Loading...
btc
BTC
-1%
Bitcoin
69.288,96 USDT
eth
ETH
-2.03%
Ethereum
3.514,52 USDT
bch
BCH
14.02%
Bitcoin Cash
546,47 USDT
xrp
XRP
-2.86%
Ripple
0,61 USDT
ltc
LTC
-1.66%
Litecoin
94,18 USDT
bnb
BNB
-1.17%
Binance Coin
573,58 USDT
sol
SOL
-2.77%
Solana
185,18 USDT
avax
AVAX
-2.76%
Avalanche
54,25 USDT
ada
ADA
-2.17%
Cardano
0,65 USDT
dot
DOT
-2.32%
Poladot
9,46 USDT
doge
DOGE
2.32%
Doge Coin
0,19 USDT
shib
SHIB
-1.63%
Shiba Inu
0,00 USDT

2022 FIFA Dünya Kupası’yla yükselecek 3 kripto para

Algorand ALGO coin, FIFA Dünya Kupasına resmi sponsor olan ilk kripto para
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaklaşan 2022 FIFA Dünya Kupası, özellikle 3 kripto paranın fiyatına yükseliş için gerekli gücü sağlayabilir. Bu üç coinin her biri farklı yönleriyle dünyanın en büyük spor organizasyonu ile bağlantılı.


2022 FIFA Dünya Kupası’yla yükselecek 3 kripto para

Dünyanın odaklandığı olayların başında spor etkinlikleri geliyor. Bundan dolayı bu oyunları düzenleyen şirket ve kuruluşlar da farklı amaçlar için kripto platformlarını kullanıyor.

Şimdi spor dünyasının en büyük olaylarından biri olan 2022 FIFA Dünya Kupası’na yaklaşıyoruz. Bu oyunlar 20 Kasım ile 18 Aralık 2022 tarihleri arasında Katar’da yapılacak.

İşte, 2022 FIFA Dünya Kupası döneminde önemli ölçüde yükseliş kaydedebilecek 3 kripto para:

Crypto.com (CRO)

Kripto para borsası Crypto.com, bu yılı başında Katar’da düzenlenecek 2022 FIFA Dünya Kupası’nın resmi sponsoru ilan edilmişti. Kripto para ticaret platformu, bu sponsorluk ile dünyanın en prestijli olaylarından birinde kendisini geniş kitlelere gösterme fırsatı elde edecek.

Yine de kripto para borsasının yerel parasının, piyasada yaşanan son çöküş sırasında kritik öneme sahip aylık destek seviyesi 0,1 doları kaybettiğini de hatırlatalım. CRO fiyatı yüzde 34 çöküşle mevcut 0,064 dolar seviyesine geldi.

İlgili – Crypto.com – Cronos (CRO) coin nedir, nasıl alınır? Geleceği parlak mı?

Algorand (ALGO)

Algorand nedir? ALGO coin iyi bir yatırım mı?

Algorand da FIFA’nın resmi blockchain platformu olmuştu. Böylece Algorand, FIFA için blockchain destekli cüzdan çözümleri sunacak. Algorand, bu gelişme ile ilgili yaptığı açıklamada, “Algorand, anlaşmanın bir parçası olarak FIFA’ya kripto para stratejisini daha da geliştirmesinde yardımcı olacak. Karşılığında ise FIFA da Algorand’da reklam, medya gösterimi ve promosyon fırsatları dahil olmak üzere sponsorluk etkinlikleri sağlayacak.” denilmişti.

ALGO/USDT paritesi ise şu an boğa bir formasyon olan megafon formasyonu oluşturuyor. Mevcut ayı trendi kırılınca dikkat çeken bir yükseliş gelebilir. Bu durumda ALGO fiyatı 0,67 dolara ulaşabilir.

İlgili – Algorand nedir ve ALGO coinin geleceği nasıl?

Chiliz (CHZ)

Chiliz (CHZ), çok farklı taraftar tokenleri çıkaran platform olan Socios.com’u destekliyor. Bu futbol kulüpleri taraftar tokenlerine örnek olarak Manchester City (CITY), Paris Saint-Germain (PSG), AC Milan (ACM) ve FC Barcelona (BAR) gösterilebilir. Bundan dolayı futbol meraklıları da FAN tokenler kullanarak yaklaşan FIFA karşılaşmasından daha iyi bir deneyim elde edebilirler.

Chiliz fiyat grafiği de ALGO benzeri bir formasyon gösteriyor. CHZ fiyatı da yüzde 45 ralli yapabilir.

İlgili – Chiliz (CHZ) nedir, geleceği var mı? Güncel CHZ haber ve yorumları

Tüm bu sebeplerden dolayı 2022 FIFA Dünya Kupası ile bağlantılı bu 3 kripto para maçlar yaklaştıkça yükseliş başlatabilir.

Kaynak

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.