Loading...
btc
BTC
-4.46%
Bitcoin
61.018,32 USDT
eth
ETH
-6.78%
Ethereum
2.998,64 USDT
bch
BCH
-6.12%
Bitcoin Cash
436,63 USDT
xrp
XRP
-3.93%
Ripple
0,49 USDT
ltc
LTC
-5.71%
Litecoin
78,75 USDT
bnb
BNB
-5.04%
Binance Coin
562,93 USDT
sol
SOL
-6.98%
Solana
128,15 USDT
avax
AVAX
-7.45%
Avalanche
32,65 USDT
ada
ADA
-6.41%
Cardano
0,43 USDT
dot
DOT
-5.85%
Poladot
6,20 USDT
doge
DOGE
-6.5%
Doge Coin
0,13 USDT
shib
SHIB
-7.91%
Shiba Inu
0,00 USDT

Elon Musk’tan kripto yatırımcılarına uyarılar!

Araştırma şirketinden Bitcoin çöküşüne dair önemli veriler!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Canlı sohbete katılmak, haber, uzman görüşü ve piyasa sinyallerini anında almak için TELEGRAM, TWITTER, FACEBOOK, INSTAGRAM’dan bizi takip edin.

Elon Musk TMZ’de yayınlanan röportajda kripto paralara ilişkin soruları da cevapladı. Detaylar haberimizde.

Elon Musk’tan kripto yatırımcılarına uyarılar

Elon Musk kripto paranın çok büyük bir destekçisi olarak biliniyor. Özellikle Bitcoin ve Dogecoin’e verdiği destek kripto dünyasında herkesin bildiği bir gerçek. Musk resmi twitter sayfasında paylaştığı iletide kripto paralara ilişkin açıklamalarda bulundu.

TMZ izleyicileri için verdiği röportajda Musk kripto para birimlerine yatırım yaparken dikkatli olunması gerektiğini vurguladı. Musk kripto paraların geleceğin paraları olacağı konusunda inancını dile getiren Musk, yatırımcıların yine de kripto varlıklara yatırım yaparken temkinli davranmaları gerektiğini belirtti.

“Açık olmak gerekirse, insanların hayat birikimlerini kripto para birimine yatırmamaları gerektiğini düşünüyorum. Bunun akıllıca olmadığını düşünüyorum. “

Musk, kripto para biriminin dünyada kullanılan birincil para birimi haline gelme şansı olduğunu düşündüğünü, ancak hangisinin olacağını tahmin etmeye çalıştığını da söyledi.

Bkz: Dogecoin, Dogecoin haberleri ve son dakika gelişmeleri

“Kripto’nun dünyanın gelecekteki para birimi olma ihtimali çok yüksek. O zaman soru şu olmalı: Hangisi olacak.? Belki birden fazla olacaktır bunu bilemeyiz. Bu noktada spekülatif düşünmeliyiz.”

Musk yatırımcıları ihtiyatlı olma konusunda uyarmasına rağmen DOGE yükselişe devam etti. Musk’a Dogecoin sorulunca ünlü iş insanı, Dogecoin’i dikkate değer yapan şeyin aslında çok ironik bir durum olduğunu vurguladı. DOGE’nin kriptoyu eleştirmek için bir şaka olarak başlamasına dikkat çekti ve ekledi:

“Kader ironiyi sever. En ironik sonuç ne olur? Şaka olarak icat edilen para birimi aslında gerçek para birimi haline gelir.”

Musk, Dogecoin’in sınırsız arzının olmasının bir tehlike oluşturabileceğini de sözlerine ekledi.

Kaynak

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.