Shiba Inu’da 2 trilyon SHIB hareketi: Pazartesi için büyük bir hamle mi bekleniyor?

Shiba Inu’da 2 trilyon SHIB hareketi: Pazartesi için büyük bir hamle mi bekleniyor?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Canlı sohbete katılmak, haber, uzman görüşü ve piyasa sinyallerini anında almak için TELEGRAM, TWITTER, FACEBOOK, INSTAGRAM’dan bizi takip edin.

Shiba Inu (SHIB) 2 trilyon coinlik büyük bir hareketlilik yaşandı. Peki, bu ne anlama geliyor? Olayın ayrıntılarına bakalım.


Shiba Inu’da gizemli hacim artışı: Pazartesi fiyat hareketliliği mi geliyor?

Shiba Inu (SHIB) son 24 saatte dikkat çekici bir hareketlilik yaşadı ve yaklaşık 2 trilyon SHIB tokeni el değiştirdi. Bu yoğun işlem hacmi, ağda artan bir aktiviteye işaret ediyor ve pazartesi günü işlem haftasının başlamasıyla birlikte fiyatlarda dalgalanma veya yön değişikliği yaşanabileceğini düşündürüyor.

Genellikle yüksek işlem hacimleri, önemli birikim veya dağıtım sürecini işaret eder. Şu anda yaşanan bu ani yükseliş, yatırımcıların veya kurumların büyük bir harekete hazırlandığını gösterebilir.

Şu an için SHIB’in fiyatı nispeten sabit seyrediyor ve 0.0000170 dolar seviyelerinde işlem görüyor. Ancak varlık, büyük işlemlere karşı oldukça hassas ve bu durum, artan alım baskısıyla fiyatın yükselme olasılığını artırıyor. Öte yandan, bu hacim bir satış dalgasının veya tasfiyenin habercisi ise fiyat 0.0000165 dolar destek seviyesini test edebilir.

İlgili – Shiba Inu coin nedir? SHIB/USD yorumu ve geleceği

shib Shiba Inu’da 2 trilyon SHIB hareketi: Pazartesi için büyük bir hamle mi bekleniyor?

Eğer SHIB 0.0000180 dolar seviyesine doğru bir hamle yaparsa, bu durum tokenin yeniden güç kazandığını ve bir yükseliş trendinin başlayabileceğini gösterebilir. İşlem haftasının başlamasıyla oluşan bu yüksek hacim, SHIB’in fiyatında pazartesi günü daha volatil hareketler yaşanmasına zemin hazırlayabilir.

Bu nedenle, SHIB yatırımcılarının ve işlem yapanların trendi yakından takip etmeleri önemli. Zira kalıcı bir hacim değişikliği, SHIB fiyatının sıçramaya hazır mı yoksa düşüş baskısı altında mı olduğunu belirleyebilir.

Yukarıdaki SHIB coin grafiğine baktığımızda ise yılın başındaki yerel zirveden sonra oluşan düşen bir kanal görünüyor. Ancak bir süre önce bu kanalı kırarak yönünü yukarı çevirdi. Hatta kısa süre önce 200 EMA çizgisinin de üzerine sıçrama yaptı. Eğer bu kritik seviyenin üzerinde kalırsa daha fazla yükseliş gelir.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.