okx_koinmedya
okx_koinmedya
Loading...
btc
BTC
-0.64%
Bitcoin
63.453,89 USDT
eth
ETH
-1.32%
Ethereum
3.174,40 USDT
bch
BCH
-0.51%
Bitcoin Cash
462,73 USDT
xrp
XRP
0.26%
Ripple
0,52 USDT
ltc
LTC
-0.38%
Litecoin
83,19 USDT
bnb
BNB
0.63%
Binance Coin
596,54 USDT
sol
SOL
-1.44%
Solana
135,78 USDT
avax
AVAX
-1.82%
Avalanche
34,64 USDT
ada
ADA
-0.36%
Cardano
0,46 USDT
dot
DOT
-0.21%
Poladot
6,57 USDT
doge
DOGE
-0.3%
Doge Coin
0,14 USDT
shib
SHIB
-0.41%
Shiba Inu
0,00 USDT

Kripto dünyasına umut vaad eden sözler!

ethereum
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto dünyasına umut vaad eden ve Kripto dünyasının yatırımcı ve takipçilerini rahatlatacak paylaşımlar yapan uzmanlara göre daha güçlü ve net sonuçlar için Bitcoin ideal yatırım olma yolunda hızla yükselmeye devam ediyor.

Kripto dünyasına umut vaad eden dünyaca tanınmış uzman kim?

“Zengin Baba, Fakir Baba “ kitabının yazarı, Rich Global LLC’nin kurucusu, yazdığı bir çok kitap ve videolarla insanlara kişisel finans ve işletme eğitimi ve piyasa bilgisi desteği sağlayan özel bir finansal eğitim şirketi olan Rich Dad Company’nin de sahibi olan  Amerikalı işadamı Robert Kiyosaki, Twiterde Bitcoin piyasasını daha da kızıştıracak paylaşımlarda bulundu. Diğer yatırım araçları ve enflasyona karşı direnç gösteren diğer tüm varlıklar arasında Bitcoinin şu an için en avantajlı kulvar olduğunu söyledi. 

“Bitcoin’in çok büyük avantajı var”

Bitcoin piyasaya bahar havası getirdi her yerde çiçekler  açıyor, Kiyosaki tweetlerinde , altının  durgunlaştığını , doların düşme eğilimini ve gümüşün  tüm zamanların en yüksek seviyelerinin yüzde 50 altına düştüğünü paylaşıyor. 

“Bitcoin patlama yaptı . Altın durgun. Gümüş tüm zamanların en yüksek seviyelerinin %50 altında. Dolar düşüyor. Gümüş en iyi ve en düşük riskli ve olası en yüksek potansiyelli yatırımlar arasındadır. Bitcoin en büyük yükselişe sahip. Doların düşüşü sürerken şuan için Bitcoin ve gümüş en iyi yatırımlardır.”

 

Kiyosaki Haziran ayında iki kez  “Bitcoinde dünya tarihinin en büyük çöküşünün geleceğini” beklediğini tweetledi ve bu düşüşte satın almanın  ve aynı zamanda  karşı korunmayı artırmak ve riski minimize etmek için Bitcoin’in 24.000 dolar seviyesine düşmesini beklediğini söylemişti.

 

Bunlara ek olarak , Mart ayında ABD Kongresi tarafından onaylanan 1,9 trilyon dolarlık teşvik planına atıfta bulunarak “en büyük balon büyüyor” diye yazan Kiyosaki bunuda tweetleyerek paylaşımlarını sürdürdü. 

 

Ve Ağustos ayının başlarında , küresel kripto dünyasının amiral gemisi Bitcoin 40.000 dolar seviyesini aşmak için ciddi bir ivme kazandı. 23 Ağustos’ta PayPal devi, Birleşik Krallık’taki müşterilerinin PayPal hesaplarından ( Bitcoin, Ethereum, Litecoin ve Bitcoin Cash)  kripto para çekmelerine yakında izin vereceğini açıkladıktan sonra, Mayıs ayından bu yana Bitcoin tekrar şaşalı günlerine dönüş sinyalleri vererek ilk kez 50.000 doları aştı.

“Kara Perşembe’den bu yana ilk kez borsalarda en fazla BTC hareketleri bu hafta görüldü”

Santiment analitik ajansı, 23 Ağustos Pazartesi günü, Kara Perşembe’den (12 Mart 2020) bu yana merkezi borsalara gidip gelen en büyük Bitcoin miktarının görüldüğünü bildirdi.

 23 Ağustos Pazartesi günü,kripto borsalarına yaklaşık 845.000 Bitcoin gönderildi (42.025.568.000 dolar eşdeğeri). Toplam 825.000 Bitcoin geri çekildi (büyük olasılıkla soğuk cüzdanlara gönderildi), toplam 41.600.415.000 dolar.

📊 Pazartesi günü, 17 ay önce( #BlackFriday’den ) den bu yana en büyük #Bitcoin açık ve kapalı borsaları hareketleri vardı. Yaklaşık 843.2k $BTC borsalara taşındı ve 825.0k $BTC geri çekildi kaldı. Önümüzdeki günlerde adres hareketlerini ve sirkülasyonunu daha yakından izlemenizi tavsiye ederiz.

 

Bir Kripto değerlendirme analisti, “açık ilgi  artmaya devam ettiği için şu anda piyasanın büyük olasılıkla hala korku yaşadığını tweetledi; ancak, fonlama oranı genede  düşük bir seviyede kalmaktadır dedi.”

Ayrıca bakınız:kripto para piyasasindaki son durumu en iyi anlatan 7 grafik

Kaynak

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.