Mart çöküşünü bilen analistten 11 coin tüyosu

Bitcoin en çok hangi
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Canlı sohbete katılmak, haber, uzman görüşü ve piyasa sinyallerini anında almak için TELEGRAM, TWITTER, FACEBOOK, INSTAGRAM’dan bizi takip edin.

Uzman analist, Bitcoin’deki yükselişten sonra bir altcoin sezonunun da başladığını söylüyor. Ayrıca bir dizi altcoin konusunda da tüyo veriyor. 11 coini ise 2021 yılı boyunca elinde tutmaya devam edeceğini belirtiyor.


Uzman analist: 2021 boyunca tutmaya değer 11 coin

“Capo” ismi ile bilinen önde gelen kripto analisti ve trader, Mart’ta 4,000 dolara çöküşü doğru bilen bir isim. Şimdi de yeni bir altcoin sezonunun yaklaştığını söylüyor. Tabii eğer nereye ve hangi coinlere bakmanız gerektiğini biliyorsanız.

Trader Capo, Bitcoin’in 28,888 dolar ile yeni bir tüm zamanların en yüksek değerini kırmasının altcoin piyasasının da yükselişe geçmesi için ortam oluşturduğunu belirtiyor. Şöyle diyor:

“Bunun arkasındaki mantık şöyle. BTC’de elde edilen kârın büyük bir kısmı altcoinlere akacak. Ayrıca, piyasa durumu çok daha iyi olduğundan ve genel duyarlılık yükselişe geçtiğinden insanlar daha riskli varlıklara yatırım yapmak konusunda daha rahatlar. Risk toleransı daha yüksek.”

Analist ayrıca altcoin sezonunun birinci aşamasının Mart çöküşünden sonra başladığını belirtiyor. Ona göre şimdi de altcoin sezonu ikinci aşaması başladı.

Capo, Ethereum’un Bitcoin karşısındaki piyasa yapısının (ETH/BTC paritesi) da altcoinlerin Bitcoin karşısında boğa ralllisi başlatma potansiyeline işaret ettiğini belirtiyor.

“ETH/BTC grafiği boğa olduğunda bu altcoinler için iyi. Yükseliş trendine geçtiğinde ise altcoin sezonu ihtimali yükseliyor.”

Ona göre grafikte böyle bir durum oluştuğunda potansiyel bir parabolik ralli var. Örnek olarak LINK’in 2018-2020’de yaptığını gösteriyor.

Uzman analist: 2021 boyunca tutmaya değer 11 coin

Kaynak: Capo/Twitter

Altcoin sezonu tezini desteklemek için Bitcoin Hakimiyeti Endeksine bakıyor. Analist, BTC hakimiyeti endeksinin şu an kilit bir direncin altında olduğunu söylüyor. Buradaki bir düzeltme de altcoinlerin BTC piyasa değerine göre çok daha hızlı değer kazanması anlamına gelecek.

Buna rağmen Capo hala Bitcoin konusunda boğa kalmaya devam ediyor. Ayrıca gelecek yıl BTC dışında Ethereum ve dokuz kripto parayı tutmayı düşündüğünü de belirtiyor. Bunları şöyle açıklıyor:

“Sahip olduğum ve 2021 yılı boyunca tutmaya devam edeceğim kripto paralar: BTC, ETH, NOIA (Syntropy), ZIL (Zilliqa), THETA, OCEAN, LINK (Chainlink), WAVES, BAL (Balancer), SNX (Synthetix), DOT (Polkadot).”

Kaynak

Uzman yorumu: 2021’de 100x yapabilecek 5 kripto para

2021’de 100x yapan coin görmeye hazır mısınız!? Kripto trader ve uzman yorumcu Lark Davis, 5 kripto paranın ismini sayıyor. Ona göre bu düşük piyasa değerine sahip coinlerin 2021’de 100x kazanç getirme potansiyeli var.


2021’de 100x yapan coin görmeye hazır mısınız!?

Injective Protocol (INJ)

Kripto trader ve uzman yorumcu Lark Davis’in listesine bakalım. Listenin başında Injective Protocol (INJ) var. Ona göre bu kripto paranın milyar dolarlık bir piyasa değerine yükselme potansiyeli var.

“Injective Protocol, geniş bir yelpazede farklı türev ürünleri getirecek olan ikinci katman merkezsiz bir borsa. Injective Protocol mainnet başladığında ana ağda sıfır gaz ücretine sahip olacak ve süper yüksek hız sunacak. Bu, günümüzde insanların kullandığı, hem yavaş hem de pahalı olan merkezsiz borsaların çoğundan farklı. INJ token de yakma işlevlerine sahip bir yönetim tokeni.”

Kylin Network

Listede ikinci sırada Kylin Network bulunuyor. Davis, projeyi Polkadot (DOT) ekosistemi için yeni bir oracle oyunu olarak tanımlıyor. Şöyle diyor:

“Son yıllarda oracle ağları ve Polkadot’un nasıl büyük ilgiye sahip olduğunu gördük. Şimdi bu proje de her iki tarafa oynuyor. Polkadot tabanlı bir oracle ağı.”

Terra Virtua (TVK)

Listedeki üçüncü kripto ise Terra Virtua (TVK). Davis, “non-fungible” tokenler (NFT) konusunda boğa olanların bu protokolü takip etmelerini öneriyor. Şöyle açıklıyor:

“Terra Virtua, bazı gerçek mega markalarla çalışan tam etkileşimli bir VR (sanal gerçeklik) platformu. Bildiğiniz gibi NFT’ler şu an süper ve çok sıcak bir konu. Eşsiz dijital koleksiyonlar halihazırda onlarca, hatta bazen yüz binlerce dolara satılıyor… Terra, NFT teknolojisini sıcak markalar, blockchain teknolojisi, AR (artırılmış gerçeklik) ve VR teknolojisini karıştırarak bir sonraki seviyeye taşıyor.”

PowerTrade (PTF)

Dördüncü sırada PowerTrade (PTF) var. Dacvis’e göre bu düşük piyasa değerine sahip coin token satışından sonra pek hatırlanmadı. PowerTrade’in bir Bitcoin opsiyon ticareti platformu olduğunu belirtiyor. Ancak BTC ile sınırlı kalmayacaklarını de kaydediyor. Buradaki en önemli husus ise platformun arkasında ciddi destekçilerinin olması. En başta da Pantera var.

APY.Finance (APY)

Listenin sonunda ise APY.Finance (APY) yer alıyor. Bu proje kendini “getiri çiftliği robo danışmanı” olarak tanımlıyor.

Davis, APY.Finance’in DeFi getiri toplayıcı yearn.finance (YFI) ile bazı benzerlikleri olsa da, APY’nin YFI’nin pazar payının küçük bir yüzdesini bile ele geçirmesi durumunda ciddi kazançlar elde edebileceğini vurguluyor.

Kaynak

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Mart çöküşünü bilen analistten 11 coin tüyosu
Yorum Yap
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.