Loading...
btc
BTC
-1.28%
Bitcoin
69.098,88 USDT
eth
ETH
-2.53%
Ethereum
3.496,67 USDT
bch
BCH
12.97%
Bitcoin Cash
541,46 USDT
xrp
XRP
-3.28%
Ripple
0,61 USDT
ltc
LTC
-2.32%
Litecoin
93,54 USDT
bnb
BNB
-1.18%
Binance Coin
573,51 USDT
sol
SOL
-2.57%
Solana
185,57 USDT
avax
AVAX
-3.07%
Avalanche
54,07 USDT
ada
ADA
-2.88%
Cardano
0,65 USDT
dot
DOT
-2.8%
Poladot
9,42 USDT
doge
DOGE
3.02%
Doge Coin
0,19 USDT
shib
SHIB
-1.98%
Shiba Inu
0,00 USDT

Uzman yorumu: 2021’de dev büyüme potansiyeli olan 8 coin

CQA Tether (USDT) birçok açıdan yükselişte. Buradaki yükseliş, kripto para sıralamasında ilk ikiyi paylaşan BTC ve ETH’yi etkileyecek. Hatta tehdit bile olabilir.
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto trader Aaron Arnold, birkaç kripto paranın önemine dikkat çekiyor. Ona göre bu 8 coinin 2021 yılında dev büyüme potansiyeli var.


2021’de dev büyüme potansiyeli olan 8 coin

Altcoin Daily’nin yeni yayınında Arnold 283,000 takipçisine, 2021 için seçtiği sekiz coinden ilkinin Bitcoin (BTC) olduğunu söylüyor. Özellikle PayPal’in CEO’su Daniel Schulman’in sözlerini hatırlatıyor. Schulman, özellikle ticari benimsenme olarak BTC’nin henüz yeni işe koyulduğunu söylemişti.

Kripto trader Aaron Arnold şöyle diyor: “Kripto paralar için daha fazla kullanım alanları çıkacak. Sadece kripto para alım ve satımı daha kolay olmayacak, gelecek yıl 28 milyon ticari noktada gerçekleşen herhangi bir işlem için kripto para birimlerinin bir fon kaynağı olmasına izin verilecek.”

Arnold’un ikinci seçimi Polkadot (DOT). Uzman trader, birlikte çalışabilirliği sağlayan yeni nesil blockchain protokolüne dikkat çekiyor. DOT aynı zamanda stake etme için en popüler ağ. Token sahipleri, pasif gelir elde etme şansı için Polkadot doğrulayıcılarına 3 milyar dolarlık fon yatırdı. Arnold ayrıca, Polkadot ekosisteminin merkezsiz finans (DeFi) uygulamaları, non-fungible tokenler (NFT’ler) ve birlikte çalışabilirlik için köprüler alanlarında büyümeye devam ettiğini belirtiyor.

İlgili – Polkadot coin (DOT) nedir, ne işe yarar, nasıl alınır?

Listede üçüncü coin Ethereum (ETH). Arnold, ETH 2.0’in başlaması ile lider akıllı sözleşme platformunun büyümesini bekliyor. Ayrıca ETH yeni dönemde staking ve ölçeklenebilirler de sunacak.

Sıradaki dört numaraları coin ise DeFi’nin gözdesi olan Yearn Finance (YFI). Uzmana göre Yearn Improvement Proposal 54 (YIP-54), YFI için katalizör görevi görebilir. Bu güncelleme ile YFI için daha şeffaf yönetim sistemi geliyor.

Kripto uzmanının listesinde beşinci sırada Cardano (ADA) var. Arnold, sekizinci en büyük kripto paranın iki önemli güncelleme çıkarmaya hazırlandığını belirtiyor. Bunlardan biri de çok merakla beklenen Yella’nın başlaması.

Altıncı olarak ise Ripple (XRP) geliyor. Arnold şahsen bu kriptoya yatırım yapmadığını belirtiyor. Ancak Ripple’ın XRP Ledger’ı merkez bankası dijital para hareketinin temel bir bileşeni haline getirmeye çalıştığını belirtiyor.

Dikkat çektiği son iki coin ise Synthetix (SNX) ve Chainlink (LINK). Arnold, kripto platformlarının, kullanıcıların merkezsiz bir şekilde petrol gibi gerçek dünya varlıklarını alıp satmalarına izin vermek için bir araya geldiklerini vurguluyor.

Kaynak

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.