Analistten Bitcoin için daha fazla düşüş uyarısı: İşte, BTC için beklediği seviyeler!

bitcoin düzeltme
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Canlı sohbete katılmak, haber, uzman görüşü ve piyasa sinyallerini anında almak için TELEGRAM, TWITTER, FACEBOOK, INSTAGRAM’dan bizi takip edin.

Ünlü kripto para analisti, Bitcoin fiyatının daha fazla düşebileceği konusunda yatırımcıları uyarıyor. Ayrıca bu düşüşte BTC fiyatının gerileyebileceği seviyeleri de açıklıyor. İşte, ayrıntılar.

Analistten Bitcoin için daha fazla düşüş uyarısı: İşte, BTC için beklediği seviyeler!

Popüler bir kripto analisti, Bitcoin’in (BTC) 63.000 dolar aralığına düşmesiyle çok daha fazla gerileyebileceği konusunda uyarıda bulunuyor.

Kripto trader ve analist Justin Bennett, sosyal medya platformu X’teki 110.800 takipçisine yaptığı açıklamada, Bitcoin’in mevcut değerinden %18’den fazla düşebileceğini söylüyor. Şöyle açıklıyor:

“Bitcoin hala bir aralık içinde. Ancak Ekim 2023 trend çizgisinin son kırılması, 26 ve 27 Şubat’taki dengesizliklerle birleşince, 52.000-54.000 dolar seviyelerinin sıradaki hedefler olabileceğini düşündürüyor. 56.500 doların altındaki seviyelerde çok fazla likidite bulunuyor ve piyasalar likidite arar. 72.000 doların üzerine bir çıkışı göz ardı edemeyiz. Ancak BTC grafiği ve DXY’de (Dolar Endeksi) olanlara bakıldığında, şu anda daha düşük seviyeler daha olası görünüyor. Her zamanki gibi, durumu seviye bazında değerlendireceğiz.”

Analistin grafiğine bakıldığında, Bitcoin’in 60.751 dolar seviyesine düşebileceği, 63.000 dolara kadar sıçrayabileceği ve ardından 54.000 doların altına düşebileceği görülüyor.

İlgili – Bitcoin 64.000 doların altına düşerken izlenmesi gereken kritik destek seviyeleri

Analistten Bitcoin için daha fazla düşüş uyarısı: İşte, BTC için beklediği seviyeler!

Analist ayrıca, Bitcoin’in aylık grafikte piyasanın tepe noktasının 65.000 dolar civarında olduğunu ve 2021’den bu yana bu bölgeyi desteğe dönüştüremediğini belirtiyor. Sözlerine şöyle devam ediyor:

“Burada BTC konusunda iyimser olan herkes direncin iyimseridir. Bunu aylardır söylüyorum ve hiçbir şey değişmedi. Aksi yönde bir argüman yapmak zor, hatta imkansız. Bu hiçbir zaman Bitcoin veya kriptoya karşı nefretimle ilgili olmadı. 2020’de kriptoya dahil olduğumdan beri destekçisiyim, ancak gerçekler gerçek. Grafikler pek iyi görünmüyor ve borsa, kriptonun uçurumdan düşmesini engelleyen tek şey.”

Bitcoin yazının yazıldığı sırada 63.671 dolardan işlem görüyor ve son 24 saatte %1’den fazla düşüş yaşamış durumda.

İlgili – Bitcoin ve Solana’da parabolik ralli başlıyor! Real Vision analistlerinin beklediği seviyeler

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.