okx_koinmedya
okx_koinmedya
Loading...
btc
BTC
-0.9%
Bitcoin
63.289,25 USDT
eth
ETH
-1.54%
Ethereum
3.167,38 USDT
bch
BCH
-0.82%
Bitcoin Cash
461,25 USDT
xrp
XRP
-0.25%
Ripple
0,51 USDT
ltc
LTC
-0.42%
Litecoin
83,16 USDT
bnb
BNB
1.37%
Binance Coin
600,93 USDT
sol
SOL
-1.38%
Solana
135,87 USDT
avax
AVAX
-1.43%
Avalanche
34,78 USDT
ada
ADA
-0.54%
Cardano
0,45 USDT
dot
DOT
-0.3%
Poladot
6,57 USDT
doge
DOGE
-0.55%
Doge Coin
0,14 USDT
shib
SHIB
-0.5%
Shiba Inu
0,00 USDT

 MoonXBT Tanıtımı: Yeni Nesil Basit Kontrat Kripto Para Platformu 

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Canlı sohbete katılmak, haber, uzman görüşü ve piyasa sinyallerini anında almak için TELEGRAM, TWITTER, FACEBOOK, INSTAGRAM’dan bizi takip edin.

Kripto para piyasası yeni yatırımcılara ve şirketlere ulaştıkça, dünyanın her yanından firma ve projeler kullanıcı taleplerini karşılamak için yeni çözümler ve hizmetler ortaya çıkarıyor. Son dönemde yatırımcıların dikkatini çeken platformlardan biri de MoonXBT; geleneksel kontrat işlemleri yerine “basit kontrat” adı verilen türev ürünlere odaklanan bir yeni nesil kripto para alım-satım platformudur. 

MoonXBT’yi ele alacağımız bu incelemede, MoonXBT hakkında bilmeniz gereken tüm detayları, nasıl çalıştığını ve bu platformda neden işlem yapmanız gerektiğinden bahsedeceğiz. 

Ayrıca platforum Türkiye’ye özel düzenledikleri 2000$ ödüllü etkinliklerine de alttaki linkten ulaşabilirsiniz. https://twitter.com/Moonxbt_Turkiye/status/1416101518353354762?s=20 

 MoonXBT Tanıtımı: Yeni Nesil Basit Kontrat Kripto Para Platformu MoonXBT Nedir? 

MoonXBT, kullanıcılara işlem stratejilerini rahatlıkla ve etkili bir şekilde işletebilmeleri için geniş çaplı türev ürünler sunan bir basit kontrat kripto para platformudur. 

Şirketin dünya çapında çeşitli ülkelerde ofisler bulunuyor ve kullanıcılara piyasadaki en gelişmiş işlem sistemlerinden birini sunmak için çalışıyor. Ana hedeflerini “adil fiyatlar, yüksek likidite, yüksek kaldıraç ve düşük işlem ücretleri” sunmak olarak niteleyen MoonXBT bu doğrultuda geçtiğimiz aylarda oldukça popülerlik kazanarak sektörde en çok konuşulan platformlardan birisi oldu. 

Son olarak, MoonXBT yatırımcılara basit kontrat sunan ve en hızlı büyüyen platformlardan biri. Karmaşık geleneksel kontrat ve kaldıraç sistemleri yerine, yatırımcılar MoonXBT’de basit kontratların tadını çıkarıyor. 

Light Kontrat (LC) İşlemi Nedir? 

Basit kontratlar (light contract), diğer borsalarda gördüğümüz geleneksel kontrat işlemlerinden farklıdır. Çoğunlukla karmaşık (ve bazen anlaşılması zor) geleneksel kontrat işlemleri yerine, basit ve anlaşılması çok daha kolay bir kontrat sistemi olarak nitelendirilebilir. 

Kontrat işlemleri ile yatırımcılar, piyasadaki en büyük kripto para birimlerinin fiyat hareketlerinden kazanç sağlayabiliyor. Sektörün ne kadar volatil olduğunu göz önünde bulundurursak, varlıkların fiyatlarında yaşanan küçük değişiklikler ile iki yönlü pozisyon alabilme becerisi ile kar elde etmek için mükemmel fırsatlar sunabiliyor. 

MoonXBT tarafından sunulan basit kontratların bazı avantajları şu şekilde: 

  • • Kaldıraç kullanma imkanı 
  • • İki yönlü pozisyon açabilme (Long-Short) 
  • • Tek paritede kolayca işlem açabilme (USDT ile) 
  • • Düşük işlem ücretleri 
  • • Adil fiyatlar (global kurlar ile işlem yapabilme) 
  • • Yüksek likidite 
  • • 6 ekrana kadar çoklu ekran desteği 
  • • Demo modu 
  • • Basit ve kullanışlı arayüzler 

ve daha sıralayabileceğimiz birçok avantaj mevcut. Görebileceğiniz üzere, MoonXBT farklı işlem stratejilerine uygun çeşitli işlemlere olanak sağlarken hem tecrübeli hem de türev piyasasına yeni giriş yapan yatırımcılara hitap ediyor. 

Günümüzde MoonXBT basit kontrat işlemlerini hızlı ve kolay şekilde gerçekleştirmek için en gelişmiş platformlardan biri haline geldi. Kullanımı zor olduğu için kripto kontrat işlemlerini daha önce denemediyseniz, şimdi MoonXBT platformu ile sadece birkaç adımda öğrenebilirsiniz. 

Ek olarak, Android ve Apple kullanıcıları için özel uygulamalar da geliştirilmiş. Bu şekilde kullanıcılar nerede olurlarsa olsunlar saniyeler içinde işlem yapabiliyorlar. Bu, MoonXBT’ye benzeyen diğer platformların sunamadığı avantajlardan bir tanesi. 

Basit Kontrat İşlem Ücretleri 

Kontrat ile işlem yapılırken ve alım satım platformu seçerken, alış ve satış fiyatı arasındaki fark, işlem ücretleri ve gecelik ücretlendirmelere dikkat etmelidir. Çoğu finans piyasasında işlem gören geleneksel kontrat ürünleriyle kıyaslandığında, basit kontratlar için sermaye veya teslimat maliyeti yoktur. Bu türev ürüne “Basit Kontrat” denmesinin sebeplerinden biri de budur. 

MoonXBT, diğer platformlarla kıyaslandığında düşük işlem ücretlerine sahiptir. Bu şekilde kullanıcılar yüksek işlem ücretleri ödemek zorunda kalmadan hizmetlerin çoğundan faydalanabiliyorlar. 

İşlem ücretleri şu şekilde hesaplanır = marjin * kaldıraç * komisyon oranı. 

Ek olarak, komisyon oranlar şu anda %0,05 oranındadır ve kullanıcılar ücretin %5’lik kısmını MP (Moon Puanı) olarak ödeyebiliyor, bu da komisyon oranını %0,0475 seviyesine kadar düşürebiliyor. 

MoonXBT Ürün Özellikleri 

Platformum incelemeye değer birçok özelliği mevcut ve her biri ayrı ayrı değerlendirilmeyi hak ediyor. Bu incelememizde sadece birkaç tanesini ele alsak da, ilginizi çekebilecek birçok diğer özellik mevcut. 

150x’e Varan Esnek Kaldıraç 

Kaldıraç MoonXBT’nin odak noktalarından biri. Platformda 150x kaldıraç seviyesiyle yapabileceğiniz işlemler sayesinde, kullanıcılar fonlarının 150 katı boyunda pozisyonlarla 1:150 oranında işlem yapabiliyorlar. 

Örneğin, 1 BTC’niz varken 150x kaldıraçlı uzun pozisyon açarsanız, piyasa %10 artış gösterdiğinde ve pozisyonu kapattığınızda, sahip olduğunuz 1 BTC yerine 150 BTC üzerinden %10 kar etmiş olursunuz. 

Öte yandan kaldıraçlı işlemlerin yüksek risk taşıdığını da unutmamak gerek. Eğer piyasa tahmin ettiğiniz yönde hareket etmezse, yukarıdaki örnekteki tüm BTC varlığınızı kaybetmeniz de mümkün. 

Adil Fiyatlar 

Geleneksel kontratlar genellikle spot piyasası fiyatlarını takip eder. Bu, manipülasyonu engellemek için alınan önlemlerden biridir. Ancak, yatırımcılar ve platformlar, kullanıcıların verdikleri emirleri takip ederek yine de piyasaya müdahale edebilir. İşte bu noktada MoonXBT duruma müdahale ediyor. 

MoonXBT, küresel spot piyasalar tarafından sağlanan verileri kullanır. Bu da platformu manipülasyona tamamen kapalı kılar. Bu şekilde, takip edilen fiyatlar doğru ve yumuşak şekilde hareket eder ve manipülasyondan korunulur. Bu sebeple, MoonXBT DOGE, FILE veya DOT gibi küçük coin’ler için bile 100x üzeri kaldıraç imkanı sunabiliyor. Böylece global fiyatlar ile alış satış arasında fiyat farkı olmadan işlem yapabilmek mümkün hale geliyor. 

Düşük Komisyonlar 

Daha önce de bahsettiğimiz gibi, MoonXBT fonlama oranı, teslimat ücreti veya diğer gizli ücretler olmadan çalışıyor. Ancak kullanıcılar sahip oldukları pozisyonlara ve pozisyon açtıklarında oluşabilecek gecelik işlem ücretlerine dikkat etmeliler. 

Açılış ücretinin şu an %0,05 gibi düşük bir seviyede olduğuna da dikkat çekmek gerek. Bu ücret oranı, platformu kripto sektöründeki en düşük ücret oranına sahip isimlerden biri yapıyor. Düşük işlem ücretleri, yatırımcılara stratejilerini daha iyi planlama ve işlem yaparken kazançlarını artırma imkanı sunuyor. 

Demo Modu ve Hızlı İşlem Süreleri 

Tüm bunların üstüne, kullanıcılarının platformlarına alışmaları ve işlem stratejilerini güvenle test etmeleri için Demo İşlem Modu özelliğini barındırıyor ve kullanıcılara istedikleri kadar bonus fon sağlıyor. 

Bu her ne kadar standart bir özellik gibi gözükse de, çoğu kripto platformu kullanıcılarına böyle bir imkan sunmuyor. 

İşlem sürelerine baktığımızda da, platform piyasanın önde gelen isimlerinden biri. MoonXBT saliseler içinde gerçekleşen işlem hızına sahip. Bu şekilde, şirket yenilik ve dijital varlıklar için işlem sistemlerinde sektördeki lider platformlardan birisidir. 

Sadece saliseler içinde, yatırımcılar işlemlerini tamamlayabilir ve piyasadaki en gelişmiş işlem stratejilerinin tadını çıkarabilir.

 MoonXBT Tanıtımı: Yeni Nesil Basit Kontrat Kripto Para Platformu  

 

Profit Loss, Stop Loss ve Çoklu Ekran Desteği 

Platformdaki kullanıcılar MoonXBT tarafından geliştirilen “Profit-loss ve Stop-loss” adı verilen üst düzey fonksiyonlarla güvenle işlem yapabiliyor. Bu araçlar sayesinde yatırımcılar işlemlerini daha kolay yönetiyor ve basit kontrat işlemi yaparken yüksek kayıpları veya istenmeyen sonuçları kontrol altına alabiliyor. 

MoonXBT aynı zamanda kullanıcılara 6 ekrana kadar çoklu ekran imkanı sunuyor. Bu şekilde, birçok dijital varlık ile gerçek zamanlı olarak işlem yapan tecrübeli yatırımcılar, işlem yapmak için kullandıkları tüm ekranlarda ihtiyaç duydukları tüm bilgileri bulabiliyorlar. Yani MoonXBT stratejilerini basit kontrat işlemleriyle geliştirmek isteyen tüm yatırımcılara ileri seviye çözümler sunuyor. 

Popüler Coin’ler ile Kaldıraçlı İşlemler 

Kaldıraçlı işlem yapmak isteyen kullanıcılar için seçenek yelpazesi oldukça geniş. Bu şekilde kullanıcılar sadece en yaygın dijital varlıklara değil, aynı zamanda DOGE, FILE ve DOT gibi popüler diğer birçok kripto para birimi ile de kaldıraçlı işlem yapabiliyor. 

Güvenlik ve Ekip 

Kripto para platformu seçilirken en çok dikkat edilmesi gereken unsurlardan bir tanesi de güvenlik. Saldırganlar ve kötü niyetli diğer taraflar kullanıcıların varlıklarına erişim sağlamak için her zaman çalışıyor. Dolayısıyla güvenlik kripto para sektöründe çok önemli. MoonXBT de bu önemin farkında ve sektörde yıllardır çalışan yetkili profesyonellerin yardımıyla banka seviyesinde güvenliğe sahip bir platformdur. 

Kayıt Süreci ve Hoş Geldin Ödüller 

Bu platformda işlem yapmaya başlar ve deneyiminizden memnun kalırsanız, MoonXBT’nin oluşturduğu partnerlik programınıa da denemek isteyebilirsiniz. Seçili kullanıcılar %50’ye varan kalıcı referans gelirlerinden faydalanabiliyor. 

Davet ettiğiniz kullanıcılar her işlem yaptığında, yaptıkları işlemden komisyon iadesi kazanıyorsunuz. Bu şekilde, topluluğunun büyümesinden faydalanırken kullanıcılarında da platforma yeni yatırımcılar getirmek için teşvik etmiş olunuyor. 

Ek olarak, MoonXBT aynı zamanda Moon Puanı olarak bilinen bir ödül sistemine sahip. Bu sistemde ödül kazanabileceğini 3 farklı yöntem mevcut. Bunlardan birine örnek vermek gerekirse, kullanıcılar görevleri tamamlayarak ödül kazanabiliyor. 

Bir diğer puan kazanma yöntemi ise işlem görevleri. Son olarak, diğer kullanıcıları davet ederek de Moon Puanı kazanmak mümkün. Kazandığınız tüm bu puanlar ile işlem ücretlerinde indirimden faydalanabilir ve daha karlı şekilde işlem yapabilirsiniz. Dilerseniz, puanları USDT’ye dönüştürmek de bir diğer seçenek. MoonXBT platformunu incelemeki isterseniz alttaki linklerden yararlanabilir ve Türkçe topluluk kanallarını takip edebilirsiniz. 

Kayıt linki: https://www.moonxbt.com/user/register?invite_code=s8soy4

Davet Kodu: s8soy4 

Telegram: https://t.me/moonxbtturkishgroup 

Twitter: www.twitter.com/Moonxbtturkiye 

Youtube: www.youtube.com/channel/UCE_oRZbr0vDQVtO9n9tV_4A 

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.