Ünlü analist Michaël van de Poppe, bu döngü için seçtiği en iyi altcoinleri açıkladı

Ünlü analist Michaël van de Poppe, bu döngü için seçtiği en iyi altcoinleri açıkladı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Canlı sohbete katılmak, haber, uzman görüşü ve piyasa sinyallerini anında almak için TELEGRAM, TWITTER, FACEBOOK, INSTAGRAM’dan bizi takip edin.

Popüler kripto para analisti Michaël van de Poppe, bu döngü için bir dizi altcoini seçtiğini ve bunların en iyiler olduğunu ifade ediyor. Analistin seçimi olan altcoinler ile ilgili ayrıntılara bakalım.

Michaël van de Poppe’nin bu döngü için en iyi altcoin seçimleri

Yakından takip edilen kripto analisti ve trader Michaël van de Poppe, bu döngü için en iyi altcoin seçimlerini paylaştı. Yeni bir analiz videosunda, Van de Poppe, YouTube’daki 165.000 abonesine yaptığı açıklamada, Bitcoin (BTC) yatırımcılarının kârlarını altcoinlere yönlendirmeye başlayacağını ve bu durumun altcoin projelerini çok daha yukarılara taşıyacağını belirtti.

Van de Poppe, “Altcoinler gerçekten iyi performans gösterecekler. Bunu yapmaları muhtemel. Bitcoin borsa yatırım fonları ETF’ler nedeniyle son dönemde çok acı çektiler, ancak döngünün altcoinler için yukarı yönlü harekete çok yakın olduğunu düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

Analistin portföyündeki yeni altcoinler

Van de Poppe, portföyündeki bazı daha eski altcoinleri daha yeni projelerle değiştirdiğini belirterek, “Portföyümdeki altcoinlerin iyi performans göstermesi muhtemel, ancak yeni varlıklar performans olarak bunları geçecek.” dedi.

Renzo (REZ)

Yeni en iyi altcoin seçimleri arasında Renzo (REZ) yer alıyor. Bu, EigenLayer için likit yeniden staking tokenidir. Van de Poppe, “Fiyat hareketini gördükçe, portföyümdeki ATOM ve Curve gibi nispeten eski altcoinleri bazı yeni coinlerle değiştirdim. Bu yeni coinlerden biri de Renzo,” dedi.

Ünlü analist Michaël van de Poppe, bu döngü için seçtiği en iyi altcoinleri açıkladı

Yazının yazıldığı sırada Renzo, son 24 saatte hafif bir artışla 0.172 dolardan işlem görüyor.

İlgili – Renzo REZ coin nedir? REZ/USD yorum, geleceği ve haberler

Portal (PORTAL)

Van de Poppe, farklı blok zincirlerden oyunları birleştirmeyi amaçlayan bir proje olan Portal (PORTAL) hakkında da iyimser. Portal, zincirler arası token platformunda oyunları bir araya getirmeyi hedefliyor. Yazının yazıldığı sırada, Portal 0.97 dolardan işlem görüyor ve son 24 saatte %3.5 düşüş yaşamış durumda.

İlgili – Portal coin nedir? PORTAL/USD yorum, geleceği ve haberler

Wormhole (W)

Son olarak, Van de Poppe, zincirler arası mesajlaşma protokolü olan Wormhole (W) için büyük kazançlar öngörüyor. Yazının yazıldığı sırada, Wormhole 0.66 dolardan işlem görüyor ve son 24 saatte yaklaşık %7 artış göstermiş durumda.

İlgili – Wormhole W coin nedir? W/USD yorum, geleceği ve haberler

Bu gelişmeler, Michaël van de Poppe’nin kripto piyasasındaki altcoin projelerine olan güvenini ve bu projelerin gelecekteki potansiyelini vurguluyor. Yatırımcıların, Bitcoin kârlarını altcoinlere yönlendirmesiyle, bu projelerin önemli kazançlar sağlayabileceği öngörülüyor.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.