ABD’liler Şükran Gününde Shiba ve Gala’yı konuşuyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Canlı sohbete katılmak, haber, uzman görüşü ve piyasa sinyallerini anında almak için TELEGRAM, TWITTER, FACEBOOK, INSTAGRAM’dan bizi takip edin.

25 Kasım 2021 ABD’de Şükran Günü olarak kutlanıyor. Birçok Amerikalı 25 Kasım’ı evlerinde aileleri ile birlikte geçiriyor. Ev ortamında konuşulan sıcak konulardan birisi de kripto paralar.


ABD’liler Şükran Gününde Shiba ve Gala’yı konuşuyor

25-26 Kasım tarihleri ABD için önemli günler. 25 Kasım’ı Şükran Günü olarak kutlayan ABD’liler 26 Kasım’da ise çılgınca alışveriş yapıyor. 26 Kasım ise Efsane Cuma olarak adlandırıyor.

ABD’liler geleneksel olarak 25-26 Kasım tarihlerini hafta sonu ile birleştirerek aileleriyle birlikte geçiriyor. Sıcak aile sohbetlerinde tartışan konulardan birisi de kripto paralar.

Şükran Gününde değeri en çok artan kripto paralar sırasıyla Gala, Livepeer, Basic Attention Token ve Shiba oldu. Uzun süre kripto para piyasalarında bir durağanlık yaşanıyordu. 25 Kasım’da kripto para piyasalarında bir canlılık söz konusu.

Haftanın ve günü en çok kazandıran kripto parası GALA token oldu. Gala fiyatlarında haftalık bazda %221, günlük bazda ise %46’lık değer artışı yaşanıyor. Gala bugün 77 cent ile en yüksek değerini gördü. Aşağıdaki grafikte GALA fiyatlarındaki değişimi görüyoruz.

Shiba ve Gala ABD'liler Şükran Gününde Shiba ve Gala'yı konuşuyor

İkinci sırada ise Livepeer yer alıyor. 9 Kasım’da 100 dolar ile tüm zamanların rekorunu kıran Livepeer yazının kaleme alındığı saatte 60 dolardan işlem görüyor. Livepeer, CoinMarketCap’te 93’üncü sırada işlem görüyor.

2021 yılının son çeyreğinin yıldızı şüphesiz Shiba oldu. Shiba 28 Ekim’de 0.00008845 dolar ile tüm zamanların rekorunu kırdı. Yazının kaleme alındığı saatte ise 0.000045 dolardan işlem görüyor. Zirvenin ardından düşüş trendine giren Shiba fiyatları, tekrardan çıkış için fırsat arıyor. Aşağıda Shiba fiyatlarındaki değişimi görüyoruz.

shiba fiyatları

 

Kaynak

 

İlgili!

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.