Büyük bir meme coin için %40 düşüş uyarısı yapan analistten bir de FTM ve SUI analizi

Ünlü analistten altcoinler için 2016 ve 2021 benzeri ralliler tahmini
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Canlı sohbete katılmak, haber, uzman görüşü ve piyasa sinyallerini anında almak için TELEGRAM, TWITTER, FACEBOOK, INSTAGRAM’dan bizi takip edin.

Popüler kripto para analisti Michaël van de Poppe, uzun bir süredir yükselen büyük değerli bir meme coinin %40 düşüş yaşayabileceğini ifadee diyor. Ayruca FTM ve SUI coinlerle ilgili de güncel değerlendirmesini paylaşıyor.

Büyük bir meme coin için %40 düzeltme uyarısı yapan analistten bir de FTM ve SUI analizi

Kripto para analisti Michaël van de Poppe, son birkaç ayda 13 kat artış gösteren meme coin Floki (FLOKI) fiyatı için derin bir düşüşün yakın olduğunu söylüyor. Van de Poppe, sosyal medya platformu X’teki 720.500 takipçisine yaptığı açıklamada, Floki’nin yüzde 30-40’lık bir düzeltme sonrasında ilgisini çekebileceğini, ancak şu an için ilgilenmediğini belirtiyor.

Büyük bir meme coin için %40 düşüş uyarısı yapan analistten bir de FTM ve SUI analizi

Yükseklerden yüzde 40’lık bir düzeltme, Floki’yi 0.0002 dolar seviyesine indirecek. Yazı yazıldığı sırada Floki, bir önceki güne göre yüzde 5’ten fazla düşüşle 0.000265 dolardan işlem görüyor.

İlgili – Floki coin nedir? FLOKI/USD yorum, geleceği ve haberler

Akıllı sözleşme protokolü Fantom (FTM) hakkında da konuşan Van de Poppe, altcoinin 0.50 dolarlık desteği yeniden ziyaret etmeye hazır olduğunu düşünüyor.

Büyük bir meme coin için %40 düşüş uyarısı yapan analistten bir de FTM ve SUI analizi

FTM’nin sürekli olarak lower high and lower low hareketler oluşturduğunu ve 0.60 dolarlık desteği birkaç kez test ettiğini belirten Van de Poppe, bir düşüşün muhtemel olduğunu söylüyor. Yazı yazıldığı sırada FTM, son 24 saatte yaklaşık yüzde 3 düşüşle 0.674 dolar seviyesinde işlem görüyor.

İlgili – Fantom FTM coin nedir? FTM/USD yorum ve geleceği

Büyük bir meme coin için %40 düşüş uyarısı yapan analistten bir de FTM ve SUI analizi

Van de Poppe’nin radarındaki son altcoin, Sui (SUI). Sui bir başka katman-1 protokolü. Van de Poppe, SUI’nin hemen önündeki 1.17 dolarlık direncini aşması durumunda neredeyse yüzde 40 ralli yapabileceğini görüyor. Yazı yazıldığı sırada SUI, gün içinde yaklaşık yüzde 5 düşüşle 1.04 dolar seviyesinde işlem görüyor.

İlgili – SUI coin nedir? SUI/USD yorum ve geleceği

Bu durum, kripto para piyasalarında her zaman olduğu gibi yatırımcıların dikkatli olmaları gerektiğini bir kez daha gösteriyor. Her zaman olduğu gibi, yatırımlarınızı çeşitlendirmek ve risk yönetimi stratejileri uygulamak önemlidir. Kripto para birimlerine yatırım yaparken, yatırımınızın bir kısmını kaybetme riskini her zaman göz önünde bulundurmalısınız.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.