okx_koinmedya
okx_koinmedya
okx_koinmedya
Loading...
btc
BTC
-0.76%
Bitcoin
63.377,42 USDT
eth
ETH
-1.41%
Ethereum
3.171,48 USDT
bch
BCH
-0.83%
Bitcoin Cash
461,25 USDT
xrp
XRP
-0.41%
Ripple
0,51 USDT
ltc
LTC
-0.36%
Litecoin
83,21 USDT
bnb
BNB
1.42%
Binance Coin
601,24 USDT
sol
SOL
-1.37%
Solana
135,88 USDT
avax
AVAX
-1.18%
Avalanche
34,86 USDT
ada
ADA
-0.69%
Cardano
0,45 USDT
dot
DOT
-0.02%
Poladot
6,59 USDT
doge
DOGE
-0.56%
Doge Coin
0,14 USDT
shib
SHIB
-0.69%
Shiba Inu
0,00 USDT

Alonzo güncellemesi Cardano’yu nasıl etkileyebilir?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Canlı sohbete katılmak, haber, uzman görüşü ve piyasa sinyallerini anında almak için TELEGRAM, TWITTER, FACEBOOK, INSTAGRAM’dan bizi takip edin.

Alonzo güncellemesi Cardano için yeni bir dönemin başlangıcı olacak mı? Güncelleme Cardano’ya neler getirecek?

Alonzo güncellemesi Cardano için neler getirecek?

Alonzo güncellemesi ile Cardano geçtiğimiz hafta yeni akıllı sözleşme özelliği kazanarak Ethereuem ile rekabetinde önemli bir adım atmış oldu. Bünyesine eklediği pek çok yenilik ile ADA dikkatleri üzerine çekmekle kalmıyor yeni özellikleri ile gelişmeye devam ediyor.

Cardano’nun yakında, ekosisteme dahil olan herkes ile yapacağı zirve bu açıdan çok önem taşıyor.

 

Alonzo güncellemesi Cardano’ya yeni faaliyet alanları sağlıyor

Cardano’nun ne gibi planlar yaptığı ile ilgili olarak henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Büyük olasılıklar yeni ortaklıklar ile ilgili yakında gerçekeleşeck olan zirvede açıklama yapılacaktır.

 

Eylül 25 ve 26 tarihlerinde yapılacak zirvedee kayıtlar devam ediyor. Ancak katılanlar ve konuşmacı olanlar ile ilgili bilgi verilmiyor.

Bu arad, merkeziyetsiz uygulamalar DApps Cardano ağı üzerinde oluşturulmaya devam ediyor. hali ahzırda 60 uygulama bulunuyor.  Örnek olarak vermek gerekirse Space Budz NFTleri, Nami Cüzdan, oyunlar ve daha pek çok uygulama.

Platform gelecekte yapacağı ortaklıklarla ve şu anda görünen gelişmelerle Ethereumu geçme potansiyeli olduğunu ortaya koydu. Blockchaini Ethereumdan çok daha iyi. Daha büyük  ölçeklenebilirliğe sahip, daha düşük işlem ücreti var. Çevre dostu PoS algoritması kullanıyor ve ikili katmana sahip. Bu gibi özellikleri Ethereum karşısında Cardano’yu öne çıkarıyor.

 

Gerçekçi beklentiler

yukarıda bahsettiğimiz özelliklere rağmen Input Output Global (IOG)  şirketi pazarlama müdürü Tim Harrison ADA konusunda çok fazla beklentiye girmemek gerektiğini vurguluyor. ADA’nın ekosisteminin beklenen performansı göstermesi için epey zamana ihtiyacı olduğunu söylüyor. Etehreum’un da böyle bir güncellemenin ardından iki yılda hedefine ulaştığını yazan Harrison Cardano’nun daha alacağı çok yol olduğunu belirtiyor.

Kaynak

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.