin’e kayacağını tahmin eden Arthur Hayes, altının 10,000 doların üzerine çıkacağını Bitcoin’in ise 1,000,000 doları bulacağını iddia ediyor.

Kaynak

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.