okx_koinmedya
okx_koinmedya
okx_koinmedya
Loading...
btc
BTC
-0.78%
Bitcoin
63.369,60 USDT
eth
ETH
-1.43%
Ethereum
3.170,69 USDT
bch
BCH
-0.72%
Bitcoin Cash
461,75 USDT
xrp
XRP
-0.62%
Ripple
0,51 USDT
ltc
LTC
-0.46%
Litecoin
83,13 USDT
bnb
BNB
1.59%
Binance Coin
602,27 USDT
sol
SOL
-1.34%
Solana
135,93 USDT
avax
AVAX
-1.24%
Avalanche
34,84 USDT
ada
ADA
-0.6%
Cardano
0,45 USDT
dot
DOT
-0.19%
Poladot
6,58 USDT
doge
DOGE
-0.48%
Doge Coin
0,14 USDT
shib
SHIB
-0.57%
Shiba Inu
0,00 USDT

Güncel TaTaTu (TTU) token rehberi: TTU token nedir?

Tatatu (TTU) coin nedir yatırım yapılır mı?
Tatatu (TTU) coin nedir kapsamalı analiz ve yorum
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Canlı sohbete katılmak, haber, uzman görüşü ve piyasa sinyallerini anında almak için TELEGRAM, TWITTER, FACEBOOK, INSTAGRAM’dan bizi takip edin.

Tatatu (TTU token) nedir? TaTaTu şeffaf bir sosyal medya ve eğlence platformudur. Kullanıcıları oluşturdukları sıra dışı içerik ve platformda harcadıkları süreye göre ödüllendiriyor. TaTaTu kullanıcıları, içeriği ücretsiz olarak izleyebilecekler, ancak ilk önce verilerin onaylanması gerekiyor.

TaTaTu (TTU token) Nedir?

tatatu-ttu-token-nedir

Platform içerik oluşturanları ve izleyicileri zaman ve dikkatlerinden dolayı ödüllendiren bir reklam temelli dağıtım düzeni kullanıyor, “böylece kullanıcıyı bir ürüne dönüştürüyor.”

https://www.youtube.com/watch?v=12AtxDZ1JBI

Tatatu (TTU token) Platformuna Genel Bakış

Tatatu Güncel TaTaTu (TTU) token rehberi: TTU token nedir?

  • TaTaTu kullanıldığında, network katılımcıları kendilerine cazip teşvikler öneren reklamcılarla iletişime geçiyorlar.
  • Kullanıcılar, verilerinin nasıl kullanıldığı hakkında tam bilgi sahibi oluyor.
  • Müşteri tarafından açıklanan kişisel tercihler temelinde platform yalnızca, izleyicinin satın alma ihtimalinin çok yüksek olduğu en uygun ürünleri sergiliyor.
  • TaTaTu, insanların içerik oluşturanlar, markalar ve diğer kullanıcılar tarafından hak ihlaline uğramadan ücretsiz içerikten yararlanmalarını sağlayan açık bir çevre tasarladı.
  • Platform, müşterilerin değişen oranlardaki teknik yeteneklerine bağlı olarak, kullanabileceği oldukça çekici UI (User Interface) özelliğine sahip.

Tatatu’nun (TTU token) Kilit Özellikleri

TaTatu (TTU token), Blockchain teknolojisi kullanarak inşa edilen bir sosyal medya çatısı tarafından güçlendirilecek. Platform, hayata geçirilip tamamen işlevsel olduğunda kullanıcılar, Facebook gibi popüler ve kolayca ulaşılabilen platformlara benzer şekilde resim ekleyebilir. Video oluşturabilir, gönderilere yorum yapabilir, arkadaşlarıyla sohbet edebilir.

Ancak TaTaTu’yu diğer sosyal medya hizmet sağlayıcılarından  ayıran şu: Platform merkezi değil ve kullanan ya da katkıda bulunan herkes çabalarından dolayı, yerli TTU token ile ödüllendirilecek. Bu tokenler yalnızca ödül olarak hizmet etmeyecek. Aynı zamanda filmler ve diğer içsel içerikler için reklamcılık ve dağıtım haklarını takipte bir ateşleme etkisi yapacak. Ek olarak resmi beyaz evraklara göre şirket yakın zamanda müşterilerin geniş yelpazede malları alıp satabileceği bir e-store başlangıcı yapmayı ümit ediyor.

Son olarak, platformun düzgün çalışmasını kolaylaştırmaya yardım ederek, TaTaTu Girişimcilik Ltd. tüm işlemlerden küçük miktarda kar ediyor, ancak kullanıcıların elde edilen gelirin büyük kısmını almasına izin veriyor.

 

Tatatu platformu üç çekirdek bileşenden oluşuyor.

  • Talep üzere reklam videosu(AVOD)
  • Bir sosyal medya ve kullanıcı yönetim protokolü
  • Yerli bir blockchain ve ERC20 token

AVOD modülü bir video Playback widgetinden oluşuyor. Bunun bileşenleri:

  • Talebe göre çalan bir video
  • Film listeleme ekranı
  • Film detayları ekranı

Ek olarak AVOD birimi bir dizi web uygulamaları da içeriyor; Apple App Store’da yerleşik bir IOS uygulaması ve Google Play Store’da yerleşik bir Android uygulaması (Ürüne ulaşımı Maximize etmek için) var.

Blockchain dizaynı açısından Tatatu, Network’taki bireysel Nod’larda depolanmış mevcut hak kayıtlarının akıllı temsil oluşumunu kolaylaştırmak için Ethereum bazlı akıllı anlaşmalar kullanmayı planlıyor.  Her bireysel anlaşma, kayıt sahipliği, izinler ve veri bütünlüğü hakkında meta veriler  içerecek.

ilginizi çekebilir: Güncel Bitcoin ve Kripto Para Analiz Rehberi / Uzmanların Strateji ve Taktikleri: Nasıl yatırım yapılır, ne zaman alınır, ne zaman satılır?

Son olarak, Blockchain işlemleri, sorgudaki bireysel veri özelliklerini dikkatlice yönetebilmek için kripto grafiksel olarak imzalanmış talimatlar yoluyla gerçekleştirilecek. Politikalar anlaşmanın, yalnızca işlemleri yasalaştırarak veri değişimine zorlayan durum geçiş fonksiyonu tarafından gerçekleştirilecek.

Yalnızca iki haftayı biraz aşan sürede kripto piyasasında bulunan TTU oldukça stabil bir seyir gösterdi.

TTU token yatırım yapmaya değer mi?

Tatatu Güncel TaTaTu (TTU) token rehberi: TTU token nedir?

Online eğlence endüstrisi korkunç bir parçalanmanın eşiğine gelmişken, TataTu öyle görünüyor ki büyük şeyler yapmak için tasarlanmış. Sadece platform önyargılarını azaltmayacak, aynı zamanda yeteri kadar ödül de içerik oluşturanlar ve izleyicilere sunulacak.

Tatatu (TTU) Hangi Borsalarda

Eğer TaTaTu’yu araştırmaya başlamak isterseniz ticaret çiftleri (trading pairs) Yobit, HitBTC’ de mevcut.

 

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.