Coinbase ABD’deki liderlik tahtını bu kripto borsasına kaptırabilir

Coinbase
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Canlı sohbete katılmak, haber, uzman görüşü ve piyasa sinyallerini anında almak için TELEGRAM, TWITTER, FACEBOOK, INSTAGRAM’dan bizi takip edin.

Kripto piyasası analiz şirketi Kaiko Research’e göre, Coinbase’in ABD’deki pazar liderliği tehdit altında. Coinbase’in yeni rakibi olan kripto para borsası ile ilgili ayrıntılara bakalım.


Coinbase’in ABD’deki kripto piyasası liderliği tehlikede: Bullish borsasının yükselişi

Kaiko Research, yeni bir raporda, ABD kripto borsa manzarasının önemli bir “değişim” geçirdiğini ve nispeten yeni bir oyuncu olan Bullish’in bazı dijital varlıklarda Coinbase’e üstünlük sağladığını belirtti. Raporda şöyle deniliyor:

“Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) ticaretine geldiğinde, Bullish artık Coinbase ile karşılaştırılabilir ticaret hacimlerine sahip. Nispeten yeni olan bu borsa, bu yıl zaman zaman Coinbase’in BTC ve ETH hacimlerini bile geçti.

2021’deki son boğa piyasasının zirvesinde başlatılan Bullish, geçen yıl boyunca BTC ve ETH için sürekli yüksek ticaret hacimleri gördü.”

Kaiko Research’e göre, kripto para borsası Bullish, geçen yıl Haziran ayında piyasa yapıcıların düzenleyici inceleme nedeniyle Binance.US’den kaçmasının ardından pazar payı kazandı.

İlgili – Ünlü analistten büyük Bitcoin rallisi tahmini: BTC %375 yükselebilir mi?

Coinbase ABD’deki liderlik tahtını bu kripto borsasına kaptırabilir

Bullish’in önde gelen isimleri arasında EOS (EOS) blok zincirinin kurucu ortağı ve borsanın mevcut başkanı olan Brendan Blumer ve New York Menkul Kıymetler Borsası (NYSE) eski başkanı Tom Farley bulunuyor. Farley, şu anda Bullish’in CEO’su olarak görev yapıyor.

Kaiko Research ayrıca, Coinbase kripto borsası ile ilişkili bir metrik olan Coinbase Premium’un, Bitcoin (BTC) için kurumsal talepte bir artış sinyali verdiğini belirtiyor.

“Coinbase Premium, saatlik Bitcoin fiyatlarının Coinbase’in BTC-USD paritesi ile Binance’in BTC-USDT çifti arasındaki fark olarak tanımlanır ve Haziran sonunda Terra’nın çöküşünden bu yana en düşük seviyesine ulaştıktan sonra Temmuz başında pozitif hale geldi.

Bu metrik bazen kurumsal duyarlılığın bir göstergesi olarak görülür. Çünkü Coinbase’deki ticaret hacminin %80’inden fazlasını kurumsal ticaret hacmi oluştururken, Binance güçlü bir bireysel yatırımcı itibarına sahiptir.”

Bu gelişmeler, Coinbase’in ABD kripto piyasasındaki lider konumunun, Bullish gibi yeni oyuncuların ortaya çıkmasıyla zorlandığını gösteriyor. Ancak, Coinbase’in kurumsal talepteki artış sinyalleri, gelecekteki performansı için olumlu bir işaret olabilir.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.