okx_koinmedya
okx_koinmedya
okx_koinmedya
Loading...
btc
BTC
-1.52%
Bitcoin
62.897,35 USDT
eth
ETH
-2.31%
Ethereum
3.142,43 USDT
bch
BCH
-1.59%
Bitcoin Cash
457,67 USDT
xrp
XRP
-1.48%
Ripple
0,51 USDT
ltc
LTC
-1.13%
Litecoin
82,57 USDT
bnb
BNB
0.34%
Binance Coin
594,83 USDT
sol
SOL
-2.53%
Solana
134,29 USDT
avax
AVAX
-2.54%
Avalanche
34,39 USDT
ada
ADA
-1.73%
Cardano
0,45 USDT
dot
DOT
-1.25%
Poladot
6,51 USDT
doge
DOGE
-1.35%
Doge Coin
0,14 USDT
shib
SHIB
-0.19%
Shiba Inu
0,00 USDT

Dev şirketten Bitcoin kararı!

Uzun vadeli Bitcoin yatırımcıları kapitülasyonda! Endişe etmeli miyiz?
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Canlı sohbete katılmak, haber, uzman görüşü ve piyasa sinyallerini anında almak için TELEGRAM, TWITTER, FACEBOOK, INSTAGRAM’dan bizi takip edin.

Amerika Birleşik Devletleri’nde faaliyet gösteren Kalifroniya merkezli gıda devi Everbowl, tüm ticari operasyonlarını Bitcoin standardına taşıyor. Detaylar haberimizde.

Dev şirketten Bitcoin kararı!

Dünyanın dört bir yanından çeşitli kurumların kapılarını Bitcoin’e açtıklarının haberleri gelmeye devam ediyor. Küresel ekonomi enflasyonla mücadelede zorlanırken şirketler ve bireysel yatırımcılar, yatırımlarını ve tasarruflarını enflasyonun yıkıcı etkisinden korumaya çalışıyor.

İlgili: Bitcoin nedir, geleceği nasıl?

Geçmişte altının bu konudaki rolüne artık büyük bir ortak var o da 2 trilyon dolarlık devasa bir değere sahip olan kripto paralar. Kriptolar, yatırımcılar için enflasyondan korunacak bir liman olarak görülüyor. Dalgalı yapısı ile eleştiri konusu olsa da günün sonunda sağladığı getiri yatırımcıları cezbediyor.

İlgili: Bitcoin fiyat tahmini

Kaliforrniya merkezli bir gıda zinciri olan Everbowl’da yatırımlarını koruma için kripto paraya yönelen şirketlerden biri oldu. Everbowl, ticari operasyonlarını bir Bitcoin standardında yürüteceğini ve tüm nakit rezervlerini Bitcoin’e çevireceğini söyledi.

Everbowl’un kurucusu ve CEO’su Jeff Fenster yaptığı açıklamada “İşi yalnızca nakitle yürütmenin 2022 ve sonrasında bir iş yürütmenin en avantajlı veya en güvenli yöntemi olmadığı sonucuna vardık” dedi.

Fenster, Bitcoin’i benimsemelerinin diğer kurumlara da örnek olacağını savundu. CEO, ABD’de enflasyon oranının 39 yılın en yüksek seviyesine çıkmasının kendilerini yeni stratejiler benimsemeye ittiğini ve Bitcoin kararının bunlardan biri olduğunu da sözlerine ekledi. Everbowl ayrıca çalışanlarına maaşlarını Bitcoin ile ödeme seçeneği sunacak.

İlgili: Bitcoin teknik analizi

Bitcoin, Amerika Birleşik Devletleri’nde senatörler arasında da oldukça popüler. Son olarak Teksas senatörü Ted Cruz, Bitcoin’e yatırım yaptı. Özellikle Çin’de yapılan kısıtlamaların ardından ABD’ye taşınan kripto operasyonları ülkede kripto para birimlerinin yoğun olarak benimsenmesini sağladı.

Lider kripto para birimi yazının kaleme alındığı anlarda Coinmarketcap verilerine göre 41,573 dolardan işlem görüyor. BTC, uzun bir aranın ardından 40,000 doların üzerine sıçramayı başardı. Kripto para son 24 saat içerisinde %2,68 değer kazandı. Bitcoin’in toplam piyasa değeri 787 milyar dolara yükselirken bu değere karşılık gelen hakimiyet oranı %41,5 oldu.

Bitcoin (BTC) günlük fiyat hareketleri

bitcoin

Kaynak

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.